Domov Zanimivosti Poglejte, kaj si je Marko Potrč privoščil prvič, odkar je na Švedskem

Poglejte, kaj si je Marko Potrč privoščil prvič, odkar je na Švedskem

Radijski in televizijski voditelj s svojo družino še vedno uživa na Švedskem. Takšne fotografije je objavil …

Očitno družina Marka Potrča še ne razmišlja o vrnitvi v Slovenijo. Na Švedskem uživajo in raziskujejo tujo deželo. Med velikonočnimi prazniki so si privoščili nekaj prostih dni in po fotografijah, ki jih je Marko Potrč objavil na svoj Instagram račun, je videti, da zares uživajo.

Si je pa, kot je zapisal, prvič, odkar so na Švedskem, privoščil tudi pivo.


Na ta prazničen vikend smo si dali malo duška ter soboto in nedeljo izkoristili za nekaj več prostega časa kot sicer. Ta vikend se ni delalo. Potepali smo se, raziskovali, kaj dobrega pojedli in ati si je prvič na Švedskem privoščil pivo Si ga res zelo, zelo redko. Ulice v Göteborgu so bile malo bolj prazne kot običajno, ker so ljudje seveda praznovali v družinskem krogu, a terase kavarn, restavracij in lokalov, so bile (še posebej zaradi lepega vremena) nabito polne. Prav lepo je bilo sedet in opazovat nasmejane, sproščene ljudi.,« je zapisal poleg fotografij, s katerimi je pokazal, kako uživajo.

Priznal pa je tudi, da že vsi zelo pogrešajo dom, ni pa omenil, kdaj se z družino nameravajo vrniti v Slovenijo.

Današnji dan zaključujemo z vonjem po slovenski večerji; polenta z mlekom. To mami pripravlja v glavnem za Injo. Mimogrede, polento smo morali naročit iz Slovenije, ker je tukaj takšne ne najdemo In kljub temu, da nam je ta dežela precej prirasla k srcu, seveda vsi že kar krepko pogrešamo dom in komaj čakamo, da polento spet skuhamo doma.”

Foto: Facebook