Connect with us

Zanimivosti

Poglejte, kaj si je Marko Potrč privoščil prvič, odkar je na Švedskem

Published

on

Radijski in televizijski voditelj s svojo družino še vedno uživa na Švedskem. Takšne fotografije je objavil …

Očitno družina Marka Potrča še ne razmišlja o vrnitvi v Slovenijo. Na Švedskem uživajo in raziskujejo tujo deželo. Med velikonočnimi prazniki so si privoščili nekaj prostih dni in po fotografijah, ki jih je Marko Potrč objavil na svoj Instagram račun, je videti, da zares uživajo.

Si je pa, kot je zapisal, prvič, odkar so na Švedskem, privoščil tudi pivo.


Na ta prazničen vikend smo si dali malo duška ter soboto in nedeljo izkoristili za nekaj več prostega časa kot sicer. Ta vikend se ni delalo. Potepali smo se, raziskovali, kaj dobrega pojedli in ati si je prvič na Švedskem privoščil pivo Si ga res zelo, zelo redko. Ulice v Göteborgu so bile malo bolj prazne kot običajno, ker so ljudje seveda praznovali v družinskem krogu, a terase kavarn, restavracij in lokalov, so bile (še posebej zaradi lepega vremena) nabito polne. Prav lepo je bilo sedet in opazovat nasmejane, sproščene ljudi.,« je zapisal poleg fotografij, s katerimi je pokazal, kako uživajo.

Priznal pa je tudi, da že vsi zelo pogrešajo dom, ni pa omenil, kdaj se z družino nameravajo vrniti v Slovenijo.

Današnji dan zaključujemo z vonjem po slovenski večerji; polenta z mlekom. To mami pripravlja v glavnem za Injo. Mimogrede, polento smo morali naročit iz Slovenije, ker je tukaj takšne ne najdemo In kljub temu, da nam je ta dežela precej prirasla k srcu, seveda vsi že kar krepko pogrešamo dom in komaj čakamo, da polento spet skuhamo doma.”

Foto: Facebook

Zanimivosti

Maja Prašnikar pokazala svojo hčerko. Poglejte, kako velika je že

Published

on

Tudi vi se boste raznežili, ko boste videli to fotografijo.

Priljubljena pevka, nekoč resničnostna zvezdnica Maja Prašnikar, ki je pred kratkim že drugič postala mamica, je s svojimi spletnimi prijatelji delila lepo fotografijo, s katero je pokazala, kako velika je že njena hčerka Inti.

»Uživačke,« je pripisala poleg čudovite poletne fotografije in razkrila, da resnično uživa.

Kako lepa in srečna družinica so, so opazili tudi številni spletni sledilci, ki z veseljem pokukajo v njihov vsakdan.

Maja in Alen Kobilica imata še starejšega sina Vala.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Priljubljeni znani slovenski par šokiral z resnico: Zapuščata Slovenijo in to je pravi razlog

Published

on

Priljubljena znana Slovenca sta mnoge šokirala z novico, da odhajata iz Slovenije. razkrila sta tudi, zakaj bosta to storila …

Zelo znana Slovenca, uspešna poslovneža in vplivneža, Jasna in Miha Culiberg, sta svoje spletne sledilce presenetila z novico, da ne bosta izvedla projekta potovanje okoli sveta, ampak, da sta sprejela odločitev, da se selita. Zapustila bosta Slovenijo in se preselila v Salvador.

»Ne gremo okoli sveta. Ne zdaj. Projekt varno počiva v predalu in bo počakal, da ga obudimo. Ne takoj, a kmalu in zagotovo.

Življenje nam je namreč namenilo nekaj drugega. In midva sva povabilo sprejela. Ponovno se bova preizkusila tudi z delom in postavljanjem novih projektov v tujini. Selimo se v El Salvador 🇸🇻. Majhno, zeleno in vulkansko, po velikosti skoraj enako veliko kot je Slovenija, obkroženo s Hondurasom, Gvatemalo in Pacifiškim oceanom je Jasna razkrila svojim spletnim prijateljem.

»Čaka nas zanimivo obdobje, kjer bo Miha večkrat potoval v Slovenijo, jaz pa bom z otroki ves čas tam in poleg obveznosti v El Salvadorju bom na daljavo še naprej delala tudi na najinih slovenskih podjetjih in projektih. Kljub temu, da je odločitev stara manj kot dva meseca, smo 95 % pripravljeni, občutki so pozitivni, drugačnosti se veselimo, prav tako spoznavanja nove kulture in jezika. Verjameva, da bo ta korak na nas kot družino vplival pozitivno. Zavihati bo sicer treba tudi rokave, saj je na novem, nepoznanem trgu težje delati, predvsem, ko veš, da manj kot 7 % ljudi govori angleško. Veliko časa zato sedaj namenjava učenju španščine, našla sva fantastično metodo za hitro učenje in srkanje znanja novega jezika, ki se imenuje @lma_slovenija in nama že res kar dobro gre,« je dodala.

Posnetek si lahko pogledate tudi spodaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Poglejte, kaj je po zmagi Primoža Rogliča objavila njegova žena Lora

Published

on

Njegova žena je njegova največja podpora v dobrih in slabih časih …

Vrhunski kolesar, nekdanji smučarski skakalec, Primož Roglič, je zmagovalec 106. dirke po Italiji. tako kot skoraj vedno, pa ga je tudi tokrat spremljala njegova žena Lora Klinc, ki je njegova največja opora.

Ta se je po končani dirki tudi oglasila in na Instagramu poleg fotografije zapisala: »Nikoli ne veš, huh.«

Na Instagramu pa so pri Jumbo Visma delili tudi zelo čustven trenutek. Primož, s starejšim sinom v naročju namigne, naj se mu pridruži tudi žena. Posnetek, ki je zares zelo čustven, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals