Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Sanela sedaj povedala vse – tako je bilo, ker ni mogla zapustiti šova

Objavljeno

V redu

Sanela je želela oditi, a ni mogla. Čaka jo je en teden z Andražem.

Kot smo lahko videli na drugi ceremoniji, si je Sanela želela končati zgodbo z Andražem in oditi. A ker Andraž ni bil podobnega mnenja, zapisal je namreč, da ostaja, tudi Sanela ni mogla zapustiti šova. Pravilo je namreč, da mora biti par pri odločitvi usklajen.

Kot smo lahko videli, je Sanela s težavo sprejela odločitev, da mora ostati še teden dni, zadrževala je solze.

Zanimalo nas je, kakšni so bili ob tem njeni občutki in kaj je pričakovala od dodatnega tedna. O tem smo z njo poklepetali.

Kako si se počutila, ko je Andraž napisal, da ostaja in sta morala biti še teden dni skupaj?
»Bila sem presenečena, ker na podlagi, da je pri pogovoru na kavču rekel, da ne vidi poti za naju, in obenem razočarana, ker sem se bala, da sledi še en žalosten teden.«

Strokovnjaki so menili, da težko zadržuješ solze. Si jih res?
»Celotna situacija z Andražem me je zelo žalostila in to žalost sem na trenutke težko zadrževala.«

Si še kaj pričakovala od dodatnega tedna?
»Glede na to, da je Andraž napisal, da želi ostati sem pričakovala, da nama dodatni teden vendarle odpre možnost, da najdeva pot.«

Držimo pesti, da bo teden, ki je pred Sanelo in Andražem res uspešen in da bosta pričela uživati v družbi drug drugega.

Sanela je želela oditi.

Foto: Planet TV

Zabava

Šok: Tilen (Kmetija) danes popolnoma spremenjen

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da je spremenil svoj videz? Tako je videti sedaj.

Zmagovalec lanske Kmetije Tilen Brglez se je pred poletjem odločil, da spremeni svoj videz. Že pred dnevi je obiskal frizerski salon in se pobarval na blond.

“Zelo sem zadovoljen. To barvo bom obdržal še nekaj časa,“ je povedal  za portal žurnal24 in dodal še, da ga ljudje še vedno prepoznavajo, kar mu je všeč. “Še vedno me prosijo za fotografije. Naj traja. Kadar moram k zdravniku, pa si ponavadi nadenem kapo, da ne pritegnem preveč pozornosti,“ je še razkril za omenjeni portal.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals