Osnovni biskvit, ki nikoli ne pade dol:)

SESTAVINE ZA BISKVIT

  • 25 dag moke
  • 5 jajc
  • 25 dag sladkorja
  • 1pecilni prašek
  • 1 dl olja
  • 1 dl vode

POSTOPEK

Rumenjake in sladkor stepemo, dodamo vodo in olje, nato še moko s pecilnim praškom in na koncu vmešamo sneg vseh beljakov. Pečemo v ogreti pečici na 180 stopinjah od 35 do 40 minut

Najprej stepemo rumenjake, skupaj s sladkorjem. Nato dodamo moko in pecilni prašek ter na koncu vmešamo še sneg iz beljakov.
Pečemo v pečici, ki smo jo prej segreli na 180 stopinjah Celzija. Pečemo nekje med 35 do 40 minut.

Vaš biskvit, ki nikoli ne pade dol je pripravljen. Upamo, da vam je recept všeč in Vam želimo veliko kuharskih užitkov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com