Connect with us

Zanimivosti

Spice Girls se vračajo, a brez ene članice

Published

on

Članice ene najbolj priljubljenih skupin v devetdesetih letih so se odločile, da se ponovno zberejo ob 25. obletnici ustanovitve skupine Spice Girls. Ponovno srečanje naj bi se zgodilo prihodnje leto, v načrtu pa je nadaljevanje projekta Spice World.

Spice World je izšel leta 1997, tri leta preden so se Spice Girls uradno razšle, leta 2000, po odhodu Geri Halliwell, kar je šokiralo in razžalostilo njihove oboževalce.

Govori se, da je novi projekt začela prav Geri (Ginger Spice), ki se zdaj imenuje Horner, pridružile pa se mu bodo Melanie C, Emma Bunton in Mel B. Čeprav se jim Victoria Beckham na nedavni turneji ni hotela pridružiti, dekleta upajo, da se bo z novim projektom strinjala in se jim pridružila. Čeprav je možnosti malo, ker ima Vicky veliko dela s svojo znamko, otroki in nenazadnje sosedi zaradi spora okrog gradnje jezera na domačem dvorišču.

Spice Girls

Projekt je še vedno v zgodnji fazi, vendar se bo uresničil,” je slišati od ljudi, ki so blizu dogajanju. Originalni film Spice World prikazuje skupino na predvečer velikega koncerta v Royal Albert Hallu. Na poti do koncerta se jim zgodijo najrazličnejše dogodivščine, a jim na koncu vseeno uspe priti do odra in razveseliti občinstvo. Čeprav je film prejel veliko negativnih kritik, so ga oboževalci noro oboževali in tako je bil zaslužek filma več kot 70 milijonov funtov.

Kakšen bo odziv je v zraku, saj so leta 2019 na povratniški turneji brez Vicky, Spice Girls razočarale. Tako zelo, da so mnogi oboževalci zahtevali povračilo denarja za vstopnice.

foto: SPICE GIRLS INSTAGRAM

Zanimivosti

Vau, Žena Aneja Piletiča (BQL) pokazala njuno sanjsko hiško! Ostali boste brez besed

Published

on

Srčna izbranka priljubljenega slovenskega pevca Aneja Piletiča, je pokazala, kako napreduje gradnja njune sanjske hiške.

Končno je prišel dan, ko lahko Iza Piletič, žena Aneja Piletiča, priljubljenega slovenskega glasbenika, ki skupaj z bratom Rokom navdušuje v duetu BQL, kako napreduje gradnja njune hiše.

V Instagram zgodbo je dodala fotografijo, s katero je pokazala, da se je gradnja začela.

V naslednji zgodbi pa je delila posnetek, s katerim pa je razkrila, da je vse, kar je posnela, nastalo dan prej.

»Vse tole je nastalo včeraj,« je pripisala poleg.

Očitno bo hiška res hitro gotova …

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Vroče: Ta znana slovenska pevka z zapeljivo fotografijo vse pustila odprtih ust

Published

on

Takšnih fotografij pa od nje nismo vajeni …

Priljubljena slovenska pevka, ki smo jo gledali tudi v resničnostni oddaji Znan obraz ima svoj glas, Nastja Gabor, je svoje spletne prijatelje pustila brez besed. Objavila je namreč zelo zapeljivo fotografijo, ki je takoj prejela številne všečke.

»Kako seksi, bravo,« se je glasil eden izmed komentarjev, mnogi pa so ji dodali emotikon ognja in ji s tem sporočili, da je zares zelo vroča.

Gaborjeva je sicer zaročenka priljubljenega pevca Luke Basija, s katerim ima tudi dva otroka.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Tragično: Svetovno znana zvezdnica, ki smo jo v tej vlogi oboževali vsi, je nenadoma umrla

Published

on

Veliko prezgodaj in povsem nepričakovano se je poslovila velika zvezdnica, ki je po vsem svetu številne gledalce navduševala v tej seriji …

People poroča o nenadni smrti televizijske zvezdnice Anne Shay, ki je povsem nepričakovano umrla v starosti 62. let. Kot poročajo, je doživela možgansko kap.

»Z žalostjo sporočamo, da je umrla Anna Shay, ljubeča mama, babica, karizmatična zvezdnica in naš najsvetlejši sončni žarek,« je v sporočilu za javnost zapisala njena družina.

»Anna nas je naučila veliko življenjskih lekcij o tem, kako življenja ne jemati preveč resno in kako uživati v lepših stvareh. Njen vpliv na naša življenja bomo za vedno pogrešali, a nikoli pozabili,« so zapisali.

Shayjeva je v seriji Bling Empire nastopila prvič leta 2021. od prve predvajanje serije na Netflixu je hitro postala ljubljenka oboževalcev.

“Anna Shay je napol Japonka in napol Rusinja in je super, super bogata,” je med izpovedjo v prvi sezoni dejal Kane Lim.

Po uspešni prvi sezoni, je nastopila tudi v drugi in tretji. Poleg nje pa so v resničnostnem šovu nastopili tudi nastopili Christine Chiu, Kim Lee, Kane Lim, Kevin Kreider in Kelly Mi Li.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Shay (@annashay93)

Foto: pexels.com

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals