Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Spice Girls se vračajo, a brez ene članice

Objavljeno

V redu

Članice ene najbolj priljubljenih skupin v devetdesetih letih so se odločile, da se ponovno zberejo ob 25. obletnici ustanovitve skupine Spice Girls. Ponovno srečanje naj bi se zgodilo prihodnje leto, v načrtu pa je nadaljevanje projekta Spice World.

Spice World je izšel leta 1997, tri leta preden so se Spice Girls uradno razšle, leta 2000, po odhodu Geri Halliwell, kar je šokiralo in razžalostilo njihove oboževalce.

Govori se, da je novi projekt začela prav Geri (Ginger Spice), ki se zdaj imenuje Horner, pridružile pa se mu bodo Melanie C, Emma Bunton in Mel B. Čeprav se jim Victoria Beckham na nedavni turneji ni hotela pridružiti, dekleta upajo, da se bo z novim projektom strinjala in se jim pridružila. Čeprav je možnosti malo, ker ima Vicky veliko dela s svojo znamko, otroki in nenazadnje sosedi zaradi spora okrog gradnje jezera na domačem dvorišču.

Spice Girls

Projekt je še vedno v zgodnji fazi, vendar se bo uresničil,” je slišati od ljudi, ki so blizu dogajanju. Originalni film Spice World prikazuje skupino na predvečer velikega koncerta v Royal Albert Hallu. Na poti do koncerta se jim zgodijo najrazličnejše dogodivščine, a jim na koncu vseeno uspe priti do odra in razveseliti občinstvo. Čeprav je film prejel veliko negativnih kritik, so ga oboževalci noro oboževali in tako je bil zaslužek filma več kot 70 milijonov funtov.

Kakšen bo odziv je v zraku, saj so leta 2019 na povratniški turneji brez Vicky, Spice Girls razočarale. Tako zelo, da so mnogi oboževalci zahtevali povračilo denarja za vstopnice.

foto: SPICE GIRLS INSTAGRAM

Zanimivosti

Rebeka Dremelj po lepotnem posegu sedaj videti naravnost fantastično. Vau, to pa je razlika

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kakšen lepotni poseg si je privoščila.

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj, je svojim spletnim sledilcem pokazala, da se je odpravila v estetski center Med-art, kjer so ji opravili lepotni poseg, ki se imenuje red carpet piling.

Dremljeva je bila po posegu izjemno zadovoljna,. »Ful lepo,« je priznala, nato pa se še malce pošalila: »Zdaj grem pa na red carpet na Oskarje!«

Kako je videti po lepotnem posegu, si lahko pogledate spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vroče! Špela Grošelj je takole videt v kopalkah. Sezulo vas bo …

Objavljeno

V redu

Avtor

Objavila je zares zapeljivo fotografijo. Ostali boste brez besed.

Da je slovenska pevka in članica skupine Atomik Harmonik, Špela Grošelj, čez zimo pridno trenirala, smo vedeli. Nismo pa vedeli, da je tako noro dobro že videti. Objavila je fotografijo, na kateri je v čudovitih kopalkah in najbrž nam ni potrebno niti pisati, da je zažgala splet.

»So HOT today… I mean the weather.

Kopalke &
🇮🇹, se začutmo čez natanko 29 dni je pripisala poleg, pohvale pa dežujejo in dežujejo.

Vau, zares je vroča!

Fotografijo najdete tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak sedaj delil posnetke, ki jih še niste videli! Naježila se vam bo koža

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli to, boste začutili velik utrip.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je s svojim koncertom, ki ga je imel pred kratkim v Stožicah, ponovno navdušil in popolnoma prevzel množico svojih oboževalcev. Prepričani smo, da se bo o nepozabnem koncertu še dolgo govorilo, je pa tudi Plestenjak dodal na družbeno omrežje posnetek, ki je nastal v sklopu tega koncerta in ob katerem se vam bo zagotovo naježila koža.

»…končno spet skupaj! To je bil čaroben začetek…Pred nami je letos veliko koncertov-komaj čakam! J. je pripisal poleg. Posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals