Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Znana Slovenka povedala svoje o kandidatki Sanjskega moškega

Objavljeno

V redu

Vnel se je hud prepir in sledila so obtoževanja, zato se je oglasila tudi Teja Jugovic in pojasnila svojo plat.

Nekoč je bila tekmovalka resničnostnega šova Gostilna išče šefa in kot pravi danes znana slovenska vplivnica Teja Jugovic, se zato že devet let sooča s takšnimi in drugačnimi komentarji. Pojasnila je, da je to pričakovala. »Sprejela sem to, sem se izpostavila, sem izpostavljena, sprejemam kritike,« je pojasnila Jugoviceva, ki ji je jasno, da sodelovanje v resničnostnem šovu prinese takšne in drugačne odzive javnosti.

Sama se je postavila na stran kandidatke Sanjskega moškega Anje Širovnik, ki je bila napadena s strani druge kandidatke, veliko starejše Carmen Osovnikar. Coolmamacitaa je dejala, da, če bi bile takšne besede namenjene njej, najbrž ne bi bila tiho in bi ji ob takšnem obnašanju najraje »eno primazala«. To pa je očitno razjezilo Osovnikarjevo, saj ji ni ostala dolžna in ji je zapisala nazaj, da je otroku prevzela očeta.

Kaj je res in kaj ne, je Teja pojasnila v posnetku na svojem Instagram računu. Posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rebeka Dremelj po lepotnem posegu sedaj videti naravnost fantastično. Vau, to pa je razlika

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kakšen lepotni poseg si je privoščila.

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj, je svojim spletnim sledilcem pokazala, da se je odpravila v estetski center Med-art, kjer so ji opravili lepotni poseg, ki se imenuje red carpet piling.

Dremljeva je bila po posegu izjemno zadovoljna,. »Ful lepo,« je priznala, nato pa se še malce pošalila: »Zdaj grem pa na red carpet na Oskarje!«

Kako je videti po lepotnem posegu, si lahko pogledate spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals