Kontaktirajte nas

Zabava

Kaj počne danes David iz šova Ljubezen po domače?

Objavljeno

V redu

Kot je dejal, pripravlja veliko presenečenje …

Iz šova Ljubezen po domače sta se istočasno poslovila dva Mijina snubca, David in Milan. Če je Milan ves čas vedel, da ga Mija ne bo izbrala, pa je David upal do zadnjega.

»Mija je kar dolgo časa vračala pozitiven odziv na moje dvorjenje, zato sem kljub mojim ‘varovalkam’ pred zavrnitvijo padel ‘not’ … bil malo zaljubljen! No, pa sem le uspel izreči! Na jahalnem zmenku pa me je kar malo stisnilo, ko sem odpadel in to tudi končno dojel,« je razkril za portal 24ur.com.

Kaj pa simpatični kandidat počne danes? Je morda zaljubljen?

»Dekleta prav nič ne hitijo. Kar me sploh ne moti, saj se zavedam, da mora moški ‘riniti’, ženska pa ‘izbere’,« je dejal za omenjeni portal, razkril pa še, da pripravlja presenečenje: »Z Milanom pripravljava tudi manjše presenečenje, ki bo mogoče zanimalo gledalce, ki naju ustavljajo in sprašujejo, ali je bilo in koliko je vse skupaj ‘zrežirano’ in ali smo res vsi udeleženci popolnoma slaboumni. Spremljajte nas še naprej in ostanite na preži za novimi dogodivščinami MpD / DpM na kvadrat, odštekano. Kmalu med vami.

Prepričani smo, da se obeta nekaj zelo zanimivega!

Kaj pripravljata Milan in David?

Foto: Voyo

Zabava

Ne boste verjeli, kaj je sedaj storila Kate Balon! To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ob pogledu na fotografijo boste dobili kurjo polt.

Kate Balon smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, nato pa še v šovu Poroka na prvi pogled. Kot je dejala sama, jo je udeležba v šovih marsikaj naučila, še bolj vestno je pričela delati na sebi.

Kot poroča portal njena, si je zadala tudi izziv, s katerim se je soočila s strahom pred višino. Odpravila se je na atraktivno ferato v Mojstrani in jo tudi uspešno preplezala.

»Še zdaj se čudim, da sem premagala strah, sploh ne vem, kako mi je to uspelo. Iskreno še zdaj ne morem priti k sebi, tako sem pod adrenalinom. Zelo sem se tresla, na trenutke sem povsem zablokirala. Ampak potem sem kar naenkrat dobila pogum in nadaljevala pot,« je povedala za omenjeni portal.

Vsekakor čestitke za tak pogum!

Kate je premagala strah. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Postružnik Koren presenetila s takšnim razkritjem. Kaj se pripravlja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica šova Ljubezen po domače povedala to, kar mnogi niso pričakovali.

V šovu Ljubezen po domače, ki je zelo priljubljen med slovenskimi gledalci, smo bili navdušeni tudi nad voditeljico Tanjo Postružmik Koren. S svojo iskrenostjo je šov bogatila in akterje, ki so iskali ljubezen, tudi bodrila. Sedaj pa se pripravlja nekaj novega.

» … za jesen pripravljamo na Pop TV novo zgodbo, v kateri bom morda do zdaj ob vsem, kar sem počela na televiziji, najbolj uživala. Več vam povem septembra,« je razkrila za Svet24.

Na vprašanje, ali se je v vseh letih vodenja ljubezenske oddaje kaj posebnega naučila o ljubezni in ljudeh, pa je odgovorila: “Ogromno sem se naučila. Predvsem to, da so najbolj čisti ljudje tisti, ki so (ali pa smo) umazani od zemlje.”

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ambrož Vahen Kralj v objemu z znano Slovenko, Nina Radi pa takole

Objavljeno

V redu

Avtor

Vsak po svoje.

Bila je vroča romanca v šovu Kmetija in vsi smo verjeli, da bo trajala. A sta šla vsak svojo pot, Ambrož Vahen Kralj in Nina Radi sta se že sprijaznila s koraki vsak na svoji poti in uživata maksimalno. Kot je pred časom poročal portal žurnal24, je Ambrož že srečno zaljubljen, njegova srčna izbranka naj bi bila Andreja Brili, z njo naj bi pred kratkim tudi dopustoval v Šibeniku.

Medtem pa Nina Radi uživa na svojem koncu in se veseli poletja. Zdravstveno stanje se ji je nekoliko popravilo (imela je težave zaradi korone in težave s srcem), sedaj pa uživa vsak dan posebej. Tokrat se je svojim spletnim prijateljem oglasila s čudovitega izleta na Madžarskem.

»Življenje je ENOSTAVNO … Samo dodajte vodo je pripisala poleg fotografije, ki jo je dodala na družbeno omrežje.

Fot6o: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals