Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Lea sedaj razkrila, čustva so bila, a situacija z Juretom je danes zelo drugačna

Objavljeno

V redu

Če se je na začetku zdelo, da se je zgodila ljubezen na prvi pogled, so se stvari zasukale popolnoma drugače.

Tisti, ki šesto sezono šova Ljubezen po domače spremljate že od vsega začetka, veste, da so se med Leo Bertoncelj in Juretom Novakom poljubčki pričeli izmenjavati že zelo zgodaj. Spremljali smo tudi njuno dogodivščino v Španiji in imeli občutek, da se je njuna ljubezen samo še poglobila. Pa vendar se je v naslednjih epizodah njun odnos pričel vidno hladiti. Seveda nas je zanimalo, kaj se je dogajalo.

»Na začetku šova sva se res ujela že takoj na dvorcu, imela sva super medsebojno komunikacijo,« nam je razkrila Lea in nadaljevala: »Bila sva si všeč, ampak sva vedela, da se morava še bolj spoznati, ko bova na kmetiji.«

Iskrica med njima je bila, a je tudi ugasnila.

»Tam nekje do polovice snemanja sva ohranila to iskrico, a potem, ko sva se malce bolj spoznala, sem videla, da se osebnostno zelo razlikujeva. Enostavno nisva več mogla graditi odnosa, saj se karakterno nisva ujela,« je iskreno priznala Lea, povedala pa tudi, da je Jure zelo podobnega mnenja.

»Tako pač je …,« je zaključila Lea.

Lea in Jure sta danes dobra prijatelja.

Foto: Voyo

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals