Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Mija sedaj razkrila vso resnico. To se je dogajalo med njo in Lovrom

Objavljeno

V redu

Iskreno je spregovorila o tem, zakaj se je tako obnašala do Lovra. Njeno priznanje se vas bo dotaknilo.

Kot smo lahko videli v zadnji predvajani epizodi šova Ljubezen po domače, sta se Mija in Lovro odpravila na romantični izlet. A če se je sprva zdelo, da bo popoln, pa je bil začetek bolj klavrn. Mija se nikakor ni mogla sprostiti, bilo jo je strah, zato je bilo njeno obnašanje malce nenavadno. Zakaj se je vse to dogajalo, smo vprašali Mijo.

»Ja, v resnici me je bilo zelo strah, imela sem hudo tremo, ker sem vedela, da bova sedaj sama v sobi, v postelji in vse se mi je zdelo prehitro. Obhajali so me dvomi, ali sem pripravljena na zvezo,« nam je iskreno priznala, dodala pa še, da je bila njena glava polna misli.

»Soočala sem se tudi z razlikami med nama, nekako se mi je zdelo, da ne bo šlo, da je vse skupaj prehitro,« je povedala in priznala, da so jo motila tudi Lovrova leta, saj je precej starejši.

In kako sta te ovire rešila?

»Predlagala sem mu, da najprej samo prijateljujeva in bova videla, kako bo. Vse moje želje je upošteval, ostal je miren, ponoči je skoraj padel s postelje, tako se je umaknil na svoj konec,« je razkrila in nam za konec zaupala še, da so se strahovi razblinili in se izkazali za popolnoma neutemeljene.

Diši po ljubezni, kajne?

Mija je bila v hotelski sobi zelo nervozna.

Foto: Voyo

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ne boste verjeli, kaj je sedaj storila Kate Balon! To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ob pogledu na fotografijo boste dobili kurjo polt.

Kate Balon smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, nato pa še v šovu Poroka na prvi pogled. Kot je dejala sama, jo je udeležba v šovih marsikaj naučila, še bolj vestno je pričela delati na sebi.

Kot poroča portal njena, si je zadala tudi izziv, s katerim se je soočila s strahom pred višino. Odpravila se je na atraktivno ferato v Mojstrani in jo tudi uspešno preplezala.

»Še zdaj se čudim, da sem premagala strah, sploh ne vem, kako mi je to uspelo. Iskreno še zdaj ne morem priti k sebi, tako sem pod adrenalinom. Zelo sem se tresla, na trenutke sem povsem zablokirala. Ampak potem sem kar naenkrat dobila pogum in nadaljevala pot,« je povedala za omenjeni portal.

Vsekakor čestitke za tak pogum!

Kate je premagala strah. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Postružnik Koren presenetila s takšnim razkritjem. Kaj se pripravlja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica šova Ljubezen po domače povedala to, kar mnogi niso pričakovali.

V šovu Ljubezen po domače, ki je zelo priljubljen med slovenskimi gledalci, smo bili navdušeni tudi nad voditeljico Tanjo Postružmik Koren. S svojo iskrenostjo je šov bogatila in akterje, ki so iskali ljubezen, tudi bodrila. Sedaj pa se pripravlja nekaj novega.

» … za jesen pripravljamo na Pop TV novo zgodbo, v kateri bom morda do zdaj ob vsem, kar sem počela na televiziji, najbolj uživala. Več vam povem septembra,« je razkrila za Svet24.

Na vprašanje, ali se je v vseh letih vodenja ljubezenske oddaje kaj posebnega naučila o ljubezni in ljudeh, pa je odgovorila: “Ogromno sem se naučila. Predvsem to, da so najbolj čisti ljudje tisti, ki so (ali pa smo) umazani od zemlje.”

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals