Domov Zabava Poroka na prvi pogled: Zakaj Danica rešuje težave drugih, o sebi pa...

Poroka na prvi pogled: Zakaj Danica rešuje težave drugih, o sebi pa v šovu ne govori?

Povedala nam je takšno resnico.

V zadnji predvajani epizodi so bili pari na skupni večerji, tokrat pa je glavno besedo imela Danica. Ta se je poglobila v odnos Kate in Sandija in jima poskušala svetovati. To so opazili tudi strokovnjaki, ki budno spremljajo dogajanje na vsaki večerji.

Kot je omenila strokovnjakinja Milena, Danica zelo fokusno govori o drugih, rešuje težave drugih in se postavlja kot terapevtka v vloge teh parov, o svojem zakonu z Aleksandrom pa bolj malo pove.

Zanimalo nas je, kako na vse skupaj gleda Danica, zato smo ji zastavili nekaj vprašanj:

Strokovnjaki menijo, da Danica prevzema vlogo terapevtke.

Na večerji se zdi, da ste prevzeli vlogo strokovnjakinje in poskušali reševati odnos Kate/Sandi. Zakaj?

»Mislim, da nisem prevzela te vloge, saj se zelo izogibam temu, da v svojem zasebnem življenju ne delujem kot strokovnjak, svoje veščine uporabljam le pri klientih, ki si to želijo. Pri večerji sem pa samo zastavila določena vprašanja, ker mislim, da lahko govorim v imenu vseh parov, da smo si vsi že želeli, da Kate/Sandi stopita iz njunega “vrtiljaka” in se začneta obnašati odraslo oz. odgovorno.«

Vse bolj se dozdeva, da o sebi ne govorite radi, o vas gledalci ne vedo veliko, ste pa pokazali radovednost do drugih parov. Vas bolj zanima, kaj se dogaja pri drugih? Zakaj o sebi ne govorite?


»Definitivno se pozna razlika, da sva z Aleksandrom vstopila kasneje in mogoče gledalcem dajeva občutek, da sva bolj zadržana, a to je le posledica tega, da se midva komaj spoznavava. Mislim, da sem povedala že kar veliko o sebi, saj sem povedala od otroštva kako smo živeli, do cele moje življenjske poti. Res pa je moja “poklicna deformacija”, da znam jaz postavljati vprašanja, pa še vedno v razumnem okviru, saj se s pari srečamo le na večerjah, kjer poteka konverzacija v vseh smereh. Ravno večerje so namenjene temu, da se spoznavamo.«

Danica je želela , da se Kate in Sandi pričneta obnašati bolj odraslo.

Foto: Planet TV