Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Zakaj Danica rešuje težave drugih, o sebi pa v šovu ne govori?

Objavljeno

V redu

Povedala nam je takšno resnico.

V zadnji predvajani epizodi so bili pari na skupni večerji, tokrat pa je glavno besedo imela Danica. Ta se je poglobila v odnos Kate in Sandija in jima poskušala svetovati. To so opazili tudi strokovnjaki, ki budno spremljajo dogajanje na vsaki večerji.

Kot je omenila strokovnjakinja Milena, Danica zelo fokusno govori o drugih, rešuje težave drugih in se postavlja kot terapevtka v vloge teh parov, o svojem zakonu z Aleksandrom pa bolj malo pove.

Zanimalo nas je, kako na vse skupaj gleda Danica, zato smo ji zastavili nekaj vprašanj:

Strokovnjaki menijo, da Danica prevzema vlogo terapevtke.

Na večerji se zdi, da ste prevzeli vlogo strokovnjakinje in poskušali reševati odnos Kate/Sandi. Zakaj?

»Mislim, da nisem prevzela te vloge, saj se zelo izogibam temu, da v svojem zasebnem življenju ne delujem kot strokovnjak, svoje veščine uporabljam le pri klientih, ki si to želijo. Pri večerji sem pa samo zastavila določena vprašanja, ker mislim, da lahko govorim v imenu vseh parov, da smo si vsi že želeli, da Kate/Sandi stopita iz njunega “vrtiljaka” in se začneta obnašati odraslo oz. odgovorno.«

Vse bolj se dozdeva, da o sebi ne govorite radi, o vas gledalci ne vedo veliko, ste pa pokazali radovednost do drugih parov. Vas bolj zanima, kaj se dogaja pri drugih? Zakaj o sebi ne govorite?


»Definitivno se pozna razlika, da sva z Aleksandrom vstopila kasneje in mogoče gledalcem dajeva občutek, da sva bolj zadržana, a to je le posledica tega, da se midva komaj spoznavava. Mislim, da sem povedala že kar veliko o sebi, saj sem povedala od otroštva kako smo živeli, do cele moje življenjske poti. Res pa je moja “poklicna deformacija”, da znam jaz postavljati vprašanja, pa še vedno v razumnem okviru, saj se s pari srečamo le na večerjah, kjer poteka konverzacija v vseh smereh. Ravno večerje so namenjene temu, da se spoznavamo.«

Danica je želela , da se Kate in Sandi pričneta obnašati bolj odraslo.

Foto: Planet TV

Zabava

Šok: Tilen (Kmetija) danes popolnoma spremenjen

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da je spremenil svoj videz? Tako je videti sedaj.

Zmagovalec lanske Kmetije Tilen Brglez se je pred poletjem odločil, da spremeni svoj videz. Že pred dnevi je obiskal frizerski salon in se pobarval na blond.

“Zelo sem zadovoljen. To barvo bom obdržal še nekaj časa,“ je povedal  za portal žurnal24 in dodal še, da ga ljudje še vedno prepoznavajo, kar mu je všeč. “Še vedno me prosijo za fotografije. Naj traja. Kadar moram k zdravniku, pa si ponavadi nadenem kapo, da ne pritegnem preveč pozornosti,“ je še razkril za omenjeni portal.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals