in

Odkrijte popolne frizure za vaše kodraste lase

Kodrasti lasje so kot umetniško delo, polno volumna in dinamike, ki lahko z ustrezno frizuro resnično zasijejo. Kljub temu, da so lahko včasih zahtevni za oblikovanje, pravilna izbira frizure ne samo da olajša nego, ampak tudi poudari naravno lepoto vaših kodrov. Za vas smo izbrali nekaj frizur, ki so idealne za tiste z bogatimi kodri, in vam morda pomagajo odkriti popolnoma novi videz.

Bob z dolgimi plastmi

Za tiste, ki želite svoje kodre obdržati kratke, a hkrati želite nekaj gibanja, je plastni bob odlična izbira. Plasti pomagajo razbremeniti težo las in omogočajo kodrom, da naravno padajo in se lepo oblikujejo. Ta frizura je še posebej primerna za tiste z gostimi, tesno spiralnimi kodri.

Dolgi, razslojeni lasje

Če imate raje dolge lase, poskusite z dolgimi razslojenimi lasmi, ki vam omogočajo, da vaši kodri prosto tečejo. Dolge plasti pomagajo uravnavati volumen po celotni dolžini las in preprečujejo, da bi lasje izgledali preveč bujni ali neobvladljivi. Ta frizura je idealna za krepitev naravnega gibanja vaših kodrov.

Pixie rez za kodraste lase

Če ste pripravljeni na drznejši korak, je pixie rez fantastična možnost za poudarjanje vaših obraznih potez, hkrati pa ohranja igrivost kodrov. Krajši rez na zadnji strani in ob straneh z daljšimi prameni spredaj lahko ustvari zanimiv kontrast in dodaja dinamiko vašemu izgledu.

Wash and go

Za tiste, ki cenite minimalizem v negi las, je frizura “wash and go” resnično idealna. Ta stil poudarja naravno teksturo vaših las in ne zahteva veliko oblikovanja. Pomembno je le, da najdete prave izdelke za nego, ki bodo pomagali definirati vaše kodre in zmanjšati frizz.

Izbira prave frizure za kodraste lase lahko preoblikuje vaš vsakdan in olajša rutino urejanja las. Ne glede na to, ali iščete preprost, vzdržljiv videz ali dramatično spremembo, je pomembno, da izberete frizuro, ki ne samo da izgleda fantastično, ampak tudi ustreza vašemu življenjskemu slogu in teksturi las. Ne bojte se eksperimentirati in se posvetovati s svojim frizerjem, da skupaj najdeta najboljši možni stil za vas. Odkrijte lepoto vaših kodrov z novo frizuro, ki bo poudarila vašo edinstvenost in dodala svežino vašemu videzu!

Foto: Shutterstock

To je o svojem zakonu povedala Rebeka Dremelj

Tina Gorenjak ganila z iskrenim zapisom