Kontaktirajte nas

Glasba

Kim Kardashian West in Kanye West grozita svojim bivšim telesnim stražarjem s tožbo

Objavljeno

V redu

Par je poslal Stevu Stanulisu sodno odredbo po njegovem nedavnem nastopu v hollywoodskem Raw Podcastu. Obtožila sta ga, da je kršil sporazum o zaupnosti in dajal “lažne in obrekovalne” izjave.

Dokumenti, navajajo, da je nekdanji telesni stražar podpisal februarja 2016 sporazum o prepovedi govora o osebnih ali poslovnih zadevah Kim in Kanyeja.

V pismu ni bilo določeno, katere od Steveovih navedb naj bi bile lažne in obrekovalne, a zaradi kršitve sporazuma mu grozi vsaj 10 milijonov dolarjev kazni – če bo to storil še enkrat v prihodnosti. Steve je leta 2016 postal igralec in režiser in dal intervju za promocijo svojega novega filma “5. Borough”.

Predstavnik Zack Teperman je dejal: “Ni bilo kršitve sporazuma o zaupnosti. Moja stranka je poslala podcast za promocijo svojega novega filma in to so bile le stare zgodbe, ki so že bile zunaj. “Ni upravičeno, da njun odvetnik pošlje grozeče pismo, da bi mojo stranko nadlegoval. Moja stranka je že jasno povedala, da spoštuje Kanyeja, in njun čas sodelovanja. Če bosta Kanye in Kim želela nadaljevati, je odvisno od njih, vendar menim, da bi njun čas in denar lahko bolj primerno uporabila za pomoč pri bolj perečih vprašanjih v naši družbi kot kaj drugega”.

Maja 2016 je par, ki ima štiri otroke, iz istega razloga Steva že opozoril, vendar je takrat zahteval javno opravičilo. V intervjuju je Steve spregovoril o “smešnih pravilih“, ki jih je postavil “slavni” proizvajalec uspešnic.

Rekel je: “Imel je nekaj smešnih pravil … Želel je, da ostaneš 10 korakov za njim na mestni ulici. Prvi dan, ko sem ga spoznal je bil teden mode. Moral bi ga spoznati v studiu. Ko je prišel tja, smo stopili v dvigalo na kar je rekel:” Ali ne boš pritisnil številke? ” V katero nadstropje gremo? “Mislil sem si:” Nimam pojma, katero nadstropje. ” in takrat se je kar razjezil. Malo je bilo čudno, ampak sem se navadil”.

Foto: SHUTTERSTOCK

Glasba

Nenadne smrti umrl član skupine Depeche Mode

Objavljeno

V redu

Avtor

V 61. letu starosti je umrl član priljubljene angleške skupine.

Andrew Fletcher je bil klaviaturist priljubljene skupine Depeche Mode. Novico o njegovi smrti so ostali člani delili preko Twitterja. Zapisali so, da so šokirani nad njegovo nenadno smrtjo, vzroka še ne poznajo.

»Šokirani smo in zelo žalostni, ker nas je prezgodaj zapustil naš dragi prijatelj, član skupine in družinski član, Andy Fletch Fletcher. Imel je zares zlato srce in je vedno nudil oporo, ko si potreboval pomoč, pogovor, smeh ali pa hladno pivo,« so tvitnili.

Skupina je leta 2017 nastopila tudi v ljubljanskih Stožicah. Delovati so pričeli v začetku 80. let prejšnjega stoletja, prodali pa več kot sto milijonov albumov. Leta 2020 so bili sprejeti v rokersko alejo slavnih. Njihov zadnji album Spirit je nastal pred petimi leti.

NADALJUJTE Z BRANJEM

Glasba

Kostariški glasbenik Rj Chambers nam predstavlja svoj single “Mysterious”

Objavljeno

V redu

Avtor

V našem uredništvu smo zelo veseli, kadar lahko predstavimo tudi kakega mednarodnega glasbenika, saj menimo, da glasba res ne pozna meja.

Tokrat vam predstavljamo Rj Chambersa – mladega, talentiranega in vsestranskega glasbenika, ki bo zagotovo našel svoje oboževalce tudi v Sloveniji.

Roshawn Jones Chambers, znan kot Rj Chambers, je kostariški umetnik, pevec in pisec besedil, skladatelj, koproducent ter igralec in nekdanji model. Poje v angleščini in španščini. Na njegovem istoimenskem albumu je predstavljenih pet strastnih pesmi, kar kaže, da je Rj Chambers človek, ki ustvarja glasbo iz srca za srce.

Rj Chambers

Raztegne krila in uspešno vmeša sodobnejši latinskoameriški pridih v material, pri tem pa nikoli ne žrtvuje čustev. Ni le še en reggaetonski izvajalec, ki bi bil kot piškot; zdi se, da je bolj spreten, uglajen in jasnejši glede svoje ustvarjalne vizije in potenciala.

Rj Chambers izžareva karizmo in vas pritegne s svojim svilnato gladkim glasom in ritmi. V pesmi je čutiti nežno ranljivost, ki pa se nikoli ne preda saharinu. Glas Rj Chambersa nas popelje nazaj v čas, ko je bila glasba malo bolj resnična, iskrena in prava.

Rj Chambers – Mysterious

Rj Chambersa lahko spremljate tudi na Instagramu in sicer na njegovem profilu @iamrjcbway

NADALJUJTE Z BRANJEM

Glasba

Udarna mednarodna glasbena zasedba The Parlophonics nam predstavlja svoj novi single “These Days”

Objavljeno

V redu

Avtor

V našem uredništvu smo zelo veseli, kadar lahko predstavimo tudi kake mednarodne glasbenike, saj menimo, da glasba res ne pozna meja.


Tokrat vam predstavljamo The Parlophonics, alternativno rock skupino, ki ustvarja odličen Power pop/rock, čeprav člani zasedbe še nikoli niso sodelovali skupaj v “skupnem prostoru”. Skupina se dejansko še nikoli ni sestala v živo.


Če kaj, je razdalja med člani zasedbe le še povečala originalnost zvoka skupine, ki temelji na klasičnem britanskem popu in rocku iz 60. in 70. let prejšnjega stoletja.

Člani skupine, ki so hkrati tudi avtorji pesmi Robert Horvath (kitare, bas), Fernando Perdomo (kitare, bobni) in Hugh Macdonald (vodilni glas, klaviature) so leta 2021 izdali svoj prvenec A Day in The Life. Gre za čudovit nabor melodičnih izvirnih skladb, ki so ga med pandemsko zaporo posneli na daljavo, tako da so si prek spleta pošiljali datoteke.

Roberta Horvatha je osamljenost v času pandemije navdihnila, da je posnel in končno objavil nekaj pesmi, ki jih je pisal vse življenje. Za projekt je angažiral Fernanda Perdoma (kitarista skupine “Echo in the CanyonJakoba Dylana) in Hugha Macdonalda (Fairhazel) in trije glasbeniki so na daljavo razvili kemijo, ki osvetli vse, kar igrajo.

Skupino so primerjali z Beatli, Oasis in Paulom Wellerjem, vendar pa je v resnici preveč edinstvena, da bi jo lahko opisali s tako preprostimi besedami.

Prvenec skupine The Parlophonics, album A Day in the Life, je bil 20. avgusta 2021 v digitalni obliki izdan na Apple Music, Spotify in Google Play. Fizične izdaje so na voljo od 20. novembra 2021, ravno pravočasno za praznično sezono in za tiste, ki želijo zgoščenko dodati v svojo zbirko. Album je k tej mednarodni skupini pritegnil svetovno občinstvo in to zasluženo. Ljubitelji izvrstno napisanega pop/rocka morajo takoj odkriti skupino The Parlophonics. Tega še ne veste, vendar bodo fantje zagotovo vaša nova najljubša skupina.

Opis ni na voljo

The Parlophonics lahko spremljate tudi na družbenih omrežjih:
Facebook: https://www.facebook.com/Parlophonics
https://www.instagram.com/parlophonics/
https://twitter.com/parlophonics

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals