Connect with us

Glasba

Kim Kardashian West in Kanye West grozita svojim bivšim telesnim stražarjem s tožbo

Objavljeno

on

Par je poslal Stevu Stanulisu sodno odredbo po njegovem nedavnem nastopu v hollywoodskem Raw Podcastu. Obtožila sta ga, da je kršil sporazum o zaupnosti in dajal “lažne in obrekovalne” izjave.

Dokumenti, navajajo, da je nekdanji telesni stražar podpisal februarja 2016 sporazum o prepovedi govora o osebnih ali poslovnih zadevah Kim in Kanyeja.

V pismu ni bilo določeno, katere od Steveovih navedb naj bi bile lažne in obrekovalne, a zaradi kršitve sporazuma mu grozi vsaj 10 milijonov dolarjev kazni – če bo to storil še enkrat v prihodnosti. Steve je leta 2016 postal igralec in režiser in dal intervju za promocijo svojega novega filma “5. Borough”.

Predstavnik Zack Teperman je dejal: “Ni bilo kršitve sporazuma o zaupnosti. Moja stranka je poslala podcast za promocijo svojega novega filma in to so bile le stare zgodbe, ki so že bile zunaj. “Ni upravičeno, da njun odvetnik pošlje grozeče pismo, da bi mojo stranko nadlegoval. Moja stranka je že jasno povedala, da spoštuje Kanyeja, in njun čas sodelovanja. Če bosta Kanye in Kim želela nadaljevati, je odvisno od njih, vendar menim, da bi njun čas in denar lahko bolj primerno uporabila za pomoč pri bolj perečih vprašanjih v naši družbi kot kaj drugega”.

Maja 2016 je par, ki ima štiri otroke, iz istega razloga Steva že opozoril, vendar je takrat zahteval javno opravičilo. V intervjuju je Steve spregovoril o “smešnih pravilih“, ki jih je postavil “slavni” proizvajalec uspešnic.

Rekel je: “Imel je nekaj smešnih pravil … Želel je, da ostaneš 10 korakov za njim na mestni ulici. Prvi dan, ko sem ga spoznal je bil teden mode. Moral bi ga spoznati v studiu. Ko je prišel tja, smo stopili v dvigalo na kar je rekel:” Ali ne boš pritisnil številke? ” V katero nadstropje gremo? “Mislil sem si:” Nimam pojma, katero nadstropje. ” in takrat se je kar razjezil. Malo je bilo čudno, ampak sem se navadil”.

Foto: SHUTTERSTOCK

Glasba

Novi zvoki BQL: ‘Zate Vse’ razkriva svežo poglavje v njihovi ustvarjalni poti!

Objavljeno

on

Avtor:


BQL Rok & Budale so nazaj z novo glasbeno avanturo. Zasedba se je preoblikovala, zdaj s Rokom v vlogi karizmatičnega frontmana in Anejem kot kreativnim ustvarjalcem. Skupaj predstavljata svež pristop k ustvarjanju glasbe pod okriljem BQL.

Rok Piletič, prevzemajoč vloge tekstopisca in frontmana, odkriva čarovnijo ustvarjanja besedil in glasbe. Pesem “Zate vse” predstavlja posebno poglavje, saj označuje nov korak v zvočni evoluciji BQL. Rok je pripravljen prevzeti vodstvo na odru, medtem ko ostaja Anej nepogrešljiv del ustvarjalnega dueta BQL.

Videospot za pesem prinaša posebno presenečenje – originalni DeLorean iz filma “Back to the Future” dodaja čaroben in nostalgičen pridih. NEO VISUALS, odgovorni za vizualno podobo BQL uspešnic, tudi tokrat ustvarja prepoznavno podobo za “Zate vse“.

Foto: NeoVisuals

Continue Reading

Glasba

Nenadne smrti umrl član skupine Depeche Mode

Objavljeno

on

Avtor:

V 61. letu starosti je umrl član priljubljene angleške skupine.

Andrew Fletcher je bil klaviaturist priljubljene skupine Depeche Mode. Novico o njegovi smrti so ostali člani delili preko Twitterja. Zapisali so, da so šokirani nad njegovo nenadno smrtjo, vzroka še ne poznajo.

»Šokirani smo in zelo žalostni, ker nas je prezgodaj zapustil naš dragi prijatelj, član skupine in družinski član, Andy Fletch Fletcher. Imel je zares zlato srce in je vedno nudil oporo, ko si potreboval pomoč, pogovor, smeh ali pa hladno pivo,« so tvitnili.

Skupina je leta 2017 nastopila tudi v ljubljanskih Stožicah. Delovati so pričeli v začetku 80. let prejšnjega stoletja, prodali pa več kot sto milijonov albumov. Leta 2020 so bili sprejeti v rokersko alejo slavnih. Njihov zadnji album Spirit je nastal pred petimi leti.

Continue Reading

Glasba

Kostariški glasbenik Rj Chambers nam predstavlja svoj single “Mysterious”

Objavljeno

on

Avtor:

V našem uredništvu smo zelo veseli, kadar lahko predstavimo tudi kakega mednarodnega glasbenika, saj menimo, da glasba res ne pozna meja.

Tokrat vam predstavljamo Rj Chambersa – mladega, talentiranega in vsestranskega glasbenika, ki bo zagotovo našel svoje oboževalce tudi v Sloveniji.

Roshawn Jones Chambers, znan kot Rj Chambers, je kostariški umetnik, pevec in pisec besedil, skladatelj, koproducent ter igralec in nekdanji model. Poje v angleščini in španščini. Na njegovem istoimenskem albumu je predstavljenih pet strastnih pesmi, kar kaže, da je Rj Chambers človek, ki ustvarja glasbo iz srca za srce.

Rj Chambers

Raztegne krila in uspešno vmeša sodobnejši latinskoameriški pridih v material, pri tem pa nikoli ne žrtvuje čustev. Ni le še en reggaetonski izvajalec, ki bi bil kot piškot; zdi se, da je bolj spreten, uglajen in jasnejši glede svoje ustvarjalne vizije in potenciala.

Rj Chambers izžareva karizmo in vas pritegne s svojim svilnato gladkim glasom in ritmi. V pesmi je čutiti nežno ranljivost, ki pa se nikoli ne preda saharinu. Glas Rj Chambersa nas popelje nazaj v čas, ko je bila glasba malo bolj resnična, iskrena in prava.

Rj Chambers – Mysterious

Rj Chambersa lahko spremljate tudi na Instagramu in sicer na njegovem profilu @iamrjcbway

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals