Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Petek, 5.6.2020

Numerološka usmeritev dneva – Petek, 5.6.2020

“Naj se začne ples in je radost brezmejna.”

Dobro jutro, dober dan, pa poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan! Srečen dan bo danes.

Danes vas bo zajela nemirna energija. Zaželeli si boste sprmemeb, drugačnosti, svobode. Vaš duh se bo razširil in želel poleteti. Dinamični boste, aktivni, vedoželjni, impulzivni. Vse vas bo zanimalo, od najnovejših tehnoloških izumov in dognanj do tega, kako se uporablja najnovejša in najnaprednejša posoda v vaši kuhinji. Danes se boste strastno predali neki svoji izvirni viziji. 

Na vašem repertoarju bo ogromno novosti. Ne čudite se, če spoznate kakšno novo zanimivo osebo, če se v trenutku odločite za skok čez mejo na izlet in če vas v vsej impulzivnosti doleti zanimiva izkušnja. 

Samote ne boste prenašali. Samski se prepustite. Lahko se zgodii, da se zaljubite na prvi pogled. Tisti, ki ste vpeti v družine, danes brez nje ne boste mogli. Skrb zanjo danes zamenjajte za veselje in izražanje ljubezni v njej. 

Veliko veselja vam želim danes. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko