Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Jasna Kuljaj doživela velik šok pri zobozdravnici

Objavljeno

V redu

Preberite, kaj se je zgodilo in v kakšni zadregi se je znašla …

Priljubljena slovenska voditeljica Jasna Kuljaj je očitno noseča. To vedo vsi drugi, le ona ne. Vsaj tako se zdi.

O tem, da je preko družbenih omrežij vsem sporočila, da ni noseča in da ta novica ni resnična, se je kar ne more otresti. Tudi njena zobozdravnica jo je postavila v neroden položaj, saj je menila, da je noseča.

Danes pri zobozdravnici…Zobozdravnica: ‘Morala bi vas dati na slikanje zob, ampak dejmo še malo to preložit…’ V moji glavi: …kaj čmo čakat, slikajmo čimprej…’ zobozdravnica nadaljuje: ‘Ker pač zdaj, ko ste noseči, rentgen ni priporočljiv… Jaz (odprtih ust): Kdo, kaj kje?? Jaz noseča?? Od kod pa zdj to? Zobozdravnica orng v zadregi…: ‘Ja, kako…saj je blo po radiu ?!’ /trenutek zadrege in smeh/ Jaz: ‘Saj veste, marsikaj je po radiu…prisežem da nisem noseča, kar dajte me na to slikanje.’ Prav zabavna situacija in spontan smeh v ordinaciji. Želim vam lep vikend!!!,” je zapisala Kuljaljeva in še enkrat pojasnila, da zaenkrat še ne bo drugič postala mamica.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro! Rebeka Dremelj pokazala, na kakšni luksuzni lokaciji se bo zabavala s prijatelji

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je sanjsko. Všeč vam bo!

Priljubljena slovenska pevka in podjetnica Rebeka Dremelj se je tokrat v Instagram zgodbi pohvalila svojim spletnim prijateljem. S svojim soprogom sta za nekaj dni ‘pobegnila’ v prelepo Istro, kjer bosta uživala ob bazenu, a kot je razkrila pevka, ne bosta sama.

»Nisva sama, … še osem, deset prijateljev sva s seboj pripeljala,« je razkrila in dodala: »Tako da, v bistvu nas je 12 in absolventski žur se začenja!«

Verjamemo, da bodo na takšni sanjski lokaciji nedvomno zelo uživali.

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Instagram zgodba

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals