Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Kaj imata skupnega usodni Italijan in legendarna Lady Di?

Objavljeno

V redu

Povezavanja so se začela, ko je nek tviteraš opazil, da imata enak slog in objavil njihovo primerjalno fotografijo, na kateri imata oba podoben nakit, pričesko in ličila.

Čeprav je minilo že več kot deset dni, odkar je italijanska rock skupina Maneskin zmagala na kultnem glasbenem tekmovanju Eurosong, javnost ne preneha in ne preneha govoriti o usodnem frontmanu Damianu Davidu. O glasbeniku se na družbenih omrežjih govori ves čas, moški in ženske pa vodijo ‘virtualno’ vojno zaradi njegovega fizičnega videza.

No, dejstvo je tudi, da je skupina visoko na Angleški glasbeni lestvici z zmagovalno skladbo v italijanskem jeziku Zitti e Buoni, kar je skoraj nemogoče, da so v parih dneh podrli rekord glasbenega pretoka oziroma downloada v Italiji, da o prej omenjeni pozornosti ne govorimo.

Medtem, ko večina žensk piše, da se tako seksi zvezda že leta ni pojavila na prizorišču, nekateri moški še vedno ne razumejo, kaj vidi “nežnejši spol” pri moškem, ki ne zapusti hiše brez ličil in se na odru pojavi v ženskih oblačilih.

Sodeč po komentarjih ima naslov seksualnega simbola, na družbenih omrežjih pa ga oboževalci primerjajo z legendarno princeso Diano. Nekateri oboževalci komentirajo, kako Damiano goji podoben slog kot pokojna Lady Di, strinjajo pa se tudi, da izžareva neverjetno energijo in karizmo. Tako kot jo je ena in edina Diana.

Damianu je pri komaj 22 letih uspelo očarati svet, njegova energija, slog in videz pa premakniti meje spolnih stereotipov. Ni ga sram, da se pred milijoni gledalcev sprehaja po mestu v ženskih oblačilih ali poljublja soigralca. Javnosti želi poslati sporočilo o premikanju meja, svobodi, raznolikosti, izbiri, moči, pogumu.

foto: Profimedia

Zanimivosti

Princ Harry in Meghan Markle predstavila kraljici hčerko

Objavljeno

V redu

Avtor

Princ Harry in njegova žena, vojvodinja Meghan Markle, sta prejšnji teden postala bogatejša za še enega družinskega člana. Rodila se jim je deklica Lilibet Diana.

Par se zdaj pripravlja na začetek življenja v štiričlanski družini, njun starejši sin Archie pa je zelo vesel prihoda svoje sestre. Dva dni po tem, ko je Meghan rodila v bolnišnici v Santa Barbari, se je kraljevi par javno oglasil, zdaj pa sta novorojeno hčer predstavila tudi kraljici Elizabeti.

Vir blizu para je povedal, da so se slišali in videli prek video klica. Meghan in Harry pa sta bila zelo navdušena in sta komaj čakala, da bosta malo Lilibet predstavila kraljici. Mimogrede, deklica je bila poimenovana v čast kraljice. Lilibet je bil Elizabethin družinski vzdevek. Vendar tuji mediji pišejo, da kraljici menda ni všeč, da so ji dali to ime, ker je prej niso prosili za dovoljenje. Srednje ime je deklica dobila v čast princesi Diani, Harryjevi pokojni materi.

Nigel Cawthorne, avtor knjige “Call Me Diana: The Princess of Wales on Herself'” je za tuje medije povedal, da si Meghan in Harry prizadevata, da bi se njuna hči v živo srečala s kraljico. “Pozorno bom spremljal dogajanje in počakal, da se ZDA premaknejo na zeleno listo Združenega kraljestva, tako da bosta Lilibet in Archieja čim prej lahko odpeljala v palačo in obiskala kraljico” je dejal.

Foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jasna Kuljaj pokazala svoje telo v kopalkah

Objavljeno

V redu

Avtor

Opogumila se je in na družbeno omrežje dodala fotografijo, ki kaže njeno postavo …

Priljubljena slovenska voditeljica Jasna Kuljaj se zelo rada oglasi na družbenih omrežjih. Tokrat je svoje sledilce in oboževalce razveselila z lepo fotografijo, na kateri je v kratkih hlačah in zgornjemu delu kopalk. Fotografija je nastala ob morju, Jasna pa je razložila, da je: »prvič letos.«

S fotografijo je pokazala svojim spletnim prijateljem, da je v odlični formi in da ima zelo lepo postavo. Več kot očitno je, da je pripravljena za vroče poletje.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rebeka Dremelj je prejela takšno pismo in takoj ukrepala

Objavljeno

V redu

Avtor

Zapisala je, da je prejela pismo in takoj izpolnila željo. Pa ne le to, naredila je pravo presenečenje …

Priljubljena slovenska pevka, nekdanja misica in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj, je ponovno dokazala, da je zelo srčna oseba. Prejela je pismo medicinske sestre in se nanj takoj odzvala. Priredila je pravo presenečenje in s to lepo gesto razveselila pridne delavke, ki nesebično pomagajo drugim.

Dobila sem mail medicinske sestre, ki dela v Covid ekipi in sem se zelo zamislila. Pisala je, kako delajo 12 urne turnuse, kako so velikokrat utrujene, kako se včasih kopja lomijo na njihovih plečih, kako so pacienti včasih nepotrpežljivi in nesramni ( o jaaa, verjamem) , kako so tudi one mame, žene, gospodinje in, kako so ugotovile, da so pravzaprav NEPREMAGLJIVE. Zapisala je tudi, da če imamo kake testerčke Differo parfuma, da bodo zelo vesele, ker bodo potem tudi one dišale nepremagljivo. Takoj sem poklicala Andrejo in že ko sem samo izustila- hej, a bi midve …. , je ona v isti sapi odgovorila- seveda! Pa smo v parih dneh vse organizirale in jih šle presenetiti. Pa ne samo s testerčki parfumov. Z malico iz Sendvičarne ( hvala), s paketom polnim darilc, predvsem pa z dobro voljo in pesmijo ŽENSKA. Zelo so bile vesele, presenečene in res, ko sem se vozila domov z Jesenic v Brežice, sem bila malo utrujena a hkrati izpolnjena, ker sem nekomu polepšala dan. In se jim zahvalila v imenu vseh nas za vse, kar počno. Tokrat jih je bilo le 22. A naša nepremagljiva zahvala je namenjena vsem. Pozabljamo na malega človeka, medtem ko smo preobremnjeni z gledanjem na svojo rit. HVALA!,” je Rebeka razložila celotno zgodbo na svojem Instagram računu in dodala tudi nekaj fotografij.

Bravo, Rebeka!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO