Connect with us

Zanimivosti

Na plan prišle neobdelane fotografije Jelene Karleuše

Objavljeno

on

Njene poteze obraza niso tako gladke kot na družabnih omrežjih, noge niso zagorele, dojke pa so celo povešene.

Srbska pevka Jelena Karleuša pogosto pritegne pozornost s svojimi izzivalnimi in ekstravagantnimi modnimi kombinacijami. Skrbno jih izbira za vsak svoj nastop in nastop na snemanju. Tako je za zadnje snemanje šova ‘Zvezde Granda’ izbrala roza top, ki je podoben modrčku in ga kombinirala s čudovitim oranžnim krilom z volančki.

Na družbenih omrežjih je objavila več fotografij s snemanja, ki jih je, kot običajno, ‘obdelala’ v Photoshopu pred objavo. Njeni oboževalci so jo pohvalili na račun videza in ji rekli, da izgleda kot diva. Ko pa je prišla na snemanje, se Jelena ni mogla izogniti paparacom, ki pred objavo njene fotografije le te niso obdelali.

Neobdelana fotografija

Mnogi so bili znova presenečeni, kako je pevka na teh fotografijah videti povsem drugače kot na Instagramu. Njene obrazne poteze niso tako gladke kot na družabnih omrežjih, noge niso zagorele, dojke pa so malo povešene.

Jelenine fotografije paparacev so vedno pod drobnogledom. Njeni oboževalci komentirajo, da je pevka brez različnih filtrov videti precej drugače kot na fotografijah, objavljenih na Instagramu, kjer njene dojke stojijo in ni celulita ali gub.

Foto: Pixell

Zanimivosti

Tina Gaber delila čustven zapis, ob katerim se vam bo orosilo oko

Objavljeno

on

Avtor:

Priljubljena spletna vplivnica Tina Gaber je s svojo objavo ganila mnoge …

Ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih spletnih vplivnic, velika ljubiteljica in zagovornica vseh živali, Tina Gaber, je na družbeno omrežje dodala zelo čustven zapis.

Objavila je fotografijo, na kateri je njen pokojni psiček Mash, poleg pa objavila zapis, ki je mnoge zelo ganil: »Danes bi moj Mash dopolnil 15 let. Vse najboljše, ljubezen moja. Si moja zvezdica, ki me čuva in danes sem lučke prižgala z mislijo nate. Pogrešam te zelo, zelo.«

Foto: facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka šokirala z resnico: Ima prepoved vožnje avtomobila

Objavljeno

on

Avtor:

Znana in priljubljena Slovenka je s priznanjem, da ima prepoved vožnje avtomobila, vse močno šokirala. Kaj se dogaja?

Znana in priljubljena slovenska vplivnica ter uspešna podjetnica Katarina Benček, je v Instagram zgodbi pokazala, da je kupila smreko, nato pa pokazala še, da sedi zadaj, njena mati pa vozi avto.

»Smreko sem kupila za hiško. Komaj čakam, da jo razpakiramo,« je veselo dejala, nato pa razkrila šokantno novico: »Mami me pa vozi, zato ker imam jaz prepoved na hrvaškem, ampak, to so zgodbe za drugič.«

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Po hudi diagnozi znanega Slovenca, sedaj dobila takšno hudo diagnozo še njegova partnerica

Objavljeno

on

Avtor:

Znani Slovenec je že pred časom razkril, s kakšno hudo boleznijo se je moral soočiti, sedaj pa je žalostno novico sporočila še njegova žena.

Znani slovenski režiser Vinci Vogue Anžlovar je pred časom javnosti povedal, da je zbolel za neozdravljivo boleznijo,  amiotrofično lateralno sklerozo (ALS). Sedaj pa se s hudo diagnozo sooča še njegova partnerica Barbara Drmota, piše portal siol.

»Izgubljam mišični tonus, imam težave z govorom in močne krče, ki me za nekaj sekund popolnoma ohromijo ob peklenskih bolečinah. Težko hodim in se zadiham že po nekaj korakih. Stanje se slabša in na žalost ni zdravila ali upanja na izboljšavo,« je Vogue Anžlovar dejal za žurnal24.

Kot poroča omenjeni portal, pa se je sedaj s hudo diagnozo soočila še njegova partnerica. Zbolela je za rakom materničnega vratu.

»Najprej sem bila zelo jezna, ker moje stanje ni bilo prej zaznano. Kajti ko si enkrat na onkološkem inštitutu, s kartoteko v rokah in te zdravnik seznani z novico, da ti drugega kot radikalno obsevanje s kemoterapijo ali brutalna operacija vseh rodil in bezgavk ne preostane, ja, si zelo jezen,« je povedala za portal Med.over.net in dodala, da ne bo odnehala, da to tudi vsi od nje pričakujejo.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals