Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Na plan prišle neobdelane fotografije Jelene Karleuše

Objavljeno

V redu

Njene poteze obraza niso tako gladke kot na družabnih omrežjih, noge niso zagorele, dojke pa so celo povešene.

Srbska pevka Jelena Karleuša pogosto pritegne pozornost s svojimi izzivalnimi in ekstravagantnimi modnimi kombinacijami. Skrbno jih izbira za vsak svoj nastop in nastop na snemanju. Tako je za zadnje snemanje šova ‘Zvezde Granda’ izbrala roza top, ki je podoben modrčku in ga kombinirala s čudovitim oranžnim krilom z volančki.

Na družbenih omrežjih je objavila več fotografij s snemanja, ki jih je, kot običajno, ‘obdelala’ v Photoshopu pred objavo. Njeni oboževalci so jo pohvalili na račun videza in ji rekli, da izgleda kot diva. Ko pa je prišla na snemanje, se Jelena ni mogla izogniti paparacom, ki pred objavo njene fotografije le te niso obdelali.

Neobdelana fotografija

Mnogi so bili znova presenečeni, kako je pevka na teh fotografijah videti povsem drugače kot na Instagramu. Njene obrazne poteze niso tako gladke kot na družabnih omrežjih, noge niso zagorele, dojke pa so malo povešene.

Jelenine fotografije paparacev so vedno pod drobnogledom. Njeni oboževalci komentirajo, da je pevka brez različnih filtrov videti precej drugače kot na fotografijah, objavljenih na Instagramu, kjer njene dojke stojijo in ni celulita ali gub.

Foto: Pixell

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro! Rebeka Dremelj pokazala, na kakšni luksuzni lokaciji se bo zabavala s prijatelji

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je sanjsko. Všeč vam bo!

Priljubljena slovenska pevka in podjetnica Rebeka Dremelj se je tokrat v Instagram zgodbi pohvalila svojim spletnim prijateljem. S svojim soprogom sta za nekaj dni ‘pobegnila’ v prelepo Istro, kjer bosta uživala ob bazenu, a kot je razkrila pevka, ne bosta sama.

»Nisva sama, … še osem, deset prijateljev sva s seboj pripeljala,« je razkrila in dodala: »Tako da, v bistvu nas je 12 in absolventski žur se začenja!«

Verjamemo, da bodo na takšni sanjski lokaciji nedvomno zelo uživali.

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Instagram zgodba

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals