Domov Zanimivosti Na plan prišle neobdelane fotografije Jelene Karleuše

Na plan prišle neobdelane fotografije Jelene Karleuše

Njene poteze obraza niso tako gladke kot na družabnih omrežjih, noge niso zagorele, dojke pa so celo povešene.

Srbska pevka Jelena Karleuša pogosto pritegne pozornost s svojimi izzivalnimi in ekstravagantnimi modnimi kombinacijami. Skrbno jih izbira za vsak svoj nastop in nastop na snemanju. Tako je za zadnje snemanje šova ‘Zvezde Granda’ izbrala roza top, ki je podoben modrčku in ga kombinirala s čudovitim oranžnim krilom z volančki.

Na družbenih omrežjih je objavila več fotografij s snemanja, ki jih je, kot običajno, ‘obdelala’ v Photoshopu pred objavo. Njeni oboževalci so jo pohvalili na račun videza in ji rekli, da izgleda kot diva. Ko pa je prišla na snemanje, se Jelena ni mogla izogniti paparacom, ki pred objavo njene fotografije le te niso obdelali.

Neobdelana fotografija

Mnogi so bili znova presenečeni, kako je pevka na teh fotografijah videti povsem drugače kot na Instagramu. Njene obrazne poteze niso tako gladke kot na družabnih omrežjih, noge niso zagorele, dojke pa so malo povešene.

Jelenine fotografije paparacev so vedno pod drobnogledom. Njeni oboževalci komentirajo, da je pevka brez različnih filtrov videti precej drugače kot na fotografijah, objavljenih na Instagramu, kjer njene dojke stojijo in ni celulita ali gub.

Foto: Pixell