Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Razkrito, kje je delala Mary Ševo

Objavljeno

V redu

Mary Ševo, ki smo jo spoznali v šovu Sanjski moški, je razkrila, kaj je delala …

Mary Ševo, kandidatka, ki se poteguje za naklonjenost Gregorja Čeglaja v resničnostnem šovu Sanjski moški, je že pred časom razkrila, da je imela posel, ki pa je žal propadel. Sama se je z delavnostjo rešila iz finančnih težav, portal njena.si pa poroča tudi o njenih nadaljnjih načrtih.

Mary, ki zelo rada opravlja delo stilske svetovalke, je zaradi epidemije morala zapreti vrata svojega butika z oblačili, svoj posel pa seli na splet.

 »Enostavno sem rojena za delo v modnem svetu, delo stilistke mi je pisano na kožo. Vsi, ki me poznajo, pravijo, da lahko oblečem vrečo za krompir, pa jo bom znala ponosno nositi in bom videti ‘top’. Vsekakor sem pa tudi zelo komunikativna oseba in zato tudi prodam marsikaj,« je pojasnila za omenjeni portal.

Foto: POP TV

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro! Rebeka Dremelj pokazala, na kakšni luksuzni lokaciji se bo zabavala s prijatelji

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je sanjsko. Všeč vam bo!

Priljubljena slovenska pevka in podjetnica Rebeka Dremelj se je tokrat v Instagram zgodbi pohvalila svojim spletnim prijateljem. S svojim soprogom sta za nekaj dni ‘pobegnila’ v prelepo Istro, kjer bosta uživala ob bazenu, a kot je razkrila pevka, ne bosta sama.

»Nisva sama, … še osem, deset prijateljev sva s seboj pripeljala,« je razkrila in dodala: »Tako da, v bistvu nas je 12 in absolventski žur se začenja!«

Verjamemo, da bodo na takšni sanjski lokaciji nedvomno zelo uživali.

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Instagram zgodba

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals