Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Miša Molk vse pustila brez besed. Takšna je bila nekoč v kopalkah

Objavljeno

V redu

Njene fotografije si ne boste mogli nagledati.

Prva dama slovenske televizije, Miša Molk, je tokrat svoje spletne prijatelje razveselila s fotografijo, ki je nastala v njeni mladosti. Molkova je z njo pokazala, kako je bila videti v kopalkah v svojih mladih letih.

»Leta…, ta leta…, saj še kar lepo in umirjeno curljajo, ker te ne napade vse naenkrat. Najprej malo podaljšaš krilo, zamenjaš šminko, zvišaš dekolte, izostriš pozornost in znižaš pričakovanja. Zardevanje mine, oklevanja je manj. Nestrpnost do nesmislov se sicer igličasto zaostri, ampak za neumnosti in blebetanja pa ne dviguješ več sredinca. Prepirati se ti več ne da, zapletati se v konflikte še manj, lesti komu v rit pa sploh ne. Razumeš več kot včasih. Predvsem to, da je notranja harmonija čisto tvoja; da je hrup okoli tebe ne more zmesti. In kar je ob tem res osupljivo lepo, je to, da te še vedno preganja libido, ta agens življenja. Pa ne zgolj kot seksualni nagon, ampak kot sila, ki se kot transfer od tam spodaj razpršeno podi med črke, poglede, vonjave, dotike, zvoke. Naslaja se ob vsem lepem in se zdrzne ob potonikah, ki so najprej rdeče, potem pa, tik preden se usujejo že skoraj bele. Tako močno te vse okoli draži in vznemirja,…da si spet pubertetnica. Tokrat brez mozoljčkov in brez zardelih lic. je pripisala in dodala še: »Potem zlezeš ven iz črne barve, ki jo je kot zakon vzpostavila Max Mara. To ni bila le moda, ampak tudi tisto »na ziher«. Črna oblekca, en nakit, pa je. Precej teh kosov, črnih namreč, še imam. Jih oblečem in hitro slečem. Ne gre več. Težka je črna barva. Ne diha. Umolkne. Ne komunicira. In vsi tisti volani v laseh… jojmene…Tudi to ne gre več. Dihati. Sproti. Odpreti obraz, da mi lasje ne lezejo v usta, da me ne ščemi čelo pod frufrujem. Kakšno olajšanje je vse to. Dolge, frfotajoče obleke, kristusove opanke, pa malho v roke, kamor lahko natlačim tudi zelenjavo s trga. To je udobje.«

Njen celoten zapis si lahko preberete spodaj.

Foto: facebook

Zanimivosti

Ta znani Slovenec sporočil veselo novico! Postal bo očka

Objavljeno

V redu

Avtor

S partnerko sta objavila takšno čudovito fotografijo.

Znani slovenski televizijski voditelj in komik Rok Škrlep, ki ga poznamo kot voditelja oddaje Male sive celice, je sporočil veselo novico. S svojo partnerico Evo bosta postala starša.

Na svoj Instagram račun je dodal zelo lepo fotografijo, na kateri se vidi že precej velik nosečniški trebušček.

»Le še stran do novega poglavja je zapisal poleg, kdaj se bo veseli dogodek zgodil, pa ni povedal.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk končno pokazala svojega sinčka. Tako simpatična sta z njenim partnerjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je, kako uživa in kako prisrčno je videti, ko njen partner in sinček sladko spita.

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk se je svojim spletnim prijateljem oglasila preko Instagram zgodbe in pokazala, da so na oddihu.

»Evola. Zdaj pa nujen oddih, vsaj kakšen dan,« je zapisala v prvi zgodbi in pokazala lep prostorček pod borovci ob morju, kjer uživajo.

V drugi zgodbi pa je pokazala še, kako sladko spita njena fanta. »Hodžića počivata in filata baterije, jaz pa pišem tekst,« je razkrila.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana slovenska pevka pokazala novega, to se je zgodilo s prejšnjim! Ste to vedeli?

Objavljeno

V redu

Avtor

Zgodila se ji je neljuba stvar …

Priljubljena slovenska pevka Alya je med svoje številne spletne sledilce delila posnetek, s katerim je pokazala, da vrača svoj stari avto, dobila bo namreč novega. A, kot boste videli, je imela s svojim starim avtomobilom manjšo nezgodo, ki pa bo hitro rešena.

»Vrnila sem prejšnjega Tiguana, čeprav z malo poškodovanim platiščem, ampak ni problema fantje bodo to uredili 1,2,3 in naredili še servis.
Jaz pa že z novim, novim zmagam naproti,«
je pevka zapisala ob posnetku, v katerem pa je ponosno pokazala tudi svoj novi avto.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals