Connect with us

Zanimivosti

Miša Molk vse pustila brez besed. Takšna je bila nekoč v kopalkah

Published

on

Njene fotografije si ne boste mogli nagledati.

Prva dama slovenske televizije, Miša Molk, je tokrat svoje spletne prijatelje razveselila s fotografijo, ki je nastala v njeni mladosti. Molkova je z njo pokazala, kako je bila videti v kopalkah v svojih mladih letih.

»Leta…, ta leta…, saj še kar lepo in umirjeno curljajo, ker te ne napade vse naenkrat. Najprej malo podaljšaš krilo, zamenjaš šminko, zvišaš dekolte, izostriš pozornost in znižaš pričakovanja. Zardevanje mine, oklevanja je manj. Nestrpnost do nesmislov se sicer igličasto zaostri, ampak za neumnosti in blebetanja pa ne dviguješ več sredinca. Prepirati se ti več ne da, zapletati se v konflikte še manj, lesti komu v rit pa sploh ne. Razumeš več kot včasih. Predvsem to, da je notranja harmonija čisto tvoja; da je hrup okoli tebe ne more zmesti. In kar je ob tem res osupljivo lepo, je to, da te še vedno preganja libido, ta agens življenja. Pa ne zgolj kot seksualni nagon, ampak kot sila, ki se kot transfer od tam spodaj razpršeno podi med črke, poglede, vonjave, dotike, zvoke. Naslaja se ob vsem lepem in se zdrzne ob potonikah, ki so najprej rdeče, potem pa, tik preden se usujejo že skoraj bele. Tako močno te vse okoli draži in vznemirja,…da si spet pubertetnica. Tokrat brez mozoljčkov in brez zardelih lic. je pripisala in dodala še: »Potem zlezeš ven iz črne barve, ki jo je kot zakon vzpostavila Max Mara. To ni bila le moda, ampak tudi tisto »na ziher«. Črna oblekca, en nakit, pa je. Precej teh kosov, črnih namreč, še imam. Jih oblečem in hitro slečem. Ne gre več. Težka je črna barva. Ne diha. Umolkne. Ne komunicira. In vsi tisti volani v laseh… jojmene…Tudi to ne gre več. Dihati. Sproti. Odpreti obraz, da mi lasje ne lezejo v usta, da me ne ščemi čelo pod frufrujem. Kakšno olajšanje je vse to. Dolge, frfotajoče obleke, kristusove opanke, pa malho v roke, kamor lahko natlačim tudi zelenjavo s trga. To je udobje.«

Njen celoten zapis si lahko preberete spodaj.

Foto: facebook

Zanimivosti

Šok: Ta znana televizijska voditeljica se je med snemanjem v živo zgrudila na tla

Published

on

Gledalci, ki so oddajo spremljali preko malih zaslonov, so bili popolnoma šokirani ..

Prava drama se je odvijala na ameriški televizijski postajo CBS, televizijska voditeljica Alissa Carlson Schwartz se je namreč v jutranji oddaji, pred očmi svojih kolegov in pred gledalci zgrudila na tla.

Oddaja je potekala v živo Carlson Schwartzova, ki bi morala napovedati vreme, se je nenadoma zazibala, nato z rokami oprla ob mizo, nato pa nenadoma padla.

Njeni kolegici, napovedovalki, ki sta iz sosednjega studia spremljali vse skupaj, sta se prestrašili, nato pa hitro napovedali oglasna sporočila.

Kaj točno se je v studiu dogajalo, so kasneje sporočili s televizijske hiše.

»Naši kolegici Alissi Carlson Scwartz je med informativno oddajo postalo slabo, radi bi se zahvalili njenim sodelavcem, ki so nemudoma ukrepali in poklicali reševalno službo,« so zapisali in dodali, da voditeljica okreva v bolnišnici.

Foto: Instagram

Continue Reading

Zanimivosti

Ste vedeli, da je mati Urške Čepin (Hočevar) takšna lepotica?

Published

on

Številni so šokirani: Ne morejo verjeti, da je njena mati res videti tako …

Zagotovo se še spomnite pevke Urške Čepin, danes Hočevar. Nekoč je polnila rumene medije, danes pa se je nekoliko umaknila iz javnega življenja, le vsake toliko se še javi preko družbenih omrežij in s svojimi objavami razveseli številne spletne prijatelje.

Nedavno je objavila fotografijo, na kateri je skupaj s svojo materjo Tatjano Hočevar.

Moja mami, moja najboljša prijateljica…,” je zapisala Urška Hočevar poleg fotografije, ki jo je delila.

Oboževalci so bili zelo presenečeni, niso namreč vedeli, da ima Urška tako mladostno mamico.

“Zgledata, kot da sta sestri,” je zapisal eden izmed številnih komentatorjev.

Foto: Facebook

Foto: Facebook
Continue Reading

Zanimivosti

Presenečenje: Je ta lepotica res žena Blaža Švaba?

Published

on

Sklenila je, da sama razkrije, kako sta z znanim pevcem Blažem Švabom povezana …

Televizijska voditeljica in pevka Martina Švab se zaradi svojega priimka pogosto znajde v situaciji, v kateri mora razlagati, kako je povezana s priljubljenim voditeljem in glasbenikom Blažem Švabom. Mnogi namreč menijo, da je njegova partnerica.

»Ah, ja, sestra in žena in še kaj … (smeh) Vedno se temu nasmejim, nikoli se ne obremenjujem s temi vprašanji in mi tudi nikoli niso odveč. Ampak ugibanj je konec. Svakinja, svakinja sem,« je pojasnila za časopis Novice Svet24.

Martina je namreč žena Blaževega brata Mihe Švaba, s katerim ima tudi dva otroka.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals