Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Znani Slovenec se je takole zabaval z Luko Dončičem. Vau, to morate videti!

Objavljeno

V redu

Zanj je bilo to zares lepo presenečenje.

Znani slovenski igralec in voditelj Klemen Slakonja je s svojimi spletnimi prijatelji delil, kako čudovito presenečenje je doživel za svoj rojstni dan. kot je opisal, je bil to njegov najboljši rojstni dan, počuti se kot prerojeno.

»Tegale modela @lukadoncic spremljam že odkar je bil 13-letni mladič, zdaj pa je 23-letni mladenič z skoraj vsemi možnimi košarkarskimi nagradami
Naslednje leto držimo pesti še za prstan
Včeraj sem se, na premieri filma 2017 v Stožicah, na svoj rojstni dan, prvič srečal z njim. Fantje s @kzs_si so me presenetili še s podpisanimi Dončićkami.
Pa še Lipko je uletel,«
je opisal svoje doživetje, za dokaz pa dodal tudi nekaj fotografij, na katerih je skupaj s košarkarjema, Luko Dončičem in Goranom Dragičem.

View this post on Instagram

A post shared by Klemen Slakonja (@klemenslakonja)

Seveda je Slakonji ob njegovem prazniku nekaj lepih besed zapisala tudi njegova srčna izbranka Mojca Fatur. Njen zapis boste našli spodaj.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ste videli, kaj s svojim telesom zmore Ana Klašnja? Ostali boste brez besed

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je gibčno telo.

Zelo priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, je tokrat s svojimi številnimi spletnimi prijatelji delila prav posebno fotografijo. Pokazala jim je namreč, kako zelo je gibčna in seveda takoj navdušila številne.

»To je to. Nasmeh do ušes in nogo za vrat, pa gremo v tale vroč dan je pripisala poleg fotografije, ki jo boste našli spodaj. zagotovo jo boste občudovali tudi vi.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana Slovenka najprej izginila, nato spremenila ime. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste tudi vi opazili, da je več ni?

Pred leti je bila ena najbolj priljubljenih slovenskih Youtuberk, mnogi so z veseljem spremljali njene lepotne vsebine in modne trende, nato pa je Neva Boškin kar izginila. Kot pa poroča portal metropolitan, je bila zadnjič aktivna na družbenih omrežjih v začetku marca 2020, nato pa je ni bilo več.

Kot še poroča omenjeni portal, se je ponovno oglasila v sredini letošnjega maja z novim imenom. Preimenovala se je v Mio Pentel.

“Uradno sem si spremenila ime iz Neva Boškin v Mia Pentel. Zdaj bom ponovno aktivna na YouTubu, Instagramu in TikToku, vendar v angleščini,« je sporočila svojim sledilcem.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak končno spregovoril o svoji ljubezenski zvezi

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je kar nekaj zanimivih podrobnosti.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je v zvezi s 25-letno Laro Pernek že leto dni. 49-letni pevec pa je za portal metropolitan sedaj razkril nekaj zanimivosti.

“Ljubezen je božanskost. Krasno je, ker je nerazložljiva – čeprav znajo znanstveniki povedati, kateri kemijski procesi se zaradi nje zgodijo v možganih. Ne vedo pa, zakaj,« je iskreno povedal za omenjeni portal in dodal še, da je srečno zaljubljen, a: »Ne skrivam tega, vendar pa tega ne razglašam na ‘billboardih’. Normalno živim kot vsak človek, ne vem, zakaj bi to dal na plakate (smeh).«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals