Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 5.7.2020

  • Avtor: Asya
  • 05/07/2020

“Živiš hitro, ali prisotno? Izberi PRISOTNOST.” Tjaša Dorelay

Dobro jutro, dober dan na lepo nedeljo. Poglejmo, čemu je namenjena glede na števila.

Peti dan v mesecu je. Za petico rečemo, da je srečno število zato izkoristimo vse priložnosti, ki se nam kažejo na vidiku. Kot bi igrali na loteriji. 

Ključi današnjega dne so: širok, odprt duh, svoboda, ljubezen do vseh živih bitij in neživega sveta, druženje, izleti, estetika, seksualnost, ustvarjalnost

Naredite za sebe kaj posebnega. Danes je nedelja, zato so trgovine in saloni zaprti, pa vendar se najdejo možnosti in načini, da si privoščite razvajanje. Če ne gre drugače pa v udobju lastnega doma. Lahko se dogovorite z mamo, sestro, prijateljico, da si pomagate z masažami, pri urejanju pričesk, pri kozmetičnih posegih in lepotičenju,….Dan je primeren za druženje in razvajanje sebe in prijateljev. Lahko pričarate čarobno vzdušje v objemu svojega doma in povabite veselo druščino na kosilo ali večerjo ali organizirate piknik s pokušino vaših kulinaričnih čarovnij. Dovolite si, naj vas danes vodijo čustva, srce. Privoščite si preprosto veselje. 

Ne sprejemajte velikih odločitev danes in ne poskušajte vsega imeti pod kontrolo. Dan vzpodbuja ljubezen in spontanost. Sam vas bo vodil. Če se prepustite, boste zagotovo prebudili vaše najgloblje želje in sanje in se čudili vsemu, kar bo prišlo na plano iz vaše notranjosti. Marsikaj novega lahko prepoznate o sebi in tako razrešite marsikakšno ganko v vašem življenju.

Čas omogoča nenadna odkritja o sebi, pri delu in na ostalih področjih delovanja, hiter razvoj dogodkov, prijetna presenečenja in živahno komunikacijo. Praktične rešitve težav ali poslovnega izziva lahko najdemo s pomočjo povečanega intuicije.  

Danes sledite utripu svojega srca in se veselite.

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com