Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Manca Špik razkrila, da v njenem življenju ni vse lepo …

Objavljeno

V redu

Ko boste prebrali, s čim vse se je morala soočati priljubljena pevka, boste zagotovo brez besed.

Slovenska pevka Manca Špik se pogosto oglasi preko družbenih omrežij. Vedno je nasmejana in njene besede so vedno polne optimizma. A vendarle ni vse tako, kot se morda zdi. Manca je iskreno spregovorila o tem, da tudi v njenem življenju ni vse le ena sama sreča. Z marsikatero težavo se je morala soočiti.

A ti kdaj rečejo, da siješ kot 🌞? Meni to sporočate nonstop…

A temu žal ni vedno tako… V mojem življenju sem se do sedaj že 14-krat selila! 😱 Prav si prebral/a! Ponavljam, štirinajst krat! 😵😵😵 Tri leta sem se zaman trudila zanositi, preden je končno uspelo… 15 let sem gradila pevsko kariero, nato pa je prišla pandemija in vse skupaj “resetirala”…

V vseh teh trenutkih nisem bila 🌞! Bila sem totalno v stresu in pogosto si nisem znala pomagat…

Po rojstvu Lane sem postala še nespečna, posledično pa izčrpana in stalno v stresu, ali sem dovolj dobra mama…,”je zapisala na družbenem omrežju.

Vsekakor ji želimo, da bi bilo odslej čim manj ovir in preprek. Simpatična pevka si zasluži vso srečo. Se strinjate z nami?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO