Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Marko Potrč izredno ponosen na svojega sina

Objavljeno

V redu

Zapisal je, da je njegov sin zanj pravi super junak!

Marko Potrč na prvo mesto zagotovo postavlja svojo družino. Pogosto pokaže fotografije, na katerih razkriva, da se s sinom Tilnom veliko družita in tudi skupaj plavata, kolesarita, tečeta. Za Marka je šport izredno pomemben in zanj je navdušil tudi sina.

“S sinom Tilnom sva v času, ko so treningi doma bili praktično prepovedani, v deželi daleč proč, sicer trenirala. Kolikor se je le dalo sem skrbel, da ohrani stik s športom. Sva plavala, tekla, z mano pa je tudi kdaj obiskal fitnes. A daleč največji napredek je letos naredil, ko smo se vrnili in je spet lahko treniral z vrstniki. Pa ne bom zdaj razlagal, kako zelo ponosen sem, ker nevrjetno napreduje na kolesu, ker ga le še s težavo držim v teku, v plavanju pa je itak že daleč pred mano. A ko mi je na koncu priprav triatlonskega kluba, kjer sem ta teden pomagal kot “pomočnik trener”, tempo na teku navil na 3.45/km, sem med lovljenjem sape razmišljal, kako velik motivacijski in nasploh neverjeten vpliv ima trening s sovrstniki nanj. Ne samo, da se je njegova zmogljivost, forma dvignila s svetlobno hitrostjo. Tukaj je še veliko več! Druženje, prijateljstva, dogodivščine, ustvarjeni spomini… Zame je nekaj najlepšega videti to mladino nasmejano. To druženje je nekaj, kar jim bo ostalo vse življenje v spominu. To je nekaj, kar našim otrokom ni imel in nima pravice vzeti nihče.
Hvaležen sem vsem, ki se trudijo tudi v teh bizarnih časih otrokom in mladini zagotoviti spomine za vse življenje!,
” je tokrat zapisal na svoj Instagram račun in dodal nekaj fotografij.

Tudi mi se strinjamo, da je tak odnos odličen, otroci potrebujejo šport.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals