Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Marko Potrč izredno ponosen na svojega sina

Objavljeno

V redu

Zapisal je, da je njegov sin zanj pravi super junak!

Marko Potrč na prvo mesto zagotovo postavlja svojo družino. Pogosto pokaže fotografije, na katerih razkriva, da se s sinom Tilnom veliko družita in tudi skupaj plavata, kolesarita, tečeta. Za Marka je šport izredno pomemben in zanj je navdušil tudi sina.

“S sinom Tilnom sva v času, ko so treningi doma bili praktično prepovedani, v deželi daleč proč, sicer trenirala. Kolikor se je le dalo sem skrbel, da ohrani stik s športom. Sva plavala, tekla, z mano pa je tudi kdaj obiskal fitnes. A daleč največji napredek je letos naredil, ko smo se vrnili in je spet lahko treniral z vrstniki. Pa ne bom zdaj razlagal, kako zelo ponosen sem, ker nevrjetno napreduje na kolesu, ker ga le še s težavo držim v teku, v plavanju pa je itak že daleč pred mano. A ko mi je na koncu priprav triatlonskega kluba, kjer sem ta teden pomagal kot “pomočnik trener”, tempo na teku navil na 3.45/km, sem med lovljenjem sape razmišljal, kako velik motivacijski in nasploh neverjeten vpliv ima trening s sovrstniki nanj. Ne samo, da se je njegova zmogljivost, forma dvignila s svetlobno hitrostjo. Tukaj je še veliko več! Druženje, prijateljstva, dogodivščine, ustvarjeni spomini… Zame je nekaj najlepšega videti to mladino nasmejano. To druženje je nekaj, kar jim bo ostalo vse življenje v spominu. To je nekaj, kar našim otrokom ni imel in nima pravice vzeti nihče.
Hvaležen sem vsem, ki se trudijo tudi v teh bizarnih časih otrokom in mladini zagotoviti spomine za vse življenje!,
” je tokrat zapisal na svoj Instagram račun in dodal nekaj fotografij.

Tudi mi se strinjamo, da je tak odnos odličen, otroci potrebujejo šport.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO