Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 5. 8. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 5. 8. 2020

Dobro jutro, dober dan, pa poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan!

»Ničesar ne počni na silo. Vzemi si čas za vsak korak in vztrajaj.«

Dan je pod vplivom števil 5 in 8, ki sta v medsebojnem delovanju malce neugodni za nas. Število dneva 5 ponazarja nemirno energijo, zajeli nas bodo povečana vedoželjnost, še posebej nas bo zanimala tehnologija, potem želje po spremembah, drugačnosti in svobodi, nemir, impulzivnost. Želeli bi razpreti krila in poleteti. Seštevek cifer današnjega dne pa ponazarja število 8 s statično energijo. Ker si števili »nagajata«, bi bilo pametno paziti pri gibanju, pri športnih aktivnostih, pri vožnji na cesti,.. Pri tem si lahko pomagamo z uporabo Grabovoievih številčnih nizov. Predstavljajte si števila, ki se svetijo na vodi ali na nebu, na steni,…medtem ko jih opazujete in izgovarjate v mislih ali glasno: 71931 (za zaščito).

Kot je že omenjeno, bo danes naš repertoar zanimanj močno razširjen, imeli bomo mnogo idej in najverjetneje se bomo strastno predali neki svoji izvirni viziji. Morda se bomo »zakadili« v raziskovanje delovanja ekonom lonca, morda v nameščanje najnovejše programske opreme na računalnik, morda bi radi nadgradili motorček na svojem kolesu, izboljšali opremo svojega avtodoma, spletli šal z novim vzorcem,..Bistveno je, da samoiniciativno pristopamo k stvarem in se ne prepuščamo prepričanju:«Ah, bo že!« Dan tudi ni naklonjen hitremu, gladkemu razvoju dogodkov. Nič nam ne bo padlo z neba. Z vsem, kar bomo počeli, se bomo morali zelo truditi in vztrajati. Pomembno je tudi, da se ne obračamo po vetru. Bistvo je v vztrajnosti pri delu.

Danes bomo zelo občutljivi v zdravstvenem in materialnem smislu, na vse, kar smo od tega podedovali od svojih prednikov (bolezni in imetje).

V kriznih situacijah pomagajo dobri angeli varuhi.

Miren dan vam želim danes.  

Vaša numerologinja Alenka

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko