Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Znana slovenska voditeljica zapisala besede, ki vam bodo segle do srca

Objavljeno

V redu

Ko jih boste prebrali, se boste tudi vi zamislili …

Priljubljena slovenska radijska in televizijska voditeljica Tanja Kocman je pred kratkim z javnostjo delila fotografije, s katerimi je pokazala, da ji je uspelo korenito preoblikovati svoje telo. Povedala je, da je izgubila kar 18 kilogramov.

Sedaj pa se je ponovno javila in iskreno zapisala: »Svet je lepši, ko se fokusiraš na dobro. V sebi in v drugih. Ko izpustiš slabo. V slednje lahko spadajo tudi nekateri drugi.

Hvala za pohvale glede videza. Priznam, laska mi bolj kot upam priznati, ker načeloma sem vedno bila zabavna, pridna, brihtna, dobra pri svojem delu … in lepa ČE bi malo shujšala. Zdaj je slednje storjeno, a prvič ne z namenom, da ugajam drugim. Ampak z namenom, da sem našla sebe v načinu življenja, ki me osrečuje. V načinu, kjer najdem motivacijo in, kjer se lahko odlepim od strupenega.«

Med drugim pa je povedala tudi, da ne smemo pozabiti, da je izgled ogledalo notranjosti in ta je lahko hitro poteptana od družbe.

Njen celoten zapis, ki ga je zares vredno prebrati, najdete spodaj.

Foto: facebook

Zanimivosti

Jan Plestenjak pokazala posnetek: To se dogaja pred koncertom

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je tisto, kar oboževalci ne vidijo.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak ima, tako kot mnogi drugi uspešni in znani slovenski pevci, te dni polno koncertov. S svojimi hiti navdušuje po vsej Sloveniji, sesaj pa je številnim spletnim prijateljem s kratkim posnetkom pokazal še, kaj vse se dogaja, še preden se koncert prične.

»Žirovnica …ta petek pa KKŠ Summerfest, sobota grad Brežice! J je pripisal poleg posnetka, ki je navdušil mnoge.

Je navdušil tudi vas?

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Igralka Katarina Čas sporočila tako zelo žalostno novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena igralka žaluje in sporoča, da ga zelo pogreša.

Priljubljena slovenska igralka Katarina Čas, ki je zaigrala v mnogih filmih in serrijah, pa tudi onkraj meja Slovenije, je na svoj Instagram račun dodala fotografije, na katerih je skupaj s svojim pasjim prijateljem. Tisti, ki igralko spremljate, veste, da se je njen kuža na fotografijah pojavljal pogosto in da ga je imela zares rada. A sedaj je sporočila zelo žalostno novico, njen kuža je preminil že pred tremi meseci.

»Minili so skoraj trije meseci, odkar je umrl moj najboljši prijatelj, in tako zelo ga pogrešam,« je zapisala Časova in dodala še, da ga nikoli ne bo pozabila.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ksenija Benedetti razrila, kako se je začel njen dan. To morate videti

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, zakaj je danes zanjo prav poseben dan.

Predavateljica in svetovalka za poslovno komuniciranje in protokol, Ksenija Benedetti, je delila fotografijo, s katero je pokazala, kako se je pričel njen dan.

»Navsezgodaj, direkt iz postelje Spredaj je petka, ne še zadaj nula je zapisala poleg fotografije, na kateri pa je vidno ganjena. Praznuje namreč svoj rojstni dan.

Iskrene čestitke tudi iz našega uredništva.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals