Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 5. 9. 2020

  • Avtor: Asya
  • 05/09/2020

Lepo pozdravljeni v sobotni dan! Poglejmo, kaj predvideva numerologija za danes.

“Naj se začne ples in je radost brezmejna.”

Petega smo danes. Pod vplivom delovanja števila pet nas bo bolj kot ne zajela nemirna energija. Zaželeli si bomo sprememb, dogajanja, veselja, druženja. Naš duh se bo razširil in želel svobodno poleteti. Dinamični bomo, aktivni, vedoželjni, impulzivni. Vse nas bo zanimalo: od najnovejših tehnoloških izumov in dognanj, do tega, kako se uporablja najnovejša in najnaprednejša posoda v naši kuhinji. Danes se lahko strastno predamo neki svoji izvirni viziji.

Na našem repertoarju bo ogromno interesov, zanimanj in novosti. Ne smemo se čuditi, če spoznamo kakšno novo zanimivo osebo, če se v trenutku odločimo za skok čez mejo na izlet in če nas v vsej impulzivnosti doleti zanimiva izkušnja.

Samote ne bomo prenašali. Samski se prepustite. Lahko se zgodi, da se zaljubite na prvi pogled. Tisti, ki smo vpeti v družine, danes brez nje ne bomo mogli. Skrb zanjo danes zamenjajmo za veselje in izražanje ljubezni v njej.

Veliko veselja vam želim danes. Podite se za svojim srcem.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com