Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 5. 10. 2020

  • Avtor: Asya
  • 05/10/2020

Dobro jutro, dober !Poglejmo, kakšen začetek delovnega tedna se nam nakazuje.

“Živiš hitro, ali prisotno? Izberi PRISOTNOST.”

Tjaša Dorelay

Peti dan v mesecu je. Za petico rečemo, da je srečno število zato izkoristimo vse priložnosti, ki se nam kažejo na vidiku. Bodimo odprti za ideje in novosti in ne smemo se ustrašiti kakšne hitre spremembe. Lahko pričakujemo nenadna odkritja o sebi, pri delu in na ostalih področjih delovanja, hiter razvoj dogodkov, prijetna presenečenja in živahno komunikacijo.  Enica v seštevku cifer današnjega datuma pa nam zagotavlja uspeh, v primeru, da bomo odločni, ustvarjalni, originalni in ambiciozni. Če se nam na hitro nekaj podre, bomo znali najti rešitve in zgraditi nekaj novega. 

Področje, ki bo najbolj aktualno danes, pa je dogajanje v domu in družini. Le-ta bo središče naših današnjih interesov. Vpliv števil  1 in 5 se najbolj zna odraziti ravno na tem področju.

Ključi današnjega dne so: širok, odprt duh, svoboda, ljubezen do vseh živih bitij in neživega sveta, druženje, izleti, estetika, seksualnost, ustvarjalnost.

Danes sledimo utripu svojega srca in se veselimo.

Numerologinja

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya