Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Tak sanjski vikend je preživel Peter Prevc

Objavljeno

V redu

Kot je priznal naš smučarski skakalec, sta si z ženo Mino po zelo dolgem času privoščila vikend oddih samo zase.

Odkar sta Peter Prevc in njegova žena Mina, s katero se je poročil letošnje poletje, postala starša malemu Ludviku, si zagotovo težje utrgata nekaj trenutkov le zase. Po dolgem času jima je to uspelo prejšnji konec tedna, smučarski as je na družbeno omrežje Instagram med svoje sledilce dodal fotografijo sanjskega vikenda. Na fotografiji je žena Mina, Peter pa jo je pospremil z lepimi besedami, saj je zapisal: »Krasni razgledi (sploh ta),« in seveda mislil na svojo lepo ženo.

Poleg tega pa je dodal še, da je bil to po dolgem času samo njun vikend. »Pričakovanja so bila nevarno visoka, ampak, bila so presežena.«

Verjamemo, da sta neizmerno uživala in se spočila.


Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zanimivosti

Slovenska pevka pričakuje dvojčka

Objavljeno

V redu

Avtor

Pevka že ima enega otroka, sedaj pa pričakuje še dvojčka …

Slovenska pevka Lea Likar Praznik, ki smo jo bolje spoznali pred nekaj leti v Slovenski popevki, bo ponovno postala mamica. Tokrat se bosta z možem razveselila kar dveh dojenčkov, saj pevka pod srcem nosi dvojčka.

Zagotovo jo čaka naporno obdobje, njen prvorojenec Fran še ni dopolnil dve leti.

Kot zanimivost pa morda še to, da je pred rojstvom prvorojenca njen mož Matic restavriral star voziček, v katerem se je nato vozil in udobno spal mali Fran. In kot je pevka omenila v intervjuju, bo sedaj mož spet imel delo, tokrat pripraviti voziček za dva ali pa kar tri, saj se Fran še vedno rad prevaža.

1+1=3 Foto: Alen Karupovic Photography

Objavil/a Lea Likar Praznik dne Nedelja, 25. avgust 2019

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rebeka Dremelj vse presenetila s takšno fotografijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Navajeni smo že, da pokaže tudi malce manj lepe fotografije …

Tokrat je simpatična pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj svoje sledilce in oboževalce presenetila s fotografijo, na kateri ni videti ravno najbolj popolno. A tega smo pri Rebeki že vajeni, pogosto pokaže svoje realno stanje in počutje. Tokrat je objavila fotografijo, na kateri ima težave s svojo frizuro, uporabila je kar znano angleško frazo: »Bad hair day«, poleg pa dodala še zapis: »Naj bo vaš dan boljši, kot moja frizura!«

A ne glede na to, da ima težave s frizuro, je videti odlično. In prav to so ji sporočili tudi številni sledilci in oboževalce. Je pač tako, da se vse bolj ceni resnično lepoto. In Rebeka Dremelj jo zagotovo ima, pa četudi ne s popolno pričesko.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nika Zorjan navdušila s fotografijo v kopalkah

Objavljeno

V redu

Avtor

Slovenska pevka je svoje oboževalce razveselila z zapeljivo fotografijo.

Morda so tudi sončni žarki in prijetne temperature krive, da misli vse pogosteje uhajajo na poletje in morje.

Priljubljena slovenska pevka Nika Zorjan je obudila prav takšen spomin, na svoj Instagram račun je dodala poletno fotografijo, na njej pa pozira v kopalkah. S tem je seveda razveselila svoje številne sledilce in oboževalce, ki so ji zapisali, da je videti čudovito. Res je, poglejte si njeno popolno postavo in raven ter izklesan trebušček. Nika vsekakor zažiga!

Njeno poletno fotografijo boste našli s klikom TUKAJ.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO