Darja Gajšek: “V pesem sva vpletla najino poroko in pokazala najino hčer” INTERVJU

Priljubljena slovenska pevka Darja Gajšek je pred kratkim navdušila z novo pesmijo S teboj živim. V besedilo in tudi video spot je pevka vključila svoje zasebno življenje in pokazala nekaj utrinkov svoje družine.
Za portal BumNovice.si je odgovorila na nekaj vprašanj.

Mnogi smo vas spoznali v oddaji Slovenski pozdrav, a ta zgodba se je zaključila. Kakšne spomine imate na oddajo, vam je žal, da je končana?

Slovenski pozdrav je bila izjemno lepa zgodba. V njej sem se naučila zelo veliko za delo in življenje. Spoznala veliko izjemnih ljudi, pa tudi veliko takšnih, ki so pokazali več obrazov. Čutim, da me je to naredilo in nadgradili v osebni rasti. Žal mi je, da je končana, saj je imela izjemno lepo gledanost in podporo gledalcev. Ampak ko se ena vrata zaprto, se odprto druga.

Ste pevka in ste voditeljica. Kaj bi postavili na prvo mesto? Kaj vas bolj navdušuje?

Sem pevka, ki je skozi glasbo, petje in ljubezen do publike in odra prišla tudi do mesta voditeljice. Najraje imam, ko se oboje prepleta, povezuje. Moje poslanstvo je delati z ljudmi in za ljudi. Vedriti in širiti dobro voljo in energijo skozi glasbo, lepe misli in besede.

Foto: Domen Jančič

Pred kratkim je izšla vaša nova pesem S teboj živim. Ste vanjo vpletli tudi osebno noto? Kaj vam pomeni ta pesem? Kaj občutite, ko jo zapojete?

Da, ta pesem nama z možem izjemno veliko pomeni. Vanjo je vpeto najino razmišljanje o življenju, družini, najini ljubezni. Refren pesmi sva ob doživljanju lepih trenutkov spisala prav midva z možem Alenom. Vanjo sva v video podobi vpletla tudi najino poroko, v spotu pa prvič pokazala tudi najino Emo, v utrinkih iz poroke.

Napovedali ste tudi izid nove zgoščenke. Kaj lahko oboževalci pričakujemo? Kakšne pesmi so na njej?

Izjemno počaščena sem, da bo letos izšla nova zgoščenka, pod okriljem maestra Gorana Šarca in založbe Megaton. Pesmi bodo sveže, polne ljubezni, veselja, radosti in življenja.

Darja Gajšek in Goran Šarac (foto: Domen Jančič)

Kako gledate na sodelovanje z Goranom Šarcem?

Goran je izjemno velik glasbeni ustvarjalec in ga globoko spoštujem kot glasbenega ustvarjalca in kot človeka z velikim srcem. Njegov glasbeni opus je v resnici izjemno širok. Vsako njegovo pesem zapojem z velikim spoštovanjem in hvaležnostjo, da je ravno v meni videl in našel pevko, ki lahko poje njegove pesmi. Hvaležna sem za vse pesmi predvsem pa za vse nasvete, za usmerjanje skozi glasbeno in poslovno pot ter za izjemne življenjske nasvete, podporo, pomoč in za to, da sta z Jano tako lepo sprejela mene, Alena in najino Emo.

Kakšne želje in cilje imate za prihodnost?

Prvi bližnji cilj je izid nove zgoščenke. Vse ostalo bo preplet glasbe, poučevanja petja, televizije, družine, …

Foto: Domen Jančič

PREBERITE ŠE:

Lombardo: “Igrali smo v izložbi” INTERVJU

Sasha Raven, glasbenik, ki piše ponoči INTERVJU

Sebastian: »Danes se trudim, da živim življenje« INTERVJU

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com