Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 5. 11. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 5. 11. 2020

Dobro jutro vsem zgodnjim in lep, radosten  dan vsem! Poglejmo, kaj numerologija predvideva za danes.

“Živiš hitro, ali prisotno? Izberi PRISOTNOST.”

Tjaša Dorelay

Peti dan v mesecu je. Za petico rečemo, da je srečno število zato izkoristimo vse priložnosti, ki se nam kažejo na vidiku. Kot bi igrali na loteriji.

Ključi današnjega dne so: širok, odprt duh, želja po svobodi, ljubezen do vseh živih bitij in neživega sveta, druženje, izleti, estetika, seksualnost, ustvarjalnost

Pustite Lockdown, ne ukvarjajte se z njim. Ostanite doma ali pojdite v naravo, tisti, ki ste v službah, držite se pravil, pazite nase, oddelajte svoje in čau. Vortex izgine, če ga ne hranite s svojo pozornostjo.

Odločite se, da svoje misli preusmerite na stvari, ki jih imate radi in le-te množite. Naredite za sebe kaj posebnega.  Vedno se najdejo možnosti in načini, da si naredite lepo in po svoje. Začnite z malimi stvarmi. Privoščite si razvajanje in počitek. Če ne gre drugače pa v udobju lastnega doma. Lahko se dogovorite z mamo, sestro, prijateljico, da si pomagate z masažami, pri urejanju pričesk, pri kozmetičnih posegih in lepotičenju,….. Lahko pričarate čarobno vzdušje v objemu svojega doma. Naj vas vodijo srce in čustva.  Privoščite si preprosto veselje.  Omislite si kakšno kuharsko čarovnijo, vzemite v roke pozabljene barvice in čopiče ali pletilke, kakšno romanco, karkoli, kar vam predstavlja veselje.

Ne sprejemajte velikih odločitev danes in ne poskušajte vsega imeti pod nadzorom.  Dan vzpodbuja ljubezen in spontanost. Sam vas bo vodil. Če se prepustite, boste zagotovo prebudili vaše najgloblje želje in sanje in se čudili vsemu, kar bo prišlo na plano iz vaših globin.   Marsikaj novega lahko prepoznate o sebi in si tako življenje obarvate s toplejšimi toni.

Čas omogoča poglabljanje vase, nenadna odkritja o sebi, pri delu in na ostalih področjih delovanja, hiter razvoj dogodkov, prijetna presenečenja, preobrate in živahno komunikacijo. Praktične rešitve težav ali poslovnih izzivov lahko najdete s pomočjo povečane intuicije. 

Ne glede na okoliščine ohranjajte radostno stanje svojega duha.  

Vaša numerologinja Asya

Foto: Shutterstock

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya