Saša Einsiedler iskreno o trenutnih občutkih

Se spomnite nekoč priljubljene televizijske voditeljice Saše Einsiedler? Oglasila se je preko družbenega omrežja Facebook in zapisala nekaj pomirjujočih besed, ki v teh trenutkih mnogim pobožajo dušo in pomirijo notranji nemir.

Nekoč je prepevala zabavne pesmi, nato smo jo poslušali preko radijskih valov, gledali po televiziji. Simpatična blondinka je bila uspešna pri vsemu, česar se je lotila. Nato se je umaknila iz javnega življenja in pričela novo poslovno pot, postala je komunikacijska trenerka in svetovalka.
Poleg tega, da je mamica petih otrok, pa je Einsiedlerjeva tudi preko svoje življenjske poti, ki ni bila vedno lahka, nabrala dovolj izkušenj, da je danes nasmejana in samozavestna. Njene besede pomirjajo in imajo težo.

“V teh čudnih časih sem – ravno prav – naletela na izjemen Nietzschejev stavek: “Kdor ve, ZAKAJ živi, lahko prenaša skoraj vsakršen KAKO.”
ZAKAJ je tisto vprašanje, ki nas lahko vedno znova rešuje… kajti, ko imamo smisel, imamo voljo, da premagamo okoliščine, v katerih smo.
Želim nam, da nas “drži pokonci” zavedanje, da je življenje mnogo več, kot ukrepi, ki nas stiskajo!
,« je zapisala in zagotovo vsaj za nekaj trenutkov pomirila mnoge.

Kljub temu, da nas v tem trenutku omejuje epidemija, pa Saša ne počiva. Deli nasvete in ima predavanja preko spleta. Tukaj boste našli več.

V teh čudnih časih sem – ravno prav – naletela na izjemen Nietzschejev stavek: "Kdor ve, ZAKAJ živi, lahko prenaša…

Objavil/a SAŠA EINSIEDLER dne Sreda, 04. november 2020

Foto: Facebook

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com