Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Saša Einsiedler iskreno o trenutnih občutkih

Objavljeno

V redu

Se spomnite nekoč priljubljene televizijske voditeljice Saše Einsiedler? Oglasila se je preko družbenega omrežja Facebook in zapisala nekaj pomirjujočih besed, ki v teh trenutkih mnogim pobožajo dušo in pomirijo notranji nemir.

Nekoč je prepevala zabavne pesmi, nato smo jo poslušali preko radijskih valov, gledali po televiziji. Simpatična blondinka je bila uspešna pri vsemu, česar se je lotila. Nato se je umaknila iz javnega življenja in pričela novo poslovno pot, postala je komunikacijska trenerka in svetovalka.
Poleg tega, da je mamica petih otrok, pa je Einsiedlerjeva tudi preko svoje življenjske poti, ki ni bila vedno lahka, nabrala dovolj izkušenj, da je danes nasmejana in samozavestna. Njene besede pomirjajo in imajo težo.

“V teh čudnih časih sem – ravno prav – naletela na izjemen Nietzschejev stavek: “Kdor ve, ZAKAJ živi, lahko prenaša skoraj vsakršen KAKO.”
ZAKAJ je tisto vprašanje, ki nas lahko vedno znova rešuje… kajti, ko imamo smisel, imamo voljo, da premagamo okoliščine, v katerih smo.
Želim nam, da nas “drži pokonci” zavedanje, da je življenje mnogo več, kot ukrepi, ki nas stiskajo!
,« je zapisala in zagotovo vsaj za nekaj trenutkov pomirila mnoge.

Kljub temu, da nas v tem trenutku omejuje epidemija, pa Saša ne počiva. Deli nasvete in ima predavanja preko spleta. Tukaj boste našli več.

V teh čudnih časih sem – ravno prav – naletela na izjemen Nietzschejev stavek: “Kdor ve, ZAKAJ živi, lahko prenaša…

Objavil/a SAŠA EINSIEDLER dne Sreda, 04. november 2020

Foto: Facebook

Zanimivosti

Kaj se dogaja? Ločili sta se še ti dve zelo znani Slovenki

Objavljeno

V redu

Avtor

Po novici, da se razhajata Saša Lendero in Miha Hercog, sta javnost pretresli še dve ločitvi znanih slovenskih obrazov.

Pred kratkim je bila javnost najprej šokirana zaradi novice, da se razhajata priljubljena glasbenika Saša Lendero in Miha Hercog, sedaj pa je razkrito, da se razhajata tudi ta dva znana para na slovenski sceni.

Kot poroča revija Lady, se je s svojim partnerjem razšla igralka Saša Pavlin Stošić, ki je že v tretje poskusila ohraniti razmerje z igralcem Urošem Fürstom.

Po poročanju portala žurnal24, pa se razhajata tudi zelo priljubljena televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj in Mark Žumer Fogy.

View this post on Instagram

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Slovenska voditeljica Jana Morelj se je razšla s svojim partnerjem in očetom njune hčerke

Objavljeno

V redu

Avtor

V javnost je prišla informacija, da sta se razšla že pred nekaj časa …

Priljubljena slovenska televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj, ki jo gledamo kot napovedovalko vremena na POP TV in poslušamo na Radiu 1, naj bi se po poročanju žurnala24 razšla s svojim partnerjem, Markom Žumerjem Fogyjem.

Kot poroča omenjeni portal, sta se spoznala leta 2016, dve leti kasneje pa se jima je rodila hčerka Mia.

Žurnal24 dodaja, da naj bi novico o ločitvi izvedeli iz zanesljivih virov, skupaj naj ne bi bila že dlje časa. Moreljeva pa zanje ni želela dati izjave na to temo.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate deklico na fotografiji? Danes vsi prepevamo njene pesmi

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste prepoznali deklico, ki je na fotografiji? Danes je zelo uspešna slovenska pevka, poznana tudi onkraj meja svoje domovine …

Če ste dobro pogledali fotografijo in če se vam zdi, da je na njej zelo znana in priljubljena slovenska pevka Helena Blagne, se niste zmotili.

Pevka je fotografijo pred časom objavila na družbenem omrežju Instagram, poleg pa je zapisala: »Prelepi začetki …«

Blagnetova je med svoje spletne prijatelje delila fotografijo, s katero je pokazala svoj prvi javni nastop, ki se je zgodil davnega leta 1976, ko je imela komaj 12 let. Nastopila je na tekmovanju Prvi glas Gorenjske na Jesenicah, zapela pa je pesem Santa Lucia.

Takrat se ji najbrž še niti sanjalo ni, da je pred njo tako uspešna glasbena kariera …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals