Connect with us

Zanimivosti

Saša Einsiedler iskreno o trenutnih občutkih

Objavljeno

on

Se spomnite nekoč priljubljene televizijske voditeljice Saše Einsiedler? Oglasila se je preko družbenega omrežja Facebook in zapisala nekaj pomirjujočih besed, ki v teh trenutkih mnogim pobožajo dušo in pomirijo notranji nemir.

Nekoč je prepevala zabavne pesmi, nato smo jo poslušali preko radijskih valov, gledali po televiziji. Simpatična blondinka je bila uspešna pri vsemu, česar se je lotila. Nato se je umaknila iz javnega življenja in pričela novo poslovno pot, postala je komunikacijska trenerka in svetovalka.
Poleg tega, da je mamica petih otrok, pa je Einsiedlerjeva tudi preko svoje življenjske poti, ki ni bila vedno lahka, nabrala dovolj izkušenj, da je danes nasmejana in samozavestna. Njene besede pomirjajo in imajo težo.

“V teh čudnih časih sem – ravno prav – naletela na izjemen Nietzschejev stavek: “Kdor ve, ZAKAJ živi, lahko prenaša skoraj vsakršen KAKO.”
ZAKAJ je tisto vprašanje, ki nas lahko vedno znova rešuje… kajti, ko imamo smisel, imamo voljo, da premagamo okoliščine, v katerih smo.
Želim nam, da nas “drži pokonci” zavedanje, da je življenje mnogo več, kot ukrepi, ki nas stiskajo!
,« je zapisala in zagotovo vsaj za nekaj trenutkov pomirila mnoge.

Kljub temu, da nas v tem trenutku omejuje epidemija, pa Saša ne počiva. Deli nasvete in ima predavanja preko spleta. Tukaj boste našli več.

V teh čudnih časih sem – ravno prav – naletela na izjemen Nietzschejev stavek: “Kdor ve, ZAKAJ živi, lahko prenaša…

Objavil/a SAŠA EINSIEDLER dne Sreda, 04. november 2020

Foto: Facebook

Zanimivosti

Se spomnite Marte Zore? Poglejte, kako je videti danes in kaj počne

Objavljeno

on

Avtor:

Zagotovo se še spomnite pevke Marte Zore. Poglejte, kako je videti danes …

Pevka Marta Zore je s svojimi hiti leta 1998 razveseljevala številne. Najbolj uspešne so bile njene skladbe: Še si tu, Pojdi z njo, Le s teboj.

A pevka se je kmalu umaknila z glasbenih odrov in mnogi so se spraševali, kaj se dogaja z njo.

Sedaj pa je z njeno fotografijo presenetil znani slovenski igralec Gojmir Lešnjak Gojc. Skupno fotografijo je objavil na družbenem omrežju, poleg pa pripisal: »Marta Zore: ZVONČEK predstava za najmlajše.«

Bi prepoznali Zoretovo?

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Tako postaven je danes sin Simone Weiss. Tudi vas bo ganil ta zapis o njem

Objavljeno

on

Avtor:

Takšen lep zapis mu je namenil njegov oče, Goran Šarac. Ganilo bo tudi vas …

Sin Simone Weiss in Gorana Šarca je dopolnil 31 let. Tako postaven mladenič je.

Sin pokojne pevke Simone Weiss, ki so jo mnogi imenovali tudi kraljica ljudskih src, in glasbenega producenta Gorana Šarca, Simon Šarac, je dopolnil 31 let.

Čestitko za njegov rojstni dan je ponosni oče Goran objavil tudi na družbeno omrežje.

“Drago moje dete, danes bo na tvoji torti zagorela 31 sveča. Čas gre tako hitro, da težko dojamem, da si iz malega fanta zrasel v pravega moža in očeta. Naj bo tvoje srce še vedno iskreno in dobro. Uživaj svojo življenjsko srečo z malim Erikom in Anito 31 in da še velikokrat slavimo tvoj rojstni dan.

Srečno moj zlati Simon Šarac,« je zapisal poleg fotografije, na kateri je njegov sin Simon.

Objavo boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana slovenska TV-voditeljica doživela hudo nesrečo

Objavljeno

on

Avtor:

Znana slovenska televizijska voditeljica se je tik preden bi morala voditi oddajo, poškodovala.

Preko družbenega omrežja so pri POP TV sporočili, da oddaje Vizita ne bo, saj se je voditeljica Urška Šestan poškodovala.

“Dragi gledalke in gledalci oddaje 24UR

Žal danes v oddaji ob 19h ne boste videli rubrike Vizita, ker se je naši Urški Šestan pripetila nesreča. Na fotografiji je njena roka že v gipsu, na urgenci je namreč pristala zaradi padca na ledu.

Urška vam z gipsom na zapestju sporoča, da se vrne takoj, ko se kosti zacelijo. Medtem pa vam polaga na srce, da bodite v zimi, mrazu, ledu in snegu previdni, da se vam ne bo zgodilo isto, kot njej.

Urška! Želimo ti čim prejšnje okrevanje Drži se,« so zapisali na družbene omrežju poleg fotografije, na kateri je razvidno, da je Šestanova dobila mavec.

Objavo boste našli tukaj.

Foto: POP TV

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals