Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Saša Einsiedler iskreno o trenutnih občutkih

Objavljeno

V redu

Se spomnite nekoč priljubljene televizijske voditeljice Saše Einsiedler? Oglasila se je preko družbenega omrežja Facebook in zapisala nekaj pomirjujočih besed, ki v teh trenutkih mnogim pobožajo dušo in pomirijo notranji nemir.

Nekoč je prepevala zabavne pesmi, nato smo jo poslušali preko radijskih valov, gledali po televiziji. Simpatična blondinka je bila uspešna pri vsemu, česar se je lotila. Nato se je umaknila iz javnega življenja in pričela novo poslovno pot, postala je komunikacijska trenerka in svetovalka.
Poleg tega, da je mamica petih otrok, pa je Einsiedlerjeva tudi preko svoje življenjske poti, ki ni bila vedno lahka, nabrala dovolj izkušenj, da je danes nasmejana in samozavestna. Njene besede pomirjajo in imajo težo.

“V teh čudnih časih sem – ravno prav – naletela na izjemen Nietzschejev stavek: “Kdor ve, ZAKAJ živi, lahko prenaša skoraj vsakršen KAKO.”
ZAKAJ je tisto vprašanje, ki nas lahko vedno znova rešuje… kajti, ko imamo smisel, imamo voljo, da premagamo okoliščine, v katerih smo.
Želim nam, da nas “drži pokonci” zavedanje, da je življenje mnogo več, kot ukrepi, ki nas stiskajo!
,« je zapisala in zagotovo vsaj za nekaj trenutkov pomirila mnoge.

Kljub temu, da nas v tem trenutku omejuje epidemija, pa Saša ne počiva. Deli nasvete in ima predavanja preko spleta. Tukaj boste našli več.

V teh čudnih časih sem – ravno prav – naletela na izjemen Nietzschejev stavek: “Kdor ve, ZAKAJ živi, lahko prenaša…

Objavil/a SAŠA EINSIEDLER dne Sreda, 04. november 2020

Foto: Facebook

Zanimivosti

Takšno smolo je na dopust doživela znana slovenska igralka

Objavljeno

V redu

Avtor

To, kar se je dogajalo njej in njeni družini, si najbrž niti v sanjah ni predstavljala.

Da se lahko na dopustu pripeti marsikaj, sporoča tudi znana in priljubljena slovenska igralka in mamica treh otrok Ana Dolinar Horvat, ki je v prvih dneh dopusta imela zares veliko smolo. Kot je sporočila preko družbenih omrežij, so vsi zboleli za trebušno virozo. V eni izmed svojih Instagram zgodb je pokazala celo, da sta hčerki postavljali šotor, poleg je pripisala: »Še dobro, da znata sami postavit šotor, ker midva nisva bila sposobna.«

Je pa nekoliko kasneje igralka pomirila svoje spletne sledilce z bolj spodbudnimi besedami, da se že počutijo bolje.

»Potem, ko smo vsi preboleli trebušno virozo, se počasi spravljamo k sebi,« je zapisala poleg fotografije, na kateri je njen sinček Lun.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana slovenska pevka popolnoma preobrazila svoje telo! Ostali boste odprtih ust

Objavljeno

V redu

Avtor

Trdno je garala, da je danes lahko pokazala svojo lepo postavo.

Slovenska pevka Maja Založnik je s svojimi sledilci preko družbenih omrežij delila fotografije, s katerimi je pokazala, kako ji je uspelo preobraziti svoje telo. Lepa pevka je razkrila, da ji je s trdno voljo, zdravim načinom življenja in z gibanjem uspelo oklestiti 14 kilogramov.

»V kopalkah sem ponavadi bila zelo nesamozavestna skrivala sem se za brisaco ali za rutami, da nihce ni videl mojih bokov in trebuha ..

Sedaj vem,da lahko poletim, tako kot sem letos na plazi bila samozavestna ze dolgo ne pomnim…in prvic v zivljenju imam enodelne kopalke kaj pa to???

Imam se rada in sem naredila spremembo
Imam vec energije, sem bolj samozavestna, nisem napihnjena in izgubila sem 14kg
je pripisala poleg objave, ki jo je dodala na svoj Instagram račun in s katero jem mnoge navdušila. Pogledate si jo lahko spodaj.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da je ta lepotica srčna izbranka igralca Gorana Hrvaćanina?

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, poglejte, kakšna lepotica ga ljubi!

Priljubljeni igralec in komik Goran Hrvaćanin redko deli fotografije iz svojega zasebnega življenja, tokrat pa je naredil izjemo ob posebni priložnosti. 38-letni komik je namreč že dve leti srečen v zvezi s simpatično svetlolasko.

»Dve leti, dve osebi, ena ljubezen,« je pripisal poleg fotografije, ki vas bo zagotovo nasmejala.

Spodaj si lahko pogledate nekaj objav, na katerih je tudi njegova srčna izbranka. Mnogi menijo, da sta zares lep par. Tudi vam bosta všeč.

View this post on Instagram

A post shared by Gojko Ajkula (@goran_hrvacanin)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals