Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Saša Einsiedler iskreno o trenutnih občutkih

Objavljeno

V redu

Se spomnite nekoč priljubljene televizijske voditeljice Saše Einsiedler? Oglasila se je preko družbenega omrežja Facebook in zapisala nekaj pomirjujočih besed, ki v teh trenutkih mnogim pobožajo dušo in pomirijo notranji nemir.

Nekoč je prepevala zabavne pesmi, nato smo jo poslušali preko radijskih valov, gledali po televiziji. Simpatična blondinka je bila uspešna pri vsemu, česar se je lotila. Nato se je umaknila iz javnega življenja in pričela novo poslovno pot, postala je komunikacijska trenerka in svetovalka.
Poleg tega, da je mamica petih otrok, pa je Einsiedlerjeva tudi preko svoje življenjske poti, ki ni bila vedno lahka, nabrala dovolj izkušenj, da je danes nasmejana in samozavestna. Njene besede pomirjajo in imajo težo.

“V teh čudnih časih sem – ravno prav – naletela na izjemen Nietzschejev stavek: “Kdor ve, ZAKAJ živi, lahko prenaša skoraj vsakršen KAKO.”
ZAKAJ je tisto vprašanje, ki nas lahko vedno znova rešuje… kajti, ko imamo smisel, imamo voljo, da premagamo okoliščine, v katerih smo.
Želim nam, da nas “drži pokonci” zavedanje, da je življenje mnogo več, kot ukrepi, ki nas stiskajo!
,« je zapisala in zagotovo vsaj za nekaj trenutkov pomirila mnoge.

Kljub temu, da nas v tem trenutku omejuje epidemija, pa Saša ne počiva. Deli nasvete in ima predavanja preko spleta. Tukaj boste našli več.

V teh čudnih časih sem – ravno prav – naletela na izjemen Nietzschejev stavek: “Kdor ve, ZAKAJ živi, lahko prenaša…

Objavil/a SAŠA EINSIEDLER dne Sreda, 04. november 2020

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vau, hči Saše Lendero je postala taka lepotica! Izrezana kopija svoje slavne mame je

Objavljeno

V redu

Avtor

Poglejte, kako zelo ji je podobna.

Hči priljubljene pevke Saše Lendero in glasbenega producenta Mihe Hercoga, Aria, je lani poleti praznovala že svoj 12. rojstni dan. Deklica je zrasla v zares pravo lepotico, podobna je svoji lepi materi in starša sta zagotovo zelo ponosna nanjo.

Aria je edinka, pogosto pa njeno fotografijo na družbeno omrežje deli njen oče, Miha. Tudi tokrat je bilo tako. Pokazal je, kakšne vragolije počneta skupaj, mi pa priznamo, da strmimo v fotografijo in občudujemo Arino lepoto.

Fotografijo najdete spodaj.

PREBERITE ŠE: Ljubezen na vasi: Tragična zgodba Darinke vas bo pretresla

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje: Je to novi srčni izbranec Nadiye Bychkove?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ujeta je bila s tem znanim moškim. Kaj se med njima plete?

Po poročanju britanskih medijev, naj bi bila plesalka Nadiya Bychkova že v novi ljubezenski zvezi. Njen srčni izbranec pa naj bi bil njen kolega, prav tako plesalec Kai Widdrington. Z njim sodeluje v britanski različici šova Zvezde plešejo.

Kot poroča portal 24ur.com, se je Nadiya konec preteklega leta razšla s svojim dolgoletnim partnerjem in očetom svoje pet letne hčere, Matijo Škarabotom. Zdi se, da je zelo hitro po razhodu našla novo ljubezen.

Kot še poroča omenjeni portal, naj bi za Mirror povedal vir: “Seveda sta skupaj. Ko sta se Kai in Nadiya srečala pred hotelom, je plavolaska Kaiju predala svoje torbe in skupaj sta se odpravila v hotel, da sta odšla v sobo. Povsem jasno je, da sta par.”

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nuška Drašček delila utrinek s sinom. To se dogaja pri njih doma …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njen sin je že zakorakal v najstniška leta.

Priznana slovenska operna pevka Nuška Drašček je mati sinu Luki, ki je že najstnik. In tako kot vse mame najstnikov, se tudi ona sooča z najstniškimi težavami. Tako je v svoji Instagram zgodbi delila utrinek iz zasebnega življenja.

Tako kot vsaka mama, si tudi ona želi, da bi imel njen otrok urejeno sobo. In tako kot vsak sin, je tudi Luka nagajiv.

»SI pospravil sobo?

Seeem, mami …

Res?

Reeees, mami, verjemi mi!,« je zapisala v svoji zgodbi na Instagramu in pokazala … pospravljeno sobo.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals