Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Tadej Toš molči, njegova soproga razkrila, kaj se je zgodilo

Objavljeno

V redu

V teh dneh je pri sosedih odjeknila vest, da se je ločila hrvaška igralka in tekmovalka šova Zvezde plešejo Dora Fišter. Njeno ime vam morda ni znano, zelo dobro pa poznate priljubljenega igralca, voditelja in komika Tadeja Toša, s katerim je v zakonski jarem stopila leta 2006.

Igralskemu paru so se v dolgoletnem razmerju rodili trije otroci – dve leti po poroki ju je razveselila hčerka Eva, leta 2011 se jim je pridružila Julija, tri leta kasneje pa je družino osrečilo še rojstvo dečka po imenu Andrej.

A družinska pravljica se je žal že pred časom končala, Dora je namreč za hrvaško revijo Story razkrila, da sta se s Tošem odločila za razvezo. Ob tem je poudarila, da ostajata v lepih prijateljskih odnosih, saj se ji slednje zdi pomembneje, kot v ospredje postavljati svoj ego. Kot je pojasnila, ima Tadej v njenem srcu še vedno posebno mesto, poleg tega pa imata dovolj razlogov za to, da ohranita dobre medsebojne odnose. »Družina bomo vse življenje. Ljubezen se nikoli ne konča, le oblike menja,« je za Story dejala Dora, ki si bo skupaj s Tadejem še naprej prizadevala z odliko opravljati starševsko vlogo.

View this post on Instagram

A in B @sngdramaljubljana

A post shared by Tadej Toš (@tadejtos) on

Foto: Facebook

Zanimivosti

Kaj se dogaja? Ločili sta se še ti dve zelo znani Slovenki

Objavljeno

V redu

Avtor

Po novici, da se razhajata Saša Lendero in Miha Hercog, sta javnost pretresli še dve ločitvi znanih slovenskih obrazov.

Pred kratkim je bila javnost najprej šokirana zaradi novice, da se razhajata priljubljena glasbenika Saša Lendero in Miha Hercog, sedaj pa je razkrito, da se razhajata tudi ta dva znana para na slovenski sceni.

Kot poroča revija Lady, se je s svojim partnerjem razšla igralka Saša Pavlin Stošić, ki je že v tretje poskusila ohraniti razmerje z igralcem Urošem Fürstom.

Po poročanju portala žurnal24, pa se razhajata tudi zelo priljubljena televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj in Mark Žumer Fogy.

View this post on Instagram

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Slovenska voditeljica Jana Morelj se je razšla s svojim partnerjem in očetom njune hčerke

Objavljeno

V redu

Avtor

V javnost je prišla informacija, da sta se razšla že pred nekaj časa …

Priljubljena slovenska televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj, ki jo gledamo kot napovedovalko vremena na POP TV in poslušamo na Radiu 1, naj bi se po poročanju žurnala24 razšla s svojim partnerjem, Markom Žumerjem Fogyjem.

Kot poroča omenjeni portal, sta se spoznala leta 2016, dve leti kasneje pa se jima je rodila hčerka Mia.

Žurnal24 dodaja, da naj bi novico o ločitvi izvedeli iz zanesljivih virov, skupaj naj ne bi bila že dlje časa. Moreljeva pa zanje ni želela dati izjave na to temo.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate deklico na fotografiji? Danes vsi prepevamo njene pesmi

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste prepoznali deklico, ki je na fotografiji? Danes je zelo uspešna slovenska pevka, poznana tudi onkraj meja svoje domovine …

Če ste dobro pogledali fotografijo in če se vam zdi, da je na njej zelo znana in priljubljena slovenska pevka Helena Blagne, se niste zmotili.

Pevka je fotografijo pred časom objavila na družbenem omrežju Instagram, poleg pa je zapisala: »Prelepi začetki …«

Blagnetova je med svoje spletne prijatelje delila fotografijo, s katero je pokazala svoj prvi javni nastop, ki se je zgodil davnega leta 1976, ko je imela komaj 12 let. Nastopila je na tekmovanju Prvi glas Gorenjske na Jesenicah, zapela pa je pesem Santa Lucia.

Takrat se ji najbrž še niti sanjalo ni, da je pred njo tako uspešna glasbena kariera …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals