Tadej Toš molči, njegova soproga razkrila, kaj se je zgodilo

V teh dneh je pri sosedih odjeknila vest, da se je ločila hrvaška igralka in tekmovalka šova Zvezde plešejo Dora Fišter. Njeno ime vam morda ni znano, zelo dobro pa poznate priljubljenega igralca, voditelja in komika Tadeja Toša, s katerim je v zakonski jarem stopila leta 2006.

Igralskemu paru so se v dolgoletnem razmerju rodili trije otroci – dve leti po poroki ju je razveselila hčerka Eva, leta 2011 se jim je pridružila Julija, tri leta kasneje pa je družino osrečilo še rojstvo dečka po imenu Andrej.

A družinska pravljica se je žal že pred časom končala, Dora je namreč za hrvaško revijo Story razkrila, da sta se s Tošem odločila za razvezo. Ob tem je poudarila, da ostajata v lepih prijateljskih odnosih, saj se ji slednje zdi pomembneje, kot v ospredje postavljati svoj ego. Kot je pojasnila, ima Tadej v njenem srcu še vedno posebno mesto, poleg tega pa imata dovolj razlogov za to, da ohranita dobre medsebojne odnose. »Družina bomo vse življenje. Ljubezen se nikoli ne konča, le oblike menja,« je za Story dejala Dora, ki si bo skupaj s Tadejem še naprej prizadevala z odliko opravljati starševsko vlogo.

View this post on Instagram

A in B @sngdramaljubljana

A post shared by Tadej Toš (@tadejtos) on

Foto: Facebook

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com