Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Tadej Toš molči, njegova soproga razkrila, kaj se je zgodilo

Objavljeno

V redu

V teh dneh je pri sosedih odjeknila vest, da se je ločila hrvaška igralka in tekmovalka šova Zvezde plešejo Dora Fišter. Njeno ime vam morda ni znano, zelo dobro pa poznate priljubljenega igralca, voditelja in komika Tadeja Toša, s katerim je v zakonski jarem stopila leta 2006.

Igralskemu paru so se v dolgoletnem razmerju rodili trije otroci – dve leti po poroki ju je razveselila hčerka Eva, leta 2011 se jim je pridružila Julija, tri leta kasneje pa je družino osrečilo še rojstvo dečka po imenu Andrej.

A družinska pravljica se je žal že pred časom končala, Dora je namreč za hrvaško revijo Story razkrila, da sta se s Tošem odločila za razvezo. Ob tem je poudarila, da ostajata v lepih prijateljskih odnosih, saj se ji slednje zdi pomembneje, kot v ospredje postavljati svoj ego. Kot je pojasnila, ima Tadej v njenem srcu še vedno posebno mesto, poleg tega pa imata dovolj razlogov za to, da ohranita dobre medsebojne odnose. »Družina bomo vse življenje. Ljubezen se nikoli ne konča, le oblike menja,« je za Story dejala Dora, ki si bo skupaj s Tadejem še naprej prizadevala z odliko opravljati starševsko vlogo.

View this post on Instagram

A in B @sngdramaljubljana

A post shared by Tadej Toš (@tadejtos) on

Foto: Facebook

Zanimivosti

Poročil se je znani slovenski televizijski voditelj

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljeni slovenski televizijski in radijski voditelj, pa tudi tekmovalec šova MasterChef je poročen.

Kot poroča portal veseljak, se je poročil njihov voditelj Žiga Deršek. Že pred epidemijo korone je zasnubil svojo partnerico Evo Koch, nato jima je epidemija nekoliko spremenila načrte.

Kdaj bo prišel dan, ko si bosta obljubila večno zvestobo je bilo dolgo časa zavito v tančico skrivnosti. Ko pa je Žiga pred tednom dni na družabnih omrežjih objavil fotografijo s fantovščine je bilo jasno, da je ta dan blizu. 

Zgodil se je na sobotni dan 13. avgusta, ko nam je nebo postreglo težko pričakovane dežne kaplje, a sta bila mladoporočenca na poročni dan deležna tudi sončnih žarkov in mavrice.,« piše omenjeni portal, razkrili pa so še, da je cerkveni poročni obred potekal v Baziliki Matere Božje v Petrovčah, civilni obrez pa v bližini domače Polzele. Vodila pa ga je znana voditeljica šova Ljubezen po domače Tanja Postružnik.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Takšno smolo je na dopust doživela znana slovenska igralka

Objavljeno

V redu

Avtor

To, kar se je dogajalo njej in njeni družini, si najbrž niti v sanjah ni predstavljala.

Da se lahko na dopustu pripeti marsikaj, sporoča tudi znana in priljubljena slovenska igralka in mamica treh otrok Ana Dolinar Horvat, ki je v prvih dneh dopusta imela zares veliko smolo. Kot je sporočila preko družbenih omrežij, so vsi zboleli za trebušno virozo. V eni izmed svojih Instagram zgodb je pokazala celo, da sta hčerki postavljali šotor, poleg je pripisala: »Še dobro, da znata sami postavit šotor, ker midva nisva bila sposobna.«

Je pa nekoliko kasneje igralka pomirila svoje spletne sledilce z bolj spodbudnimi besedami, da se že počutijo bolje.

»Potem, ko smo vsi preboleli trebušno virozo, se počasi spravljamo k sebi,« je zapisala poleg fotografije, na kateri je njen sinček Lun.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana slovenska pevka popolnoma preobrazila svoje telo! Ostali boste odprtih ust

Objavljeno

V redu

Avtor

Trdno je garala, da je danes lahko pokazala svojo lepo postavo.

Slovenska pevka Maja Založnik je s svojimi sledilci preko družbenih omrežij delila fotografije, s katerimi je pokazala, kako ji je uspelo preobraziti svoje telo. Lepa pevka je razkrila, da ji je s trdno voljo, zdravim načinom življenja in z gibanjem uspelo oklestiti 14 kilogramov.

»V kopalkah sem ponavadi bila zelo nesamozavestna skrivala sem se za brisaco ali za rutami, da nihce ni videl mojih bokov in trebuha ..

Sedaj vem,da lahko poletim, tako kot sem letos na plazi bila samozavestna ze dolgo ne pomnim…in prvic v zivljenju imam enodelne kopalke kaj pa to???

Imam se rada in sem naredila spremembo
Imam vec energije, sem bolj samozavestna, nisem napihnjena in izgubila sem 14kg
je pripisala poleg objave, ki jo je dodala na svoj Instagram račun in s katero jem mnoge navdušila. Pogledate si jo lahko spodaj.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals