Connect with us

Zabava

Darja iz vročega zmenka brez modrčka

Published

on

Kaj se je dogajalo, ko je snemalna ekipa zapustila kotiček ob reki, kjer so snemali romantičen zmenek Janeza in Darje?

Potem, ko je Janez Rebernik obljubil svoji favoritki Darji, da jo bo večno ljubil, se niso kresale zgolj iskrice v romantičnem ognju, pač pa tudi med njima. Ples, objemi in poljubi so nakazovali na to, da je pred njima še zelo zanimiva noč …

»Doslej ni bilo še ničesar med nama, razen iskrivih pogledov. Mislim pa, da lahko današnja noč prinese nekaj več … V Janezovi bližini mi vedno poskoči srce, ne vem, postane mi toplo,« je pred odhodom snemalne ekipe dejala Darja.

 Romantičnih trenutkov v dvoje kot kaže ni bilo malo, saj je Darja v novo jutro zamežikala s širokim nasmehom na obrazu. »Preteklo noč sva z Janezom preživela čisto sama v prečudoviti naravi, v šotoru, res tako po Robinzonsko in lahko rečem, da samo luna in zvezde vedo, kaj se je sinoči zgodilo. Vam pa lahko zaupam le to, da sva se imela noro, fantastično, vroče in fino,« je pojasnila Darja, ki se je iz zmenka odpravila kar brez nedrčka. Slednje je nemudoma opazila tudi prijateljica Alenka, ki je golobčka brž pobarala ali sta se predala strastem …

Foto: POP TV

Zabava

Marko Pavlović (partner Katarine Benček) šokiral z resnico: Brez zadržkov je spregovoril o trojčku

Published

on

Partner Katarine Benček je razkril nekaj pikantnih podrobnosti svojih posteljnih aktivnosti in presenetil vse.

Priljubljena spletna vplivnica Katarina Benček in njen srčni izbranec Marko Pavlović, sta bila gosta pri Davidu Amaru. Ta jima je v svojem Quickiju zastavil nekaj pikantnih vprašanj.

Med drugim sta odgovorila tudi na vprašanje, ali sta kdaj imela spolni odnos z več kot eno osebo hkrati.

Katarina je takoj odgovorila: »Jaz res nisem, vem pa, da on je, tako da ….«

Tudi Marko je to priznal in dejal: »Sem! Ampak premalokrat!«

S svojim priznanjem je presenetil Amara, Katarina pa se je na ves glas smejala …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Ta kandidatka šova Ljubezen po domače je danes neprepoznavna! Tudi vi boste brez besed

Published

on

Znana resničnostna zvezdnica je danes popolnoma spremenjena. Ko boste videli, kako je videti, boste ostali popolnoma brez besed.

Zagotovo se še spomnite simpatične svetlolaske Špele Leskovar, ki je vstopila v šov Ljubezen po domače. Bila je ena izmed kandidatk Jureta Novaka. Takrat med njima iskrica ni preskočila, Špela se je kmalu poslovila in odšla domov.

Nato je ponovno presenetila, gledali smo jo v šovu MasterChef, a že tam je bila videti popolnoma drugače. Spremenila je pričesko, znebila pa se je tudi nekaj odvečnih kilogramov.

Danes pa Špela navdušuje v popolnoma novi preobrazbi, postala je zares prava lepotica, ki je očitno zelo navdušena tudi nad športom.

»Uzivaj in zivi zivljenje, ker je prekratko, da bi se ukvarjal z nepomembnimi stvarm,« je zapisala poleg ene izmed zadnjih dodanih fotografij na Instagram.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Vlasta (Poroka na prvi pogled) je danes videti zelo drugače. Presenečeni boste

Published

on

Vlasta, ki smo jo spoznali v šovu Poroka na prvi pogled, je presenetila z novo fotografijo.

Priljubljena nevesta Vlasta, ki se je s svojo karizmo prikupila mnogim v letošnjem šovu Poroka na prvi pogled, je na Instagramu presenetila svoje spletne prijatelje.

Delila je namreč fotografijo, na kateri je videti zelo zapeljivo in zelo samozavestno.

»Za vsako močno, neodvisno žensko stoji majhna deklica, ki se je morala naučiti postaviti se zase, brez, da bi se zanašala na druge,« je zapisala poleg in takoj požela številne všečke.

Tudi vam bo zelo všeč!

Njeno objavo boste našli tukaj.

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals