Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 5. 12. 2020

  • Avtor: Asya
  • 05/12/2020

Odločila sem se, da bom pred hišo naredila sneženega moža. Ne bom ga. Dežuje. Tako kot je sneg prišel, odhaja. To me je danes spomnilo na to, da so pravzaprav vse stvari in stanja na naši Zemlji spremenljiva in minljiva. Tudi epidemija. Tako kot se je začela, bo v tej obliki tudi izzvenela. Enkrat. In vendar: bodimo prisotni tukaj in zdaj, danes. Kakšen dan si lahko naredimo, da bo po naši meri in nameri, da nam bo dobro in lepo? Bodimo iznajdljivi. Kaj lahko storimo danes? Poglejmo, kaj predvidevajo števila.

“Naj se začne ples in je radost brezmejna.”

Današnji dan bo pod vplivom dveh števil, ki si med seboj malce nagajata. Zaradi tega se nam lahko zgodi, da nas preko dneva obideta občutek napetosti ob misli, da nam nekdo meša štrene. Lahko se zgodi kakšen nepričakovan preobrat.

Petica velja za srečno število. To pa zato, ker je prinašalka veselja in želje po spremembah, drugačnosti in svobodi. Ko se duh razširi in želi poleteti, ga nihče ne ustavi. Lahko pričakujemo, da nas vedoželjnost požene v dinamiko, aktivnost in impulzivnost, čustva pa v nemir. Zna biti pestro.

Danes naše zanimanje lahko pritegne ena čisto nova reč, s katero bomo imeli veliko opraviti, lahko celo več različnih novih stvari. Vse nam bo zanimivo. Lahko, da se bomo strastno predali novi in izvirni viziji in k temu pritegnili še koga. Družba bo zelo zaželena danes.  

Na našem repertoarju se danes lahko pojavi ogromno idej, novosti in zanimivih opravil. Ne čudimo se tudi, če spoznamo kakšno novo zanimivo osebo, če se v trenutku odločimo za skok čez mejo na izlet (pustimo epidemijo, vse se da, če se hoče) in če nas v vsej impulzivnosti doleti zanimiva izkušnja.

Samote ne bomo prenašali. Samski se prepustite. Lahko se zgodi, da se zaljubite na prvi pogled.

Denar nas bo danes zanimal le toliko, kot ga bomo potrebovali. Kot že rečeno, naše misli bodo drugje.

Osmica v bioritmu dneva nam zagotavlja izdatno angelsko pomoč. Tudi zato je večja verjetnost, da se kakšne neugodne zadeve nepričakovano ugodno iztečejo.

Pri nas bo danes sv. Miklavž pekel piškote. Kaj boste pa vi počeli?

Veliko iskrivega dogajanja, lepih presenečenj in veselja vam želim danes.

Vaša Asya

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya