Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Uroš Slak iskreno spregovoril, kakšen odnos ima s sinom. Tega zagotovo niste pričakovali

Objavljeno

V redu

Znani televizijski voditelj je spregovoril o svojem sinu Aljažu.

Uroš Slak je znan obraz POP TV-ja, z bivšo partnerico, prav tako televizijsko voditeljico Petro Kerčmar, pa imata skupaj sina Aljaža. Za revijo Obrazi je spregovoril o njem: Zdaj je Aljaž v najstniških letih. Rečem mu tudi direktor … (smeh). Ker je v glavnem tako, kot on hoče. Če sem iskren, je tako, kot on hoče, tudi zato, ker meni paše to, kar hoče Aljaž. Imam izredno srečo, da Aljaža zanimajo iste stvari kot tudi mene. Rad je na deželi, tudi sam sem rad tam,” je povedal za omenjeno revijo in razkril še: “Ja, ko sem z njim, kdaj zalotim samega sebe v njem. V marsičem sva si podobna. Če gledam, kaj ga zanima zdaj, ugotavljam, da ga zanimajo iste stvari, kot so mene v njegovih letih. Kako bo naprej, bomo videli. Zelo pomembno se mi zdi, da Aljaž ve, da je v življenju treba sklepati kompromise, in s tem nima težav. Obiskuje deveti razred osnovne šole. Za svoja leta je zelo odrasel.”

Foto: POP TV

Zanimivosti

Vroče: Priljubljena slovenska pevka se je slekla in zažgala splet

Objavljeno

V redu

Avtor

Vroče tako in drugače – to je fotografija, ki si jo boste pogledali večkrat.

Priljubljena slovenska pevka nikakor ni sramežljiva. Svoje številne spletne oboževalce pogosto razveseli tudi s fotografijami, na katerih je v kopalkah. Gaja Prestor je tokrat pokazala, kako čudovito ji pristojijo črne bikini kopalke in navdušila.

»Zelo huda si,« je največkrat zapisan komentar pod fotografijami, ki jih je objavila na svoj Instagram račun.

Pevka je razkrila še, da uživa v Puli.

Fotografiji boste našli tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ste vedeli, da ta slovenska pevka gradi tako sanjsko hišo?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je,  kako sanjski dom bo imela.

Priljubljena slovenska pevka Alya je s svojimi spletnimi prijatelji delila posnetek, na katerem je razvidno, kako lepo hiško si gradi, kako čudovita bo in kakšne lepe razglede bo ponujala.

»Ponavadi so izkušnje z izvajalci takšne, da zamujajo, iščejo izgovore, se ne javljajo, prestavljajo termine in še bi lahko naštevala kajne, sem sigurna da se najdeš kje v tem? No tile fantje so me pa čisto sezuli, bili so na gradbišču pred uro, pred mano in že delali izmere ha!:) se je pohvalila pevka in v posnetku razkrila, kakšna vrata in okna bo imela njena hiška.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje za oboževalce: Tina Maze naredila izjemo in pokazala hči

Objavljeno

V redu

Avtor

Presenečeni boste, kako velika je že deklica.

Priljubljena nekdanja vrhunska smučarka Tina Maze svoje hčere Anouk ne izpostavlja javnosti, zelo redko se zgodi, da objavi kakšno njeno fotografijo. A tokrat je naredila izjemo in jo pokazala, s tem pa razveselila številna. Na fotografiji je razvidno, da je deklica že zelo velika, ji je pa njena mamica zakrila obraz.

Fotografija je nastala ob posebni priložnosti, obiskal jih je predsednik države Borut Pahor. »Težko je najti prave besede za tak obisk,« je med drugim poleg fotografije pripisala Tina.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals