Kontaktirajte nas

Zanimivosti

V družini Ane Klašnja ponovno huda nesreča

Objavljeno

V redu

Letošnje leto se nesreče in žalostni dogodki Ani Klašnji kar vrstijo …

Naši prima balerini in žirantki šova Slovenija ima talent, Ani Klašnja, letošnje leto ne prizanaša. Kot piše revija Lady, se nesreče in žalostni dogodki kar vrstijo.

»Ena naših najboljših balerin in žirantka šova Slovenija ima talent Ana Klašnja je v tem letu doživela veliko neprijetnih trenutkov. Junija je umrl njen oče, na katerega je bila zelo navezana. Potem je prišlo na dan, da se je razšla z dolgoletnim partnerjem Miho Krušičem. Potem pa se je morala spopasti tudi s poškodbo, ki ji je za nekaj časa onemogočila uživanje na baletnem odru. Zdaj pa je nesreča doletela še njenega brata Nikolo, ki mu je pogorela hiša. Znani  turistični vodnik, ki vodi avantur željne turiste po vsem svetu, je namreč čez noč ostal brez vsega,  ko je požar zajel njegovo hišo. Ker se je tudi sam dodobra nadihal dima, je moral noč preživeti v bolnišnici. Poleg ognja je veliko škode povzročila tudi voda, s katero so požar gasili,« piše omenjena revija.

Vsekakor želimo in upamo, da se stvari vendarle obrnejo samo še na pozitivo!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ojoj, kaj se dogaja z Rifletom? To smo izvedeli …

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je, kaj se mu je zgodilo in kako je sedaj.

Priljubljeni slovenski igralec Janez Hočevar Rifle je za revijo Lady spregovoril o svojem zdravstvenem stanju.

Brez vseh opozoril me je nekega lepega dne ‘prtegnu možganski kapič’.  Z ženo Majo sva, kot je najina navada ob koncih tedna, pripravljala kosilo. V nekem trenutku me je za kuhinjskim pultom obšla slabost, sesedel sem se in leva stran me enostavno ni več ubogala. Roka in noga sta šli v nasprotju z mojimi željami povsem po svoje. Drugega pa ni bilo, govoril sem povsem normalno. Ker ne maram težav in sem verjel, da bo kmalu vse tako, kot je bilo prej, sem Majo prepričal, da grem samo malo počivat. Žal naslednji dan ni bilo nič bolje, zato me je brez pregovarjanja odpeljala na urgenco,« je pojasnil za omenjeno revijo in razkril, da je bil s škofjeloške urgence prepeljan na nevrološko kliniko, kjer je preživel štirinajst dni. Po zdravljenju je odšel še v zdravilišče in kot je še pojasnil, se je od tam vrnil kot nov.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Se spomnite Tajči? Tako je pevka videti danes

Objavljeno

V redu

Avtor

Pred kratkim se je oglasila preko družbenega omrežja.

Nekoč zelo priljubljena hrvaška pevka Tajči, Tatjana Cameron, je na svoj Instagram račun dodala družinsko fotografijo, s katero je pokazala, kako veliki so že njeni trije sinovi, Evan, Dante in Blais, pokazala pa je tudi, da je sama še vedno videti zelo mladostno.

Pevka se je pred leti preselila v ZDA, še vedno pa rada obiskuje svojo rodno Hrvaško, kjer živi njena mati.

“Tako je videti popolna sreča: moja mama in moji otroci na enem kraju, in to na zelo posebnem kraju,« je zapisala pevka, ki je vdova, ob lepi družinski fotografiji.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da je on srčni izbranec Nataše Pirc Musar?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da jo njen mož podpira.

Nekdanja televizijska voditeljica, informacijska pooblaščenka in odvetnica Nataša Pirc Musar, je te dni javnost seznanila s kandidaturo za predsednico Slovenije. kot pa poročajo mediji, je Aleš Musar svojo ženo ob tem popolnoma podprl in bo vključen tudi v njeno kampanjo, bo vodja volilnega štaba.

Kot piše portal metropolitan, sta zakonca »v zadnjem obdobju največ skupnega časa preživela v primestni vili, imenovani Ruska dača, ki stoji v Zgornjih Gameljnah pri Ljubljani. Opremila sta jo zelo skrbno, v njej ima vsak predmet svojo zgodbo. Velik poudarek sta dala predvsem izbranim slikam, ki so Aleševa velika ljubezen.«

Par ima tudi sina Maksa, ki še pridno študira.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals