Connect with us

Zabava

Kaj? Je zmagovalec letošnjih Talentov res že znan? To se govori …

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Je res zmagovalec letošnjega šova Slovenija ima talent že znan?

Na POP TV se je odvila še zadnja polfinalna oddaja šova Slovenija ima talent, v kateri sta v finale odšli še dve kandidatki, harmonikarica Špela Šemrl in plesalka Tatjana Gajanović.

A že v polfinalni oddaji, takoj po nastopu harmonikarice Špele je žirija dejala, da ima s svojim talentom veliko možnosti, da postane letošnja zmagovalka.

»Špela, ti nisi moj zlati gumb, ti si najin zlati gumb.« Špeli sta zlati gumb namreč podelila Lado Bizovičar in Andrej skupaj.

Škufca je nadaljeval: »Ti si fenomenalna kot osebnost. Fenomenalno igraš, perfektna harmonikarica. Jaz mislim, da boš zmagala in da si kupiš novo harmoniko.«

Lado je dodal: »Ti si slovenski super heroj. Ti si gasilka, bodoča zdravnica, harmoniko igraš, samo še pastirica ali pa Kekec nisi. /…/ Ti si recept za zmago!«

»Ti si pritiskala te tipke in raztezala meh, kot da je zadnjič v življenju. To je bilo brez napak, to je bilo perfektno. Ti si igrala inštrument, nisi ne pela, plesala, ne vem, kaj. Nisi imela nobenih dodatkov …,« je dejala Ana in dodala, da sta se tako ona kot njena harmonika usidrali v srce.

»Jaz sem zaljubljena v tvojo energijo, s katero sporočaš, kako se vse da in kako je vse mogoče … Ti samo vztrajaj, ker Slovenija te ima rada,« je dodala še Marjetka.

Špela je s svojim polfinalnim nastopom očarala tudi gledalce v studiu, ki so ji namenili stoječe ovacije, gledalci pred televizijskimi zasloni pa so ji namenili največ glasov in jo poslali naravnost v finale.

Je Špela tista, ki bo postala velika zmagovalka letošnje sezone šova Slovenija ima talent?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zabava

Ste videli: V serijo Skrito v raju vstopil znani Slovenec

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ste opazili, da je v priljubljeno serijo Skrito v raju vstopil ta zelo znani slovenski igralec?

Serija Skrito v raju je vse bolj priljubljena med slovenskimi igralci. Ustvarjalci pa so že takoj na začetku povedali, da bo serija polna presenečenj, gostovali bodo številni znani obrazi.

Eno izmed presenečenj je tudi znani slovenski igralec Miha Rodman, ki je zaigral v 16. epizodi serije. Igra jeznega soseda, ki mu sin Franka in Meri po nesreči razbije okno.

Ali bo Rodman sodeloval samo v 16. delu, ali ga bomo morda v nadaljevanju serije še videli, zaenkrat ni znano …

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Skrito v raju: ‘Saške’ na cesti ne bi prepoznali

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Igralka je v živo videti popolnoma drugače kot v vlogi saške v seriji Skrito v raju.

Igralka Mila Peršin v priljubljeni seriji Skrito v raju igra Saško. A kot je razkrila igralka, je lik, ki ga igra, njeno popolno nasprotje.

»Vizualno sva si s Saško popolno nasprotje. Redko oblečem roza barvo, ličil skoraj ne nosim, imam bolj naravno barvo las in nimam dolgih nohtov. (smeh) Mislim, da je najina edina podobnost tesna povezanost z družino,« je povedala za njena.si.

Za portal 24ur.com pa je pred časom opisala, kako je igrati vlogo Špele, ki jo je zaigrala v seriji Sekirca v med. Tudi ta vloga je bila njeno popolno nasprotje.

»Bolj so mi všeč liki, ki so popolno nasprotje mene, kot je Špela na primer. Pri takšnih vlogah si lahko več dovolim, hkrati pa je lepo imeti nek ’alter ego’. (smeh) V smislu nekaj, kar bi bilo meni, kot Mili, zelo zabavno početi, pa si tega nikoli ne dovolim. Tu pa lahko vse to realiziram, tudi na primer kar se kostumov tiče. Nekaj, česar sicer ne bi nikoli nosila, lahko tu poskusim in je zabavno nositi,« je povedala za omenjeni portal.

Igralka je v resnici videti zelo drugače, poglejte spodaj:

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Poroka na prvi pogled: Ženin presenetil z resnico o zmenku na slepo

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ženin, ki bo vstopil v tretjo sezono eksperimenta Poroka na prvi pogled, je presenetil s takšno resnico …

Prihaja tretja sezona šova Poroka na prvi pogled, prva oddaja bo na sporedu že v ponedeljek, 4. marca. V eksperimentu bo tudi ženin Kristijan, ki je oče dvojčkov. Ima sina in hčerko, z materjo njunih otrok pa sta bila v zvezi deset let.

»Moja najdaljša zveza je bila deset let. Ob rojstvu dvojčkov sva se s partnerko povsem posvetila njima, nase pa pozabila. Tudi zato se je najina ljubezen izgubila. je razkril za Planet TV.

Iskreno pa je odgovoril tudi na vprašanje, če je bil kdaj na zmenku na slepo in kako se je končalo.

»Bil sem že na zmenku na slepo in se je dobro končalo. Drugo jutro sva se zbudila pri meni doma,« je v smehu priznal.

Foto: Planet TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals