Kontaktirajte nas

Horoskop

Horoskop : Lev

Objavljeno

V redu

Dnevni horoskop

Leo
Sodelujete z ljudmi. Druge privlačite s svojimi pozitivnimi izjavami. Vi pa ugotavljate, da ima tako optimistična drža do življenja pozitiven učinek na vaša prijateljstva, ki se v tem času samo še krepijo. Ker imate tako zelo pozitivno energijo, vam ta pomaga spoznavati ljudi. Če ste v vezi, se boste s partnerjem še posebej dobro razumeli.

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Horoskop

Horoskop : Kozorog

Objavljeno

V redu

Avtor
Dnevni horoskop

Capricorn
Vsi, ki jih srečate, vas sprejmejo lepo in dobrodošlo, zato se prepričajte, da boste to naklonjenost vračali v enaki meri in tako osvojili ljudi, ki bodo postali vaši prijatelji za vse življenje. S tako dobrodošlim in pozitivnim odnosom do ljudi, ki jih srečate, obstaja možnost, da najdete tisto pravo ljubezen, ki se vam je prej vedno izmikala.
NADALJUJTE Z BRANJEM

Horoskop

Horoskop : Strelec

Objavljeno

V redu

Avtor
Dnevni horoskop

Sagittarius
Ker ste še posebej občutljivi in imate občutek, da točno veste, kaj si želite, vam ta jasnost čustvenega stanja omogoča, da v obstoječe odnose vnesete racionalnost. Krepite odnose, ki jih želite ohraniti in se za vedno ločite od tistih, ki vam ne ustrezajo. Ljudi, s katerimi ste v stiku, ne boste prizadeli, če boste to naredili z občutkom in razumevanjem.
NADALJUJTE Z BRANJEM

Horoskop

Horoskop : Škorpijon

Objavljeno

V redu

Avtor
Dnevni horoskop

Scorpio
Ste v dobri formi in vaše duševne sposobnosti so na vrhuncu, zato se dobro spopadate z vsem, česar se lotite. To na novo najdeno energijo lahko uporabite za zagon določenega projekta, ki ste ga načrtovali že nekaj časa nazaj; vse kar potrebujete za uspeh projekta imate lahko pod nadzorom ter to storite tako, da ste osredotočeni točno na to, kar želite doseči.
NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO