Domov Zanimivosti Igračka za odrasle, novodobna okrasitev doma ali novodobna traparija

Igračka za odrasle, novodobna okrasitev doma ali novodobna traparija

Lego kolekcija botanical za futuristično romantično urejanje doma ali po domače, cvetje nove dobe. Novodobna okrasitev doma ali novodobna traparija, stvar okusa in dojemanja. 

Paket “Cvetlični šopek” vsebuje 756 kosov plastike, s katerimi lahko izdelate vrtnice, mak, tulipane, čudovite šopke, cvetlične venčke in zanimive aranžmaje, ki bodo v vaših vazah hkrati videti futuristično in romantično. Gre za novodobno okrasitev doma, zapravljanje časa ali novodobno traparijo? Stvar okusa, dojemanja, življenjskega sloga. Zagotovo pa se bodo našli uporabniki, verjetno celo zbiratelji. 

“Cvetlični šopek” in “Bonsajsko drevo” vam omogočata, da v svoj dom vnesete malo živahnosti, brez večjega vzdrževanja imate na mizi vedno priročen razpored cvetja ali bonsajskega drevesa, ki mu po želji lahko dodate ali odstranite rože, cvetove. Spreminjate in dopolnjujete. 

Pogled na rože in rastline običajno sprošča, vonj da dodatno vrednost. Pri plastičnih rastlinah gre verjetno bolj kot ne za sprostitev pri zlaganju, morda za družabno dejavnost, ki je tudi lahko za sprostitev stresa. S pogledom na šopek si sami ustvarite vtis. 

Foto: Instagram