Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Igračka za odrasle, novodobna okrasitev doma ali novodobna traparija

Objavljeno

V redu

Lego kolekcija botanical za futuristično romantično urejanje doma ali po domače, cvetje nove dobe. Novodobna okrasitev doma ali novodobna traparija, stvar okusa in dojemanja. 

Paket “Cvetlični šopek” vsebuje 756 kosov plastike, s katerimi lahko izdelate vrtnice, mak, tulipane, čudovite šopke, cvetlične venčke in zanimive aranžmaje, ki bodo v vaših vazah hkrati videti futuristično in romantično. Gre za novodobno okrasitev doma, zapravljanje časa ali novodobno traparijo? Stvar okusa, dojemanja, življenjskega sloga. Zagotovo pa se bodo našli uporabniki, verjetno celo zbiratelji. 

“Cvetlični šopek” in “Bonsajsko drevo” vam omogočata, da v svoj dom vnesete malo živahnosti, brez večjega vzdrževanja imate na mizi vedno priročen razpored cvetja ali bonsajskega drevesa, ki mu po želji lahko dodate ali odstranite rože, cvetove. Spreminjate in dopolnjujete. 

Pogled na rože in rastline običajno sprošča, vonj da dodatno vrednost. Pri plastičnih rastlinah gre verjetno bolj kot ne za sprostitev pri zlaganju, morda za družabno dejavnost, ki je tudi lahko za sprostitev stresa. S pogledom na šopek si sami ustvarite vtis. 

View this post on Instagram

A post shared by HelloBricks (@hello.bricks)

Foto: Instagram

Zanimivosti

Andrej Škufca doživel takšno nenavadno nesrečo na poročnem potovanju

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, kaj se mu je zgodilo …

Eden najboljših slovenskih plesalcev in sodnik šova Zvezde plešejo, Andrej Škufca, je za revijo Lady razkril, kakšno smolo je doživel na poročnem potovanju.


»Na poročnem potovanju na Sejšelih me je pičil sršen. Tri dni sem imel hudo vročino in moram reči, da je bilo kar neprijetno tri dni preživeti v postelji. Žena je tiste dni sama preživela na plaži. Zgodilo se je ravno na sredini potovanja, tako da sem dal to čez, potem pa spet užival naprej,« je povedal za omenjeno revijo.


Škufca se je leta leta 2013 poročil z Melindo Torokyorgy.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tara Zupančič šokirala s priznanjem, da to počne njen fant in ne ona

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena voditeljica je presenetila mnoge …

Simpatično in zelo priljubljeno televizijsko voditeljico Taro Zupančič smo pred časom gledali v šovu Zvezde plešejo, letos pa je prevzela vajeti v novi sezoni oddaje Kuhinja na kolesih. Spoznavala bo prekmurske dobrote in glede na to, da bo vodila oddajo o hrani, je za portal 24urc.com zelo presenetila z iskrenim odgovorom, da je bolj priložnostna kuharica ter da kuhanja ni nikoli jemala s strastjo.

»Zdaj pa imam srečo, ker imam fanta, da, in rad kuha,« je razkrila za omenjeni portal.

Vas je z odgovorom presenetila?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Hollywoodski zvezdniški par se je razveselil sedmega otroka. To je prva fotografija po porodu

Objavljeno

V redu

Avtor

Presrečna starša sta objavila prvo fotografijo, ki je nastala po porodu. Lahko verjamete, da je srečna mamica videti tako popolno?

Zvezdniški par Alec in Hilaria Baldwin sta se razveselila rojstva sedmega otroka. Rodila se jima je hči, ki sta ji nadela ime  Ilarie Cataline Irene Baldwin. Deklica je na svet prijokala 22. septembra, srečna starša pa sta na družbeno omrežje že dodala nekaj čudovitih fotografij svoje dojenčice in ostalih otrok.

»Tukaj je. Tako sva vesela, da vam lahko predstaviva svoje male sanje, ki so se uresničile,« je zapisala srečna mamica.

Par že ima 23-mesečnega Eduarda, 18-mesečno Mario (ki jo je rodila nadomestna mati), 4-letnega Romea, 5-letnega Leonarda, 7-letno Rafaelo in 8-letno Carmen.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals