Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Igračka za odrasle, novodobna okrasitev doma ali novodobna traparija

Objavljeno

V redu

Lego kolekcija botanical za futuristično romantično urejanje doma ali po domače, cvetje nove dobe. Novodobna okrasitev doma ali novodobna traparija, stvar okusa in dojemanja. 

Paket “Cvetlični šopek” vsebuje 756 kosov plastike, s katerimi lahko izdelate vrtnice, mak, tulipane, čudovite šopke, cvetlične venčke in zanimive aranžmaje, ki bodo v vaših vazah hkrati videti futuristično in romantično. Gre za novodobno okrasitev doma, zapravljanje časa ali novodobno traparijo? Stvar okusa, dojemanja, življenjskega sloga. Zagotovo pa se bodo našli uporabniki, verjetno celo zbiratelji. 

“Cvetlični šopek” in “Bonsajsko drevo” vam omogočata, da v svoj dom vnesete malo živahnosti, brez večjega vzdrževanja imate na mizi vedno priročen razpored cvetja ali bonsajskega drevesa, ki mu po želji lahko dodate ali odstranite rože, cvetove. Spreminjate in dopolnjujete. 

Pogled na rože in rastline običajno sprošča, vonj da dodatno vrednost. Pri plastičnih rastlinah gre verjetno bolj kot ne za sprostitev pri zlaganju, morda za družabno dejavnost, ki je tudi lahko za sprostitev stresa. S pogledom na šopek si sami ustvarite vtis. 

View this post on Instagram

A post shared by HelloBricks (@hello.bricks)

Foto: Instagram

Zanimivosti

Tega o Roku Švabu (Modrijani) niste vedeli in šokiralo vas bo

Objavljeno

V redu

Avtor

Če ste mislili, da je le član skupine Modrijani, ste se pošteno ušteli!

Rok Švab, bratranec Blaža Švaba, je že mnoga leta znan kot harmonikaš skupine Modrijani. A nadarjeni glasbenik je veliko več kot to.

Kot piše revija Lady, že 19 let vodi svojo zasebno glasbeno šolo, kjer poučuje igranje diatonične harmonike.

A tukaj se njegova ustvarjalna glasbena pot še nikakor ne konča, je namreč tudi ustanovitelj podjetja, ki sodeluje s partnerskim podjetjem iz tujine, s katerim skupaj izdeluje lastno blagovno znamko harmonik.

»Naše podjetje se poleg založništva ter izdelave in prodaje harmonik ukvarja tudi z razmnoževanjem CD in DVD medijev, ki jih za nas, kot edinega ponudnika v Sloveniji, izdeluje partnersko podjetje iz tujine,« je pojasnil za revijo Lady.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate malčka na fotografiji? Danes je uspešen slovenski glasbenik

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegove pesmi prepevajo vsi, tako otroci kot tudi starejši …

Prepoznate malčka na fotografiji? Ta je nastala pred 43 leti in na njej je zelo znan slovenski glasbenik in člane ene najbolj prepoznavnih slovenskih skupin. Na fotografiji je seveda pevec Jernej Tozon, ki uspešno glasbeno kariero gradi kot član skupine Čuki.

»43 let nazaj. Hvala vam na pozornosti in željah. Se vidimo, polupčkamo in na zdravimo je pripisal poleg fotografije, ki jo je delil na družbenem omrežju.

Objavi so takoj sledile številne čestitke in lepe želje za njegov rojstni dan.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, takšna lepotica je postala hčerka Vesne Janković

Objavljeno

V redu

Avtor

Ponosna mama je delila novo fotografijo, na kateri je skupaj s svojo hčerko. Samo poglejte, kakšna lepotica je …

Nekdanji fotomodel in manekenka Vesna Janković, ki je danes uspešna podjetnica, ima iz prejšnjega razmerja z Juretom Jankovićem dva otroka, sina Valla in hčerko Julijo. Nanju je seveda neizmerno ponosna in ju podpira v njunih željah.

Jankovićeva pa včasih svoje spletne prijatelje razveseli s fotografijami, na katerih je skupaj s hčerko in sinom. Tako je nedavno objavila fotografijo, s katero je pokazala, kako lepa je njena hčerka.

»Polovica mojega smisla življenja,« je zapisala poleg in prejela številne komentarje. Mnogi menijo, da je njena hčerka popolna kopija svoje lepe matere.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals