Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 6. 1. 2021

<div id="midasWidget__r92"></div>

»Osvobodi se predstav. Nič ti ni nujno. Vse je tvoja svobodna izbira.«

Tjaša Dorelay

Šestega smo danes. Dan bo v nas prebujal težnjo po pravičnosti, sočutju, tovarištvu. Lepo bi bilo, če smo do svojih domačih radodarni brez povratnih pričakovanj. Glede na okoliščine se bo po domovih, v službah in po medijih verjetno na veliko razpravljalo, kaj je na političnem parketu prav in kaj ni, kdo ima prav in kdo ne. Tudi po delovnih organizacijah je za pričakovati, da bodo zaposleni svojemu vodstvu pogledali pod prste in da bodo ugotavljali in se spraševali, ali deluje pošteno, ali ne. Ljudje bomo že precej naveličani izmišljotin in priročnih laži.

Občutljivejši bomo. Lahko, da bomo blodili v svojih čustvenih željah in potrebah. Od trenutka do trenutka bo razpoloženje drugačno, prav tako mnenja in namere. Marsikdo bo občutil nihanja in bo prehajal od navdušenja do depresije. Današnji dan zagotovo ni primeren za sprejemanje odločitev. Je pa primeren za poglabljanje vase in za duhovno rast. K boljšemu razpoloženju pomaga izražanje svojih talentov. Izpustimo ventile in si dajmo duška v tej smeri.

Število tekočega dne bo vzpodbujalo razpršenost in impulzivnost. Paziti bo treba pri načinu komuniciranja. Pametno se je vzdržati čustveno pogojenih nakupov, predvsem za namen družinske porabe ter potreb in želja družinskih članov. Če bo potrebna kakršnakoli pomoč, jo bo zagotovila ženska oseba.

Miren dan vam želim.

Numerologinja Asya

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice