Tanja Žagar priznala, da to obžaluje

<div id="midasWidget__r92"></div>

Slovenska pevka Tanja Žagar se je oglasila svojim oboževalcem in jih razveselila.

Slovenski pevci so, tako kot mnogi drugi, še vedno primorani čakati doma, da se bo epidemiološka slika izboljšala. Žal ne morejo imeti koncertov v živo in z njimi navduševati svojih oboževalcev. Zato se vsak znajde po svoje in poskuša razveseljevati množice na drugačne načine. Eno takšnih je zagotovo tudi družbeno omrežje.

Vedno nasmejana Tanja Žagar se pogosto oglasi in razveseli svoje sledilce. Tokrat je sporočila, da bo izpolnila glasbeno željo, obenem pa izrazila tudi obžalovanje, ker jih ne more povabiti na koncert.

»Ker vas žal še ne morem povabiti na kakšen koncert, vas pa sprašujem, katero svojo pesem naj vam jutri zapojem in zaigram kar od doma??? Na dan z glasbenimi željami,« je zapisala Žagarjeva. Katero pesem bi si izbrali vi? Mi priznamo, da izbira sploh ni lahka, saj so vse Tanjine pesmi odlične in jih radi poslušamo.

Ker vas žal še ne morem povabiti na kakšen koncert, vas pa sprašujem, katero svojo pesem naj vam jutri zapojem in zaigram kar od doma??? Na dan z glasbenimi željami! ?

Objavil/a Tanja Žagar dne Torek, 05. januar 2021

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice