Ugodno oddam sina: Vroča resnica Josipe Karimović

<div id="midasWidget__r92"></div>

Spreljate šov Ugodno oddam sina? Pa veste, kdo je Josipa Karimović v resnici?

Na POP TV se je pričel predvajati hrvaški resničnostni šov Ugodno oddam sina (Ženim sina). V prvem delu smo lahko spoznali tudi Igorja in njegovo mater Marico Bjelošević iz Brdovca. Mati Marica je dokaj konservativna gospa, svojemu sinu želi prijetno, marljivo dekle, ki bo znala poprijeti za kuhalnico in bo z veseljem vzgajala otroke. Ko pa je spoznala kandidatke, je bila kar malce razočarana. Že takoj se je obregnila ob postavno dekle iz Vinkovaca, Josipo Karimović, ki je po njenem okusu pokazalo preveč gole kože.

Igor in mama Marica foto: POP TV)

»Ali meniš, da si primerno oblečena za prvo srečanje z bodočo taščo,« je Marica ogorčeno vprašala 22-letnico. Kasneje je tašča Marica priznala, da ji je pomanjkljivo oblečena mladenka dvignila pritisk. Morda pa se je malce pomirila, ko ji je Josipa na vprašanje, če se je pripravljena poročiti, odgovorila pritrdilno.

Obukla se ?

Objavil/a Josipa Karimović dne Četrtek, 03. december 2020

In kdo je v resnici vroča mladenka?

Kot poroča hrvaški portal direktno.hr, naj bi bila Josipa spremljevalka, ki jo je v šov poslala agencija. In naj ne bi bila edina med tekmovalkami, ki se potegujejo za srca postavnih samcev.
Prav nič sramežljiva Josipa se je po koncu šova prelevila v vročo svetlolasko. Ker ni bila zadovoljna s svojim videzom, je podlegla tudi lepotnim operacijam, si povečala prsi, polepšala nos. Danes pa služi mastne denarce s svojim razgaljenim telesom.

:*

Objavil/a Josipa Karimović dne Nedelja, 26. april 2020

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice