Connect with us

Zabava

Ugodno oddam sina: Vroča resnica Josipe Karimović

Published

on

Spreljate šov Ugodno oddam sina? Pa veste, kdo je Josipa Karimović v resnici?

Na POP TV se je pričel predvajati hrvaški resničnostni šov Ugodno oddam sina (Ženim sina). V prvem delu smo lahko spoznali tudi Igorja in njegovo mater Marico Bjelošević iz Brdovca. Mati Marica je dokaj konservativna gospa, svojemu sinu želi prijetno, marljivo dekle, ki bo znala poprijeti za kuhalnico in bo z veseljem vzgajala otroke. Ko pa je spoznala kandidatke, je bila kar malce razočarana. Že takoj se je obregnila ob postavno dekle iz Vinkovaca, Josipo Karimović, ki je po njenem okusu pokazalo preveč gole kože.

Igor in mama Marica foto: POP TV)

»Ali meniš, da si primerno oblečena za prvo srečanje z bodočo taščo,« je Marica ogorčeno vprašala 22-letnico. Kasneje je tašča Marica priznala, da ji je pomanjkljivo oblečena mladenka dvignila pritisk. Morda pa se je malce pomirila, ko ji je Josipa na vprašanje, če se je pripravljena poročiti, odgovorila pritrdilno.

Obukla se 😆

Objavil/a Josipa Karimović dne Četrtek, 03. december 2020

In kdo je v resnici vroča mladenka?

Kot poroča hrvaški portal direktno.hr, naj bi bila Josipa spremljevalka, ki jo je v šov poslala agencija. In naj ne bi bila edina med tekmovalkami, ki se potegujejo za srca postavnih samcev.
Prav nič sramežljiva Josipa se je po koncu šova prelevila v vročo svetlolasko. Ker ni bila zadovoljna s svojim videzom, je podlegla tudi lepotnim operacijam, si povečala prsi, polepšala nos. Danes pa služi mastne denarce s svojim razgaljenim telesom.

:*

Objavil/a Josipa Karimović dne Nedelja, 26. april 2020

Foto: Facebook

Zabava

Lado Bizovičar objavil takšen posnetek: številni šokirani in brez besed (VIDEO)

Published

on

Igralec Lado Bizovičar je s posnetkom mnoge pustil popolnoma brez besed ..

Priljubljeni slovenski igralec, voditelj ter žirant šova Slovenija ima talent Lado Bizovičar, je ponovno poskrbel za glasen smeh. Objavil je namreč posnetek, v katerem pa ima čez obraz filter, ki ga popolnoma spremeni.

V posnetku je oboževalce nagovoril, naj si ogledajo prvo oddajo nove sezone šova Slovenija ima talent. »Z novimi obrazi, pa ne mislim ksihtov od Andreja Škufce,« je dodal v šaljivem tonu.

Mnogi so se njegovemu posnetku nasmejali, nekateri pa očitno niso vedeli, da gre zgolj za filter, saj so mu zapisali, da je njegov obraz grozen in da je očitno podlegel lepotnim popravkom.

Posnetek si lahko pogledate tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zabava

Kmetija: Gregor po odhodu domov popolnoma šokiral tekmovalce. To je povedal

Published

on

Gregor je zapustil šov Kmetija, a se je svoji družini oglasil še enkrat …

V zadnji areni je izgubil Gregor, zato je moral domov. Kljub temu pa so ga ostali člani družine videli še enkrat preko video prenosa. Določiti je moral namreč novo glavo družine.

Preden je to storil, je vsakemu izmed njih namenil še par besed, nikogar ni žalil, ostal je pozitiven in jim sporočil nekaj spodbudnih besed. Na koncu pa je moral določiti še novo glavo. In čeprav so bili mnogi mnenja, da bo to postala Mateja, tega ni storil. S svojim izborom je nekatere zelo šokiral, spet drugi pa so to pričakovali.

»Oooo, kaj?,« so se oglasili nekateri, nato pa zaploskali novi glavi družine.

»Ta teden nisem tako močno pričakoval tega,« bo iskreno povedala nova glava družine in dodal: »Tudi bo mogoče kanček težje voditi družino iz hleva, ker je le neka morala oziroma volja nam je malo padla.«

Ste ugotovili, kdo je postal nova glava?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Kmetija: Tamara kričala od navdušenja! To so ji pripravili na posestvu

Published

on

Tamara, ki je bila prejšnji teden glava družine, je doživela takšno veliko presenečenje.

Tamara je klobuk predala Marcelu, pod njenim vodstvom pa so kmetje uspešno opravili tedensko nalogo in se preselili v hišo. Z dobro opravljeno nalogo pa je prišla tudi nagrada, te se je Tamara zelo razveselila.

»Aja, pivo je,« je vzkliknila, ko je videla nagrado in dodala med tekom do nje: »Danes se bomo kopali v pivu!«

A kmalu je sledilo razočaranje: »A samo tako malo ga je, ali kaj?« je rekla, hrane sprva niti pogledala ni.

»Tamara in pivo, to je neka najbolj romantična vez po mojem,« je v kamero dejal Žan in razložil, da o pivu sanja že od prvega dne šova.

Tudi sama je priznala, da ga ima zelo rada in da pri njej velja rek: »Eno pivo na dan, odžene zdravnika stran!«

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals