Kontaktirajte nas

Zabava

Ugodno oddam sina: Vroča resnica Josipe Karimović

Objavljeno

V redu

Spreljate šov Ugodno oddam sina? Pa veste, kdo je Josipa Karimović v resnici?

Na POP TV se je pričel predvajati hrvaški resničnostni šov Ugodno oddam sina (Ženim sina). V prvem delu smo lahko spoznali tudi Igorja in njegovo mater Marico Bjelošević iz Brdovca. Mati Marica je dokaj konservativna gospa, svojemu sinu želi prijetno, marljivo dekle, ki bo znala poprijeti za kuhalnico in bo z veseljem vzgajala otroke. Ko pa je spoznala kandidatke, je bila kar malce razočarana. Že takoj se je obregnila ob postavno dekle iz Vinkovaca, Josipo Karimović, ki je po njenem okusu pokazalo preveč gole kože.

Igor in mama Marica foto: POP TV)

»Ali meniš, da si primerno oblečena za prvo srečanje z bodočo taščo,« je Marica ogorčeno vprašala 22-letnico. Kasneje je tašča Marica priznala, da ji je pomanjkljivo oblečena mladenka dvignila pritisk. Morda pa se je malce pomirila, ko ji je Josipa na vprašanje, če se je pripravljena poročiti, odgovorila pritrdilno.

Obukla se 😆

Objavil/a Josipa Karimović dne Četrtek, 03. december 2020

In kdo je v resnici vroča mladenka?

Kot poroča hrvaški portal direktno.hr, naj bi bila Josipa spremljevalka, ki jo je v šov poslala agencija. In naj ne bi bila edina med tekmovalkami, ki se potegujejo za srca postavnih samcev.
Prav nič sramežljiva Josipa se je po koncu šova prelevila v vročo svetlolasko. Ker ni bila zadovoljna s svojim videzom, je podlegla tudi lepotnim operacijam, si povečala prsi, polepšala nos. Danes pa služi mastne denarce s svojim razgaljenim telesom.

:*

Objavil/a Josipa Karimović dne Nedelja, 26. april 2020

Foto: Facebook

Zabava

Tina Maze navdušila s posnetkom

Objavljeno

V redu

Avtor

Nekdanja vrhunska smučarka je objavila kratek posnetek na svoj Instagram račun.

Tako kot smo pri naši nekdanji vrhunski smučarki Tini Maze že vajeni, je zelo redkobesedna, kadar objavlja utrinke iz svojega življenja. Zapiše le nekaj besed, a z njimi pove zelo veliko.

Tisti, ki jo spremljajo, vedo, da Mazejeva zelo uživa. Vsaj tako je moč razbrati iz njenih fotografij, družinskih utrinkov, s katerimi razveseljuje svoje spletne oboževalce.

Tina je v srečnem razmerju s partnerjem Andreo Massijem, z njim ima tudi hči Anouk. Skupaj uživajo življenje in se imajo zelo lepo.

Zadnji posnetek, ki ga je Tina dodala na svoj Instagram račun, pa dokazuje prav to. Poglejte si ga. Tina je poleg zapisala, da se ne smemo nikoli nehati igrati.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Posnetek razkril realno vzdušje mojstrov Delovne akcije

Objavljeno

V redu

Avtor

Kako se ima ekipa Delovne akcije, ko jih ne spremlja snemalna ekipa?

Na malih ekranih je videti, da se zna ekipa Delovne akcije med prenovo domov prav lepo zabavati. Za popestritev poleg voditeljice Ane Praznik poskrbi zlasti navihani Ičo, ki iz rokava vedno potegne kakšno šalo, s katero obarva delovne urice. Da se šaljivi utrinki ne odvijajo le tedaj, ko jih spremlja snemalna ekipa, dokazuje video utrinek, ki ga je posnela Ana med eno izmed prenov.

»Hahahaha, joj kaj sem našla. Mislim … mi se imamo res lepo  na snemanjih. Za dodatno animacijo pa pogosto poskrbi Ičo,« je zapisala Ana ob posnetku, na katerem Ičo pleše ob vrtenju legendarne hrvaške pesmi ‘Tek je dvanajst sati’. Mojstru elektroinštalacij se je pri plesu pridružil tudi prvi mož Delovne akcije Bojan Žlebnik, Ana pa je ob vokalu pevke Vanne šaljivo zapela in spodbujala Iča, naj pleše pod zvezdnatim stropom.

Kako so simpatični, kajne? Boste tudi vi nestrpno čakali na mesec maj, ko se bo oddaja znova vrnila na male ekrane?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Zvezda šova Ljubezen po domače si je spremenila ime

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, nimamo v mislih priimka.

Svetlolasa zvezda šova Ljubezen po domače končno uživa življenje, po kakršnem je hrepenela. Od priimka Kale se je sicer poslovila v mesecu marcu, ko jo je njen srčni izbranec popeljal pred oltar in jo spremenil v gospo Radovanović, ampak veste, to ni edina novost v njenem poimenovanju, saj si je znova spremenila osebno ime.

Slovansko ime Žaklina je nekaj let po ločitvi od bivšega moža preimenovala v francosko izpeljanko Jacqueline, po drugi poroki pa si je kot kaže znova zaželela spremembe, saj se na družbenem omrežju predstavlja s slovesom od črke e. Jacqueline Kale je namreč postala Jacqualine Radovanović.

Najlepsa hvala za cestitke. Resnicna ljubezen se zacne , ko se nicesar ne pricakuje v zameno.

Objavil/a Jacqualine Radovanovic dne Torek, 16. marec 2021

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO