Kontaktirajte nas

Zabava

Ugodno oddam sina: Vroča resnica Josipe Karimović

Objavljeno

V redu

Spreljate šov Ugodno oddam sina? Pa veste, kdo je Josipa Karimović v resnici?

Na POP TV se je pričel predvajati hrvaški resničnostni šov Ugodno oddam sina (Ženim sina). V prvem delu smo lahko spoznali tudi Igorja in njegovo mater Marico Bjelošević iz Brdovca. Mati Marica je dokaj konservativna gospa, svojemu sinu želi prijetno, marljivo dekle, ki bo znala poprijeti za kuhalnico in bo z veseljem vzgajala otroke. Ko pa je spoznala kandidatke, je bila kar malce razočarana. Že takoj se je obregnila ob postavno dekle iz Vinkovaca, Josipo Karimović, ki je po njenem okusu pokazalo preveč gole kože.

Igor in mama Marica foto: POP TV)

»Ali meniš, da si primerno oblečena za prvo srečanje z bodočo taščo,« je Marica ogorčeno vprašala 22-letnico. Kasneje je tašča Marica priznala, da ji je pomanjkljivo oblečena mladenka dvignila pritisk. Morda pa se je malce pomirila, ko ji je Josipa na vprašanje, če se je pripravljena poročiti, odgovorila pritrdilno.

Obukla se 😆

Objavil/a Josipa Karimović dne Četrtek, 03. december 2020

In kdo je v resnici vroča mladenka?

Kot poroča hrvaški portal direktno.hr, naj bi bila Josipa spremljevalka, ki jo je v šov poslala agencija. In naj ne bi bila edina med tekmovalkami, ki se potegujejo za srca postavnih samcev.
Prav nič sramežljiva Josipa se je po koncu šova prelevila v vročo svetlolasko. Ker ni bila zadovoljna s svojim videzom, je podlegla tudi lepotnim operacijam, si povečala prsi, polepšala nos. Danes pa služi mastne denarce s svojim razgaljenim telesom.

:*

Objavil/a Josipa Karimović dne Nedelja, 26. april 2020

Foto: Facebook

Zabava

Kmetija: Aljaž šele sedaj pokazal svoj pravi obraz

Objavljeno

V redu

Avtor

S svojimi dejanji je presenetil ostale tekmovalce.

Aljaž je sklenil, da pokaže svoj pravi obraz, obraz glave družine. Kljub temu, da so bili na posestvu obiski, Ivana je obiskala njegova družina in so za mizo pili kavo, je Aljaž sklenil, da je čas za prvi resni sestanek.

Na glavo si je poveznil klobuk, oblekel plašč, ki ga je podedoval po pokojnem dedku, s stola glave družine spodil Jana in resno sedel.

»A so že maškare,« se je pošalila Danijela, a je resno odgovoril, da so prišli težji časi.

»Oh, Aljaž, Aljaž, kako sije kot sonce na to deževno vreme,« je v kamero povedala Manja, nato pa dodala, da v bistvu zelo dobro zgleda.

Tekmovalci so bili sprva nad tem, kako resno je Aljaž prevzel vlogo glave družine, malce presenečeni, a so mu to privoščili, saj so vedeli, kako dolgo je čakal na ta klobuk.

Kako se bo obnesel kot glava? Nadi je obljubil, da bo izpolnil vsa pričakovanja. Jih bo res?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Tako simpatično ženo ima Ivan Šmergut

Objavljeno

V redu

Avtor

Tekmovalec je dobil obisk, prišla sta tudi njegova sinova in žena.

V nocojšnji oddaji boste videli veliko veselje tekmovalca Ivana. Dobil bo obisk svojih domačih, ko bo v objem stisnil sinova, bo zajokal. Prišla pa sta tudi njegova starša in njegova srčna izbranka Rebeka, ki je povedala, da je težko brez njega.

»Ja, zajokali smo vsi, nismo se dolgo videli. Nismo bili še nikoli tako dolgo narazen,« je razkrila njegova partnerica Rebeka in dodala, da so bili vsi ob snidenju zelo veseli.

Ivanove domače so lepo sprejeli tudi ostali tekmovalci, Danijela pa je ob pogledu na njuna sinova zajokala. Tudi sama je zelo pogrešala svojega sina in hčerko.

Ivanova partnerica Rebeka
Veselje je bilo nepopisno

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija. Danijela je v otroštvu zelo trpela, to so delali z njo in sestrami

Objavljeno

V redu

Avtor

S solzami v očeh je razkrila, kaj se je dogajalo z njo v otroštvu.

Za tekmovalce šova Kmetija, je teden pričakovanj. Pričeli so se obiski domačih. Najprej jih je dobil Aljaž, nato se jih je razveselil Ivan, za njim pa je prišla na vrsto še Danijela. Čeprav si je močno želela, da bi prišla tudi njena otroka se to ni zgodilo. Se je pa razveselila obeh sester, matere, očima in tete.

Veselje je bilo veliko, časa za vse besede premalo. Danijela je presenetila, ko so odhajali in je v kamero priznala, da so bili tokrat objemi med njimi pristni. Nato pa je presenetila s svojo izpovedjo.

»V sebi imam skrito željo, da spoznam svojega pravega očeta, to namreč je bil moj očim, ki skrbi za mene od prvega leta naprej,« je pojasnila in dodala, da o svojem očetu ne ve ničesar, saj ji mati ni nič povedala.

»On sicer zame ve, da obstajam. Se je tudi trudil zame, da bi me imel v skrbništvu,« je pojasnila in dodala, da njena mati ni imela pravega odnosa o tem, zato do danes ne ve prave resnice.

Razkrila je, da je od doma odšla pri 18ih, ker sta imeli z mamo zares pester odnos. »Veliko se je delalo razlike med mano in sestrama, ker sem bila jaz iz prejšnjega razmerja. Marsikdo, ki me pozna ve, da sem zaradi tega dala marsikaj v življenju čez. Bilo mi je marsikaj odvzeto, bila sem kot samorastnik,« je s solzami v očeh povedala.

Danijela z družino

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals