Kontaktirajte nas

Zabava

Angelina Jolie se je odločila, da proda takšno dragocenost

Objavljeno

V redu

Ali ravna prav?

Angelina Jolie prodaja darilo, ki ji ga je poklonil Brad Pitt. Obeta si veliko denarja.

Slavni igralec je svoji nekdanji ženi podaril umetniško delo, ki ga je naslikal Winston Churchill, zdaj pa se je odločila, da ga bo prodala.  Igralka Angelina Jolie prodaja edino sliko, ki jo je med drugo svetovno vojno naslikal britanski vojni premier Winston Churchill, predvidoma bi lahko delo na dražbi doseglo 3,4 milijona dolarjev.  Britanski premier je med drugo svetovno vojno naslikal “Stolp mošeje Koutoubia” v Marakešu v Maroku, potem ko se je januarja 1943 udeležil konference v Casablanci. Karizmatični politik je delo naslikal takoj po vojnem vrhu, na katerem se je z Rooseveltom dogovoril o skupni strategiji v boju proti nacistični Nemčiji. Ocenjena vrednost slike znaša od dva do 3,4 milijona dolarjev.

Od prodaje si obeta veliko denarja. Foto: Getty Images/AP Images

Sliko je Churchill prvotno podaril predsedniku Franklinu D. Rooseveltu. V rokah Brada Pitta se je slika končala, ko jo je leta 2011 kupil pri trgovcu z umetninami in jo podaril svoji takratni ženi Angelini Jolie. Trgovec z umetninami Bill Rau, od katerega je Pitt kupil sliko, je dejal, da je bila podarjena sinu predsednika Roosevelta, ki jo je prodal leta 1960. Slika je končala v New Orleansu, kjer je bila v družinskem domu več kot 50 let, ko jo je pastorka podedovala, jo je prodala.
Slavni igralski par Brangelina se je ločil leta 2016 po dveh letih zakona, dogovora o otrocih in delitvi premoženja še ni, zato ločitve še ni konec.

Foto: Profimedia

Zabava

MasterChef: Kdo bo prejel pokal in 50 tisoč evrov?

Objavljeno

V redu

Avtor

V finalnem tednu se bodo pomerili Maša, Bruno in Žiga. Kdo pa bo tisti, ki bo prejel pokal in lepo denarno nagrado? Preberite!

Na POP TV se je pravkar končala 24. epizoda kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija, tako da smo vstopili v sklepni teden. Sedma sezona najbolj gledanega kuharskega tekmovanja gre proti koncu, saj je pred nami le še finalni teden, v katerem se bodo pomerili Maša, Bruno in Žiga.

V napetem boju so tekmovalci kuhali jedi, ki so bile označene s težavnostjo. Pri peki croquemboucha, čeprav je bila na izredno dobri poti, je spodrsnilo Kimi, ki se je tako poslovila od tekmovanja.

V petek, 18. junija, na POP TV bomo izvedeli, kdo si je prikuhal naziv MasterChef Slovenija 2021, pokal in 50.000 evrov.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Znano, kdaj se začne 6. sezona šova Ljubezen po domače

Objavljeno

V redu

Avtor

Postavni kmetje bodo spet iskali ljubezen pred kamero. Preberite, kdaj prihaja 6. sezona priljubljenega šova Ljubezen po domače.

Kot je naznanila priljubljena voditeljica šova Ljubezen po domače, Tanja Postružnik Koren, se ekipa ustvarjalcev že pripravlja na začetek 6. sezone.  Na svoj Instagram račun je namreč dodala lepo fotografijo, poleg nje pa je zapisala, da je na poti nove sezone Ljubezen po domače.

Kot poroča portal njena.si, je POP TV izdal, da na male zaslone prihaja najprej predstavitev kmetov, ki bodo iskali svojo ljubezen v novi sezoni. Ta bo na sporedu že 23. junija. Nato sledi še zbiranje prijav in najbrž se bomo v jesenskih dneh razveselili nove sezone.

Komaj čakamo!

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tetovaže Gregorja Čeglaja razkrivajo tudi žalostno preteklost

Objavljeno

V redu

Avtor

Sanjski moški je ljubitelj tetovaž. Preberite, kakšen pomen nosijo nekatere, ki jih ima.

Gregor Čeglaj, ki je trenutno najbolj gledani moški v Sloveniji, je za portal 24ur.com razkril, kaj pomenijo njegove tetovaže. Ima jih več, vsaka pa nosi svoj pomen.

Še posebej zanimivi sta dve. Prva je podoba njegovega brata Uroša, tetovažo ima na levem bicepsu.

“Brat mi pomeni vse na svetu in to je njegova najbolj znana fotografija iz otroštva, čeprav nimamo veliko slik. Ta je takšna, kjer je on res on in jo imam najraje. Zraven je pripis ‘always together’ . Čeprav živi v Ameriki, sva vedno skupaj,” je Gregor razložil za omenjeni portal.

Vtetovirano ima tudi številko 21, ta tetovaža nosi žalostno zgodbo iz njegove preteklosti. “21. 1. 2007 sva midva z mami ostala na cesti in od takrat naprej se najino življenje samo še vzpenja. Takrat sva se rešila mojega očeta. Na začetku je bilo zelo težko, ampak danes sva tukaj, kjer sva, in vse to sva si prislužila sama. Datum je res neka prelomnica v mojem življenju in sem zelo vesel, da se je to zgodilo, ker smo pred tem dolgo časa govorili, da bi šli stran, ampak nismo šli. Ta dan se je to končno zgodilo in ko se je, je bilo super,” je pojasnil Gregor.

Njegovo telo pa nosi še številne druge tetovaže in prav vsaka izmed njih je tam zaradi določene zgodbe, želje ali pa ponazarja njegov karakter.

Na levi roki ima na bicepsu vtetovirano podobo svojega brata dvojčka Uroša. (foto: POP TV)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO