Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 6. 2. 2021

Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 6. 2. 2021

»Osvobodi se predstav. Nič ti ni nujno. Vse je tvoja svobodna izbira.«

Tjaša Dorelay

Šestega smo danes. Dan bo v nas prebujal težnjo po pravičnosti, sočutju, tovarištvu. Lepo bi bilo, če smo do svojih domačih radodarni brez povratnih pričakovanj. Glede na okoliščine se bo po domovih, v službah in po medijih verjetno na veliko razpravljalo, kaj je na političnem parketu prav in kaj ni, kdo ima prav in kdo ne. Tudi po delovnih organizacijah je za pričakovati, da bodo zaposleni svojemu vodstvu pogledali pod prste in da bodo ugotavljali in se spraševali, ali deluje pošteno, ali ne.

Štirica tekočega dne od nas zahteva delo, red, disciplino. Obrestovalo se nam bo, če zavihamo rokave in se lotimo dela. Npr. domačih opravil, s katerimi že dolgo odlašamo: čiščenja odtočnih cevi, ometanja dimnikov, popravila omar, manjšega beljenja, čiščenja, pospravljanja, tudi po omarah in ostalih drobnih popravil. Iz nereda naredimo red.

Bioritem dneva nas bo podprl pri popravljanju in obnavljanju, saj bo blažil slabe vidike. Prav tako zagotavlja materialna sredstva, ki jih potrebujemo, da uredimo neizbežno. Ozrite se naokoli in iščite vire. Glejte širše. Če ni denarja v denarnici, menjajte eno za drugo, ali ponudite delo. Osmica zagotavlja varstvo in pomoč angelov varuhov.

Če bo potrebna kakršnakoli pomoč, jo bo zagotovila moška oseba.

Uspešen dan vam želim.

Numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya