Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Šok: Znano slovensko spletno vplivnico ugrabil zapornik

Objavljeno

V redu

Kaj se je zgodilo? To vam bo nagnalo strah v kosti.

Slovenski mediji so se razpisali o zares srhljivem dogodku, ki ga je pred kratkim v svoji Instagram zgodbi povedala danes uspešna vizažistka in spletna vplivnica Mateja Pozeb. Kot otrok je bila ugrabljena. Kot je dejala, se tega sama ne spominja prav dosti, o tem strašnem dogodku so ji pripovedovali njeni starši. Je pa spregovorila za žurnal24.

»Zgodilo se je en dan pred mojim tretjim rojstnim dnevom. Ugrabil pa me je bivši zapornik, za katerega je kot paznik skrbel moj oče. Ta mu je že v zaporu napovedal, da se mu bo ‘maščeval’. Tistega večera sem zunaj čakala na brata in kar na lepem izginila neznano kam,« je med drugim pojasnila za omenjeni portal in pojasnila tudi, da so jo policisti, mamam in sovaščani našli šele po štirih urah.

»Kot se je izkazalo kasneje, je šlo le za potegavščino in nekakšno ‘nagajanje’ mojemu očetu. Moja mama pa se spominja, da je bilo v pripravljenosti tudi 40 vojakov. O dogodku so še leta krožile govorice, da gospa, pri kateri me je pustil, ni mogla imeti otrok in bi z mano zbežala v Ameriko. Tega človeka sem potem še srečevala na ulici, a mi nikoli ni nič naredili,« je povedala za omenjeni portal.

Njeno celotno zgodbo boste našli na portalu žurnal24.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znani Slovenec sporočil veselo novico! Postal bo očka

Objavljeno

V redu

Avtor

S partnerko sta objavila takšno čudovito fotografijo.

Znani slovenski televizijski voditelj in komik Rok Škrlep, ki ga poznamo kot voditelja oddaje Male sive celice, je sporočil veselo novico. S svojo partnerico Evo bosta postala starša.

Na svoj Instagram račun je dodal zelo lepo fotografijo, na kateri se vidi že precej velik nosečniški trebušček.

»Le še stran do novega poglavja je zapisal poleg, kdaj se bo veseli dogodek zgodil, pa ni povedal.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk končno pokazala svojega sinčka. Tako simpatična sta z njenim partnerjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je, kako uživa in kako prisrčno je videti, ko njen partner in sinček sladko spita.

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk se je svojim spletnim prijateljem oglasila preko Instagram zgodbe in pokazala, da so na oddihu.

»Evola. Zdaj pa nujen oddih, vsaj kakšen dan,« je zapisala v prvi zgodbi in pokazala lep prostorček pod borovci ob morju, kjer uživajo.

V drugi zgodbi pa je pokazala še, kako sladko spita njena fanta. »Hodžića počivata in filata baterije, jaz pa pišem tekst,« je razkrila.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana slovenska pevka pokazala novega, to se je zgodilo s prejšnjim! Ste to vedeli?

Objavljeno

V redu

Avtor

Zgodila se ji je neljuba stvar …

Priljubljena slovenska pevka Alya je med svoje številne spletne sledilce delila posnetek, s katerim je pokazala, da vrača svoj stari avto, dobila bo namreč novega. A, kot boste videli, je imela s svojim starim avtomobilom manjšo nezgodo, ki pa bo hitro rešena.

»Vrnila sem prejšnjega Tiguana, čeprav z malo poškodovanim platiščem, ampak ni problema fantje bodo to uredili 1,2,3 in naredili še servis.
Jaz pa že z novim, novim zmagam naproti,«
je pevka zapisala ob posnetku, v katerem pa je ponosno pokazala tudi svoj novi avto.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals