Domov Zanimivosti Šok: Znano slovensko spletno vplivnico ugrabil zapornik

Šok: Znano slovensko spletno vplivnico ugrabil zapornik

Kaj se je zgodilo? To vam bo nagnalo strah v kosti.

Slovenski mediji so se razpisali o zares srhljivem dogodku, ki ga je pred kratkim v svoji Instagram zgodbi povedala danes uspešna vizažistka in spletna vplivnica Mateja Pozeb. Kot otrok je bila ugrabljena. Kot je dejala, se tega sama ne spominja prav dosti, o tem strašnem dogodku so ji pripovedovali njeni starši. Je pa spregovorila za žurnal24.

»Zgodilo se je en dan pred mojim tretjim rojstnim dnevom. Ugrabil pa me je bivši zapornik, za katerega je kot paznik skrbel moj oče. Ta mu je že v zaporu napovedal, da se mu bo ‘maščeval’. Tistega večera sem zunaj čakala na brata in kar na lepem izginila neznano kam,« je med drugim pojasnila za omenjeni portal in pojasnila tudi, da so jo policisti, mamam in sovaščani našli šele po štirih urah.

»Kot se je izkazalo kasneje, je šlo le za potegavščino in nekakšno ‘nagajanje’ mojemu očetu. Moja mama pa se spominja, da je bilo v pripravljenosti tudi 40 vojakov. O dogodku so še leta krožile govorice, da gospa, pri kateri me je pustil, ni mogla imeti otrok in bi z mano zbežala v Ameriko. Tega človeka sem potem še srečevala na ulici, a mi nikoli ni nič naredili,« je povedala za omenjeni portal.

Njeno celotno zgodbo boste našli na portalu žurnal24.

Foto: Facebook