Connect with us

Zabava

Na POP TV so se zaradi te težko pričakovane serije obrnili številni gledalci

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Mnogi so težko čakali predvajanje nove slovenske serije Skrito v raju. Po prvem delu pa so se oglasili številni gledalci.

Včeraj se je preko malih televizijskih zaslonov odvil prvi del težko pričakovane slovenske serije Skrito v raju.

Dogajanje se dogaja ob morju, ekipa ustvarjalcev je postavila kamp, ki so ga poimenovali Paradiso, kulisa s prikolicami in šotori pa spominja na osemdeseta leta prejšnjega stoletja, ko je bilo tovrstno kampiranje še v modi.

Nadaljevanko so snemali v hrvaški Istri, v seriji pa igralci govorijo slovensko in hrvaško. Zanimivo je, da tudi dialog med Hrvatom in Slovencem poteka tako, da vsak govori v svoje jeziku, kar je v praksi prava redkost.

Nadaljevanka Skrito v raju v ospredje postavlja mlad par, Marka in Laro, v ozadju pa so razne spletke, temačne preteklosti posameznikov, negativne življenjske izkušnje in še mnogo več.

Gledalci, ki so serijo zelo težko čakali, so se že oglasili preko družbenih omrežij. Nekateri menijo, da je serija popolnoma nezanimiva, večina pa je nad njo navdušena.

»Ne vem, kdaj sem nazadnje z zanimanjem gledala slovensko nadaljevanko od začetka. Se veselim jutrišnjega dne za ogled drugega dela!« se je glasil eden izmed mnogih pozitivnih komentarjev, spet drugi pa: »Jaz pa komaj čakam tretji del, res je zanimiva.«

Foto: Voyo/posnetek zaslona

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zabava

Šok: Matej Zemljič (Skrito v raju) danes popolnoma spremenjen. Kaj se dogaja?

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Igralec Matej Zemljič, ki igra v seriji Skrito v raju, je danes neprepoznaven …

Nova slovenska serija Skrito v raju je med gledalci zelo priljubljena. V njej igra tudi Matej Zemljič, igra vlogo Marka Steinerja. Ta se zaljubi v lepo Laro, a pred njima je polno ovir …

Serija, ki so jo gledalci zelo lepo sprejeli, je bila snemana pred dvema letoma, zato ni nič nenavadnega, da so danes nekateri igralci malce drugačni.

Tudi igralec Matej Zemljič je nekoliko spremenil svoj videz. Očitno pa je to storil zaradi snemanja novega filma.

»Nov film,« je namreč zapisal v Instagram zgodbi, v kateri je pokazal, da ima brke in brado.

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Ste videli: V serijo Skrito v raju vstopil znani Slovenec

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ste opazili, da je v priljubljeno serijo Skrito v raju vstopil ta zelo znani slovenski igralec?

Serija Skrito v raju je vse bolj priljubljena med slovenskimi igralci. Ustvarjalci pa so že takoj na začetku povedali, da bo serija polna presenečenj, gostovali bodo številni znani obrazi.

Eno izmed presenečenj je tudi znani slovenski igralec Miha Rodman, ki je zaigral v 16. epizodi serije. Igra jeznega soseda, ki mu sin Franka in Meri po nesreči razbije okno.

Ali bo Rodman sodeloval samo v 16. delu, ali ga bomo morda v nadaljevanju serije še videli, zaenkrat ni znano …

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Skrito v raju: ‘Saške’ na cesti ne bi prepoznali

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Igralka je v živo videti popolnoma drugače kot v vlogi saške v seriji Skrito v raju.

Igralka Mila Peršin v priljubljeni seriji Skrito v raju igra Saško. A kot je razkrila igralka, je lik, ki ga igra, njeno popolno nasprotje.

»Vizualno sva si s Saško popolno nasprotje. Redko oblečem roza barvo, ličil skoraj ne nosim, imam bolj naravno barvo las in nimam dolgih nohtov. (smeh) Mislim, da je najina edina podobnost tesna povezanost z družino,« je povedala za njena.si.

Za portal 24ur.com pa je pred časom opisala, kako je igrati vlogo Špele, ki jo je zaigrala v seriji Sekirca v med. Tudi ta vloga je bila njeno popolno nasprotje.

»Bolj so mi všeč liki, ki so popolno nasprotje mene, kot je Špela na primer. Pri takšnih vlogah si lahko več dovolim, hkrati pa je lepo imeti nek ’alter ego’. (smeh) V smislu nekaj, kar bi bilo meni, kot Mili, zelo zabavno početi, pa si tega nikoli ne dovolim. Tu pa lahko vse to realiziram, tudi na primer kar se kostumov tiče. Nekaj, česar sicer ne bi nikoli nosila, lahko tu poskusim in je zabavno nositi,« je povedala za omenjeni portal.

Igralka je v resnici videti zelo drugače, poglejte spodaj:

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals