Connect with us

Zabava

Se spomnite Marcela iz šova Kmetija? Ne boste verjeli, v kaj se je spustil sedaj

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zagotovo se še spomnite Marcela, ki je tekmoval v zadnji sezoni šova Kmetija …

Marcel Verbič je mnogim znan po vstopu v zadnjo sezono šova Kmetija. Tam se je najbolj povezav z Davidom in Žanom, šov pa je zapustil tik pred finalom.

Že v šovu Kmetija je Marcel večkrat omenil, da je predan športu, da je močno fokusiran na uspeh, imel je točno začrtano pot, ki se jo je držal.

Marcel se pogosto oglasi tudi na spletni platformi TIktok, tam pa je sedaj opozoril, predvsem mlade, naj ne dajejo pozornosti ljudem, ki na spletnih platformah iščejo pozornost.

»Danes ljudje pridobivajo pozornost s tem, da izgubljajo spoštovanje. Večina vsebine, ki jo vidiš na TikToku, je ‘sranje’, gre za spiranje možganov. Jaz sicer ne gledam družbenih omrežij, jaz jih ustvarjam, spodbujam mlade, predvsem k tem, da gredo trenirati, da pridobivajo samozavest, da bodo naredili nekaj iz sebe,« je dejal in dejal, da je na Tiktoku tudi veliko nekoristnih vsebin, vse več uporabnikov išče pozornost z neumestnim vedenjem.

Marcel je svoje spletne sledilce nagovoril, naj nikar ne podpirajo takšnih ustvarjalcev vsebin, ki objavljajo neumnosti in se norčujejo iz sebe in drugih.

»Začnite spremljati ljudi, ki vas spodbujajo k razvoju – to je življenje. Tvoja naloga je, da prideš do konca zastavljenega cilja. Če cilja nimaš, si ga čimprej zastavi. Ne čakaj, da gre življenje mimo,« je dejal Marcel v posnetku in požel številne pohvale. Mnogi se z njegovim razmišljanjem strinjajo.

Njegpve posnetke na Tiktoku si lahko pogledate tukaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zabava

Ste videli: V serijo Skrito v raju vstopil znani Slovenec

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ste opazili, da je v priljubljeno serijo Skrito v raju vstopil ta zelo znani slovenski igralec?

Serija Skrito v raju je vse bolj priljubljena med slovenskimi igralci. Ustvarjalci pa so že takoj na začetku povedali, da bo serija polna presenečenj, gostovali bodo številni znani obrazi.

Eno izmed presenečenj je tudi znani slovenski igralec Miha Rodman, ki je zaigral v 16. epizodi serije. Igra jeznega soseda, ki mu sin Franka in Meri po nesreči razbije okno.

Ali bo Rodman sodeloval samo v 16. delu, ali ga bomo morda v nadaljevanju serije še videli, zaenkrat ni znano …

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Skrito v raju: ‘Saške’ na cesti ne bi prepoznali

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Igralka je v živo videti popolnoma drugače kot v vlogi saške v seriji Skrito v raju.

Igralka Mila Peršin v priljubljeni seriji Skrito v raju igra Saško. A kot je razkrila igralka, je lik, ki ga igra, njeno popolno nasprotje.

»Vizualno sva si s Saško popolno nasprotje. Redko oblečem roza barvo, ličil skoraj ne nosim, imam bolj naravno barvo las in nimam dolgih nohtov. (smeh) Mislim, da je najina edina podobnost tesna povezanost z družino,« je povedala za njena.si.

Za portal 24ur.com pa je pred časom opisala, kako je igrati vlogo Špele, ki jo je zaigrala v seriji Sekirca v med. Tudi ta vloga je bila njeno popolno nasprotje.

»Bolj so mi všeč liki, ki so popolno nasprotje mene, kot je Špela na primer. Pri takšnih vlogah si lahko več dovolim, hkrati pa je lepo imeti nek ’alter ego’. (smeh) V smislu nekaj, kar bi bilo meni, kot Mili, zelo zabavno početi, pa si tega nikoli ne dovolim. Tu pa lahko vse to realiziram, tudi na primer kar se kostumov tiče. Nekaj, česar sicer ne bi nikoli nosila, lahko tu poskusim in je zabavno nositi,« je povedala za omenjeni portal.

Igralka je v resnici videti zelo drugače, poglejte spodaj:

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Poroka na prvi pogled: Ženin presenetil z resnico o zmenku na slepo

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ženin, ki bo vstopil v tretjo sezono eksperimenta Poroka na prvi pogled, je presenetil s takšno resnico …

Prihaja tretja sezona šova Poroka na prvi pogled, prva oddaja bo na sporedu že v ponedeljek, 4. marca. V eksperimentu bo tudi ženin Kristijan, ki je oče dvojčkov. Ima sina in hčerko, z materjo njunih otrok pa sta bila v zvezi deset let.

»Moja najdaljša zveza je bila deset let. Ob rojstvu dvojčkov sva se s partnerko povsem posvetila njima, nase pa pozabila. Tudi zato se je najina ljubezen izgubila. je razkril za Planet TV.

Iskreno pa je odgovoril tudi na vprašanje, če je bil kdaj na zmenku na slepo in kako se je končalo.

»Bil sem že na zmenku na slepo in se je dobro končalo. Drugo jutro sva se zbudila pri meni doma,« je v smehu priznal.

Foto: Planet TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals