Domov Zabava Ljubezen po domače: Kljub temu, da so mnogi začudeni, si Lea Bertoncelj...

Ljubezen po domače: Kljub temu, da so mnogi začudeni, si Lea Bertoncelj želi uresničiti takšne sanje

Tega o njej najbrž še niste vedeli in vas bo zanimalo.

Da je Lea Bertoncelj, ki je ena izmed kandidatk Jureta Novaka, velika ljubiteljica živali in narave, že vemo. Najbrž je bila tudi zato navdušena nad kmetijo Jureta in ji ni bilo že prvega dne, ko je prišla, poprijeti za delo. Saj se spomnite, da ji je Jure za dobrodošlico v roke porinil lopato in je kidala gnoj. A Lea je to opravila z nasmeškom in odliko!

Kot je pojasnila, so ji živali blizu še od malega, saj so doma nekoč imeli kmetijo in kot majhna deklica je veliko svojih dni preživela med živalmi.

Pa danes? »Imam dva mucka, ki sem ju rešila s ceste in sta najbolj srečna in igriva kosmatinčka,« nam je zaupala Lea, za naš portal pa je razkrila tudi, kakšne sanje ima nekoč v prihodnosti namen uresničiti.

»Vedno sem si govorila, da ko bom imela veliko denarja, bom odprla zavetišče za živali. Pa mi ljudje pravijo: ja pa s tem nimaš prihodka? Ja seveda, da ne, ampak lahko pa polepšaš življenje veliko živalim,« je odločno povedala in dodala še piko na i: »V življenju delaj tisto, kar ti daje veliko strast in zadovoljstvo.”

Lea je velika ljubiteljica živali. (foto: osebni arhiv)

Foto: Voyo, osebni arhiv