Justin in Hailey Bieber pokazala izjemno povezanost

<div id="midasWidget__r92"></div>

Potem, ko je ta mesec izdal svoj šesti studijski album ‘Justice’ in se ni hotel udeležiti nagrad Grammy, kjer je bil nominiran v kategoriji pop in ne r’n’b glasbe, se je kanadski pevec Justin Bieber (27) odločil, da se na kratko umakne  iz javnosti. Z ženo Hailey (24), vrhunskim modelom in manekenko,  je obiskal poznano počitniško mesto bogatih in slavnih, otoke Turks in Caicos v Atlantskem oceanu ter z ženo užival v sončenju, plavanju in osvežilnih pijačah.

Poročila sem se pri 21 letih, bila sem res mlada. Danes se res sliši smešno, ko ta leta povem naglas, toda zame in Justina je bilo to edino logično. Zaradi svojega okolja, svojih karier sva hitro odraščala in vedela, da si želiva poroke,” je nedavno povedala hči hollywoodskega igralca Stephena Baldwina.

Žena Justina Bieberja deluje sicer kot profesionalni model in je še posebej zasvojena z eno vrsto vadbe. Gre za ‘vroči pilates, vadbo, ki pri nas še ni zaživela, je pa nov trend v svetu fitnesa. Vadba v ogrevanih prostorih obljublja hitrejše izgorevanje kalorij, boljši mišični tonus in večjo elastičnost. Očitno deluje, saj ima Hailey čudovito postavo.

Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice