Domov Glasba Justin Bieber se je pred poroko spoprijel z ljubosumjem

Justin Bieber se je pred poroko spoprijel z ljubosumjem

Justin Bieber je imel težave z “ljubosumjem”, preden se je poročil s Hailey Bieber.

Ustvarjalec hitov je priznal, da se je moral ukvarjati s svojo “negotovostjo” glede “ljubosumja” in “odpuščanja”, preden je bil pripravljen skočiti v zakonsko zvezo s 23-letnim modelom, s katero se je poročil septembra 2018.

26-letni Justin je s Hailey spregovorili v prvi epizodi svoje serije na Facebooku ‘The Biebers on Watch’ in je dejal: “Obstaja veliko stvari, na čem moram delati. Odpuščanje, ljubosumje in negotovosti, katere imam. Vsega se nisem zavedal, do trenutka, ko sem se odločil, da bom živel življenje s tabo”. “Zavedam se, da je bilo v mojem življenju veliko stvari, tudi negativnih, za katere nisem vedel, da jih imam. Menim, da sem zdaj, ko sem pozoren na te stvari, veliko boljši, kot kadarkoli prej”.

Hailey se je strinjala z njim, in dodala: “Bolj ko delaš na tem in bolj se boriš za to, da si zvest samemu sebi, ugotoviš, da je potrebno še veliko dela, kajne? Morala sva trdo delati na najinem odnosu in mislim, da sva ravno zaradi tega še bolj povezana”.

Omenila je tudi: “Mislim, da ko sem se ozrla nazaj, je bilo najboljše, da sva si vzela čas, da urediva stvari po svoje. Počutila sem se kot, da sem se dobro uveljavila v svoji karieri in celotnem dogajanju. Ko sva bila spet skupaj, sem vedela, kaj hočem. Zato je dobro, da sva imela neke vrste pavze”.

Na koncu je dejala: “Najbolj pomembna stvar pri poroki je zagotovo prijateljstvo. Mislim, da je to ključno za uspešen zakon”.

Foto: SHUTTERSTOCK