Domov Zanimivosti Manca Špik spregovorila o finančni stiski in o obtoževanju, ki ga je...

Manca Špik spregovorila o finančni stiski in o obtoževanju, ki ga je deležna

Slovenska pevka je spregovorila o težkih časih, ki jih trenutno preživlja. A kljub temu so nekateri do nje nesramni …

Priljubljena pevka Manca Špik zaradi epidemije novega koronavirusa že leto dni ne nastopa. Seveda se to pozna tudi na finančni plati in kot je zapisala, ji ni lahko. Trudi se, da bi s hčerko živeli kar se da dostojno življenje.

Odkrita bom z vami. S hčerko Lano živiva sami, v stanovanju v Ljubljani. Kljub temu, da več kot leto dni glasbenikom ni dovoljeno nastopati, vsaj v normalnih pogojih ne, se trudim po svojih najboljših močeh, da živiva človeka dostojno, lepo življenje. A moji prihranki počasi kopnijo, koncertni odri pa še vedno samevajo… In tako sem in tja naredim tudi kakšno reklamo za izdelek, ki ga osebno priporočam, za poslovnega partnerja, ki mu stoprocentno zaupam! Nekateri od vas pa me zaradi tega skoraj obesite na križ… Pravite mi, da sem se prodala za drobiž… Celo to, da boste prenehali poslušati mojo glasbo… Srce me boli ob tem. Kaj pa naj bi po vašem storila? Križem rok ne bom sedela in čakala na miloščino! Še naprej bom naredila vse, da moji Lani ne bo manjkalo popolnoma nič. In še naprej bom ustvarjala glasbo, nove pesmi, četudi jih nikjer ne bom mogla odpeti v živo,” je zapisala v zelo iskrenem zapisu, ki ga je objavila na družbeno omrežje Facebook.

A kljub vsemu, kar se ji dogaja, ni izgubila upanja in ostaja še naprej optimistična. Verjame, da njeni oboževalci še vedno stojijo na njeni strani in jo podpirajo.

Verjamem pa, da bo ostalo precej več tistih na moji strani, ki me razumete, ki ste morda tudi sami v podobni situaciji, in ki boste še naprej poslušali mojo glasbo. Verjamem, da se bomo enkrat, kmalu, spet lahko srečali v živo in skupaj odpeli vse tiste najlepše… Verjamem, da bom to lahko storila skupaj z mojimi glasbenimi prijatelji, ki prav tako težko čakajo, upajo na lepši nov dan… Vsem vam se iz dna srca zahvaljujem za vašo neizčrpno podporo in vam sporočam, da vas imam brezmejno rada,” je še zapisala in njeni številni spletni prijatelji, oboževalci so ji pritrdili  s srčkom ali všečkom.

Manca, mi smo s tabo in komaj čakamo, da te spet slišimo v živo!

Foto: Facebook