Connect with us

Zanimivosti

Petar Grašo in Danijela nista več par

Objavljeno

on

Glasbenika sta se razšla po 24-ih letih, kar je v njunem imenu potrdila Martina Podgorski, vodja za stike z javnostjo Petra Graše: “Res je, Danijela in Petar zadnje mesece živita na ločenih naslovih, tako zaradi poslovnih projektov kot tudi osebnih razlogov” je povedala za Jutarnji list.

Čeprav sta bila skupaj več kot 24 let, nikoli nista stala pred oltarjem, ker sta menila, da za potrditev ljubezni ne potrebujeta papirja.
Dolgo sta bila skupaj, gre za estradni par, ki je veljal za trdno ljubezensko zgodbo. Novica, da sta se razšla je za mnoge njune prijatelje, kolege in oboževalce šokantna.

Zaenkrat še ni znano, kaj je razlog za razhod, ker Petar Grašo in Danijela Martinović nikoli nista javnosti razkrivala informacij iz svojega zasebnega življenja.

Danijela je bila pred dolgo vezo z Grašom poročena z glasbenikom Markom Perkovićem Thompsonom, Petar še ni bil nikoli v zakonski zvezi. Sam je dejal: “Nisem poročen, čeprav sem v zvezi že dvajset let. Ne gre za neko veliko odločitev. Vprašanje, ali je nekdo poročen, ne spada v kategorijo globoke intime, je stvar izbire, kot, da nekoga vprašate, kje je kupil superge. To mi ne pove ničesar o kakovosti ljudi. Gre le za percepcijo vrednot”.

Ali gre za to, da je pandemija tudi v tem primeru naredila svoje, morda za kaj več in bo kdo celo požrl besedo, bom verjetno izvedeli slej, ko prej. Nekako primerna pa je Grašina avtorska pesem, ki jo je napisal za Danijelo s katero je nastopila na Eurosongu leta 1998, Neka mi ne svane!

Foto: DAMJAN TADIC/CROPIX

Zanimivosti

Tina Gaber delila čustven zapis, ob katerim se vam bo orosilo oko

Objavljeno

on

Avtor:

Priljubljena spletna vplivnica Tina Gaber je s svojo objavo ganila mnoge …

Ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih spletnih vplivnic, velika ljubiteljica in zagovornica vseh živali, Tina Gaber, je na družbeno omrežje dodala zelo čustven zapis.

Objavila je fotografijo, na kateri je njen pokojni psiček Mash, poleg pa objavila zapis, ki je mnoge zelo ganil: »Danes bi moj Mash dopolnil 15 let. Vse najboljše, ljubezen moja. Si moja zvezdica, ki me čuva in danes sem lučke prižgala z mislijo nate. Pogrešam te zelo, zelo.«

Foto: facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka šokirala z resnico: Ima prepoved vožnje avtomobila

Objavljeno

on

Avtor:

Znana in priljubljena Slovenka je s priznanjem, da ima prepoved vožnje avtomobila, vse močno šokirala. Kaj se dogaja?

Znana in priljubljena slovenska vplivnica ter uspešna podjetnica Katarina Benček, je v Instagram zgodbi pokazala, da je kupila smreko, nato pa pokazala še, da sedi zadaj, njena mati pa vozi avto.

»Smreko sem kupila za hiško. Komaj čakam, da jo razpakiramo,« je veselo dejala, nato pa razkrila šokantno novico: »Mami me pa vozi, zato ker imam jaz prepoved na hrvaškem, ampak, to so zgodbe za drugič.«

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Po hudi diagnozi znanega Slovenca, sedaj dobila takšno hudo diagnozo še njegova partnerica

Objavljeno

on

Avtor:

Znani Slovenec je že pred časom razkril, s kakšno hudo boleznijo se je moral soočiti, sedaj pa je žalostno novico sporočila še njegova žena.

Znani slovenski režiser Vinci Vogue Anžlovar je pred časom javnosti povedal, da je zbolel za neozdravljivo boleznijo,  amiotrofično lateralno sklerozo (ALS). Sedaj pa se s hudo diagnozo sooča še njegova partnerica Barbara Drmota, piše portal siol.

»Izgubljam mišični tonus, imam težave z govorom in močne krče, ki me za nekaj sekund popolnoma ohromijo ob peklenskih bolečinah. Težko hodim in se zadiham že po nekaj korakih. Stanje se slabša in na žalost ni zdravila ali upanja na izboljšavo,« je Vogue Anžlovar dejal za žurnal24.

Kot poroča omenjeni portal, pa se je sedaj s hudo diagnozo soočila še njegova partnerica. Zbolela je za rakom materničnega vratu.

»Najprej sem bila zelo jezna, ker moje stanje ni bilo prej zaznano. Kajti ko si enkrat na onkološkem inštitutu, s kartoteko v rokah in te zdravnik seznani z novico, da ti drugega kot radikalno obsevanje s kemoterapijo ali brutalna operacija vseh rodil in bezgavk ne preostane, ja, si zelo jezen,« je povedala za portal Med.over.net in dodala, da ne bo odnehala, da to tudi vsi od nje pričakujejo.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals