Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Petar Grašo in Danijela nista več par

Objavljeno

V redu

Glasbenika sta se razšla po 24-ih letih, kar je v njunem imenu potrdila Martina Podgorski, vodja za stike z javnostjo Petra Graše: “Res je, Danijela in Petar zadnje mesece živita na ločenih naslovih, tako zaradi poslovnih projektov kot tudi osebnih razlogov” je povedala za Jutarnji list.

Čeprav sta bila skupaj več kot 24 let, nikoli nista stala pred oltarjem, ker sta menila, da za potrditev ljubezni ne potrebujeta papirja.
Dolgo sta bila skupaj, gre za estradni par, ki je veljal za trdno ljubezensko zgodbo. Novica, da sta se razšla je za mnoge njune prijatelje, kolege in oboževalce šokantna.

Zaenkrat še ni znano, kaj je razlog za razhod, ker Petar Grašo in Danijela Martinović nikoli nista javnosti razkrivala informacij iz svojega zasebnega življenja.

Danijela je bila pred dolgo vezo z Grašom poročena z glasbenikom Markom Perkovićem Thompsonom, Petar še ni bil nikoli v zakonski zvezi. Sam je dejal: “Nisem poročen, čeprav sem v zvezi že dvajset let. Ne gre za neko veliko odločitev. Vprašanje, ali je nekdo poročen, ne spada v kategorijo globoke intime, je stvar izbire, kot, da nekoga vprašate, kje je kupil superge. To mi ne pove ničesar o kakovosti ljudi. Gre le za percepcijo vrednot”.

Ali gre za to, da je pandemija tudi v tem primeru naredila svoje, morda za kaj več in bo kdo celo požrl besedo, bom verjetno izvedeli slej, ko prej. Nekako primerna pa je Grašina avtorska pesem, ki jo je napisal za Danijelo s katero je nastopila na Eurosongu leta 1998, Neka mi ne svane!

Foto: DAMJAN TADIC/CROPIX

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro! Rebeka Dremelj pokazala, na kakšni luksuzni lokaciji se bo zabavala s prijatelji

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je sanjsko. Všeč vam bo!

Priljubljena slovenska pevka in podjetnica Rebeka Dremelj se je tokrat v Instagram zgodbi pohvalila svojim spletnim prijateljem. S svojim soprogom sta za nekaj dni ‘pobegnila’ v prelepo Istro, kjer bosta uživala ob bazenu, a kot je razkrila pevka, ne bosta sama.

»Nisva sama, … še osem, deset prijateljev sva s seboj pripeljala,« je razkrila in dodala: »Tako da, v bistvu nas je 12 in absolventski žur se začenja!«

Verjamemo, da bodo na takšni sanjski lokaciji nedvomno zelo uživali.

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Instagram zgodba

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals